Komputery – kupno/gry/opinie/pytania/internet
Niestety CHKDSK załatwia sprawe na 2-3 dni, test dysku z poziomu biosu wykazuje: replace disk (error code 10008) czyli dysk umiera. Walcze teraz z serwisem HP, ale zasady tam panujące to jest jedna wielka masakra. Nikomu nie polecam!
a próbowałeś linuksowego mplayera pod windowsa ?
zainstaluj GOM player
ja tego używam odtwarza wszystkie typy filmów;)
ja tego używam odtwarza wszystkie typy filmów;)
jak krasc to miliony, jak gwalcic to ksiezniczki, jak jezdzic to milenka;)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66985
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=66985
- Od: 29 wrz 2008, 16:46
- Auto: 2,5 v6 24v millenia 95r
MPUI (czyli linuxowy MPlayer z GUI) – nie trzeba do niego zwenętrznych kodeków – działa elegancko albo Media Player Classic (w sumie to fork MPlayera).
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nosz normalnie mam już znowu dosyć Windows – ponoć w tych systemach wszystko działa z palca, albo łatwo to wszystku ustawić, ale w przypadku bluetooth no normalnie masakra – pod Windows nic nie chce działać jak należy
To samo urządzenie przy każdym podłączeniu mimo sparowania jest wykrywane na nowo i towrzy nowe porty, a2dp działa tylko w wersji eksperymentalnej z lipca a w finalnej nie – w oficjalnych informacjach MS jest notka o usunięciu obsługi A2DP
Chore...

To samo urządzenie przy każdym podłączeniu mimo sparowania jest wykrywane na nowo i towrzy nowe porty, a2dp działa tylko w wersji eksperymentalnej z lipca a w finalnej nie – w oficjalnych informacjach MS jest notka o usunięciu obsługi A2DP

Chore...
Potrwierdzam, też mam problemy z bluetooth'em
Swoją drogą XP też sobie z tym nie radził bo kiedyś próbowałem wysterować małą zabawkę z żyroskopem żeby stała w pionie (na skrypcie matlaba) i tylko w linuksie poprawnie to działało.
Swoją drogą XP też sobie z tym nie radził bo kiedyś próbowałem wysterować małą zabawkę z żyroskopem żeby stała w pionie (na skrypcie matlaba) i tylko w linuksie poprawnie to działało.
- Od: 6 paź 2007, 15:11
- Auto: 323 C
kieresik napisał(a):Potrwierdzam, też mam problemy z bluetooth'em
u mnie jest tak, w Menedżerze Urządzeń wykrywa mi BT, instaluje się, ale nie do końca poprawnie, tzn jest zainstalowany sterownik z błędami. jednak BT działa i nie zaobserwowałem problemów, bynajmniej do łączenia z telefonem, natomiast nie testowałem dodatkowych/innych usług.
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
z telefonem mi się łączył ale nie mogłem przekopiować jednego zdjęcia z telefonu. wszystko szło ok tylko ten jeden plik. Przesłałem go na inny telefon i to samo. Zrywał transmisje jak zaczynałem przesyłać ten plik. Pomogło zainstalowanie zewnętrznego oprogramowania nokii. Dziwna sprawa a zależało mi na czasie właśnie wtedy więc trochę się zraziłem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 6 paź 2007, 15:11
- Auto: 323 C
Wkurzające, jest to, że płacąc za system trzeba jeszcze dokupić soft który będzie wykonywał robotę OSa (w moim przypadku konieczny jest bluesoleil) 

Wiara, słuchajcie... Padł mi wczoraj system. Włącza się (Vista Home Premium na laptopie HP), ale chwilę popracuję i niebieski ekran. Mam jej dosyć. Jak pójdę do sklepu i kupię sobie "siódemkę", to mogę przeinstalować system, usuwając Vistę i zostawiając w jakiś sposób programy? Proszę o pomoc.
Możesz, ale czy zadziała poprawnie to tylko wróżka Ci powie.
Globy – przy okazji – nie warto kupować 7 jak masz Vistę – to tylko drobna ewolucja + zmiana wyglądu – reszta działa tak samo.
Przy okazji – dzisiaj mnie już szlag totalnie trafił – potrzebowałem na szybko podłączyć sobie drukarkę przez sieć i niestety poległem
Normalnie szczęka mi coraz bardziej opada jeśli idzie o Łubudu – ta sama drukarka znalazła się w ciągu 3 sekund i skonfigurowała się sama, podczas gdy Win7 przez (z zegarkiem w ręku) 3 minuty wogóle nie znalazł jakiejkolwiek udostępnionej drukarki...
Globy – przy okazji – nie warto kupować 7 jak masz Vistę – to tylko drobna ewolucja + zmiana wyglądu – reszta działa tak samo.
Przy okazji – dzisiaj mnie już szlag totalnie trafił – potrzebowałem na szybko podłączyć sobie drukarkę przez sieć i niestety poległem
A... To chyba sobie odpuszczę. Przepraszam, że nie prześledziłem dokładnie Waszego wątku, ale coś mi się obiło o uszy, że "siódemka" jest lżejsza i szybsza. W takim razie zaraz założę temat z prośbą o pomoc w walce z błędem 

Jest lepiej zoptymalizowana (jak się spojrzy na chłodno, to szału nie ma), ale wg. mnie nie warta zachodu – szumu wokół zrobiło się dużo, 7 stało się "trendi", mimo wszystko nie jest to krok milowy (w sumie to mały kroczek).
Ostatnio edytowano 3 lis 2009, 11:59 przez brii, łącznie edytowano 1 raz