Szymon napisał(a):zainstaluj program Battery Mix (przynajmniej ja z niego korzystam). Tam są dokładniejsze statystyki. Wyzeruj mu liczniki i pochwal się jutro zrzutem z ekranu
Głupoty niestety pokazuje... Już się 2x przekonałem. Najlepszy program do monitoringu baterii to BetterBateryStats. Na XDA jest wersja za free. Mogę podesłać jak ktoś chce.
Panowie za GPS odpowiada radio/modem, a nie "soft". Ja wgrałem CM9, na to jeden z lepszych modemów z GB i GPS działa jak trzeba. Owszem czasami zmuli i fixa łapie z minutę zamiast 5 sekund, no ale jakiś powazniejszych problemów nie ma. Polecam do SGS modem JVT, JW1, JW4 ewentualnie JVU, ale na nim właśnie zauważyłem najdłuższe łapanie fix'a. Jeżeli mimo wszystko problemy są dalej, to polecam wipe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Raz coś nakombinowałem z przywracaniem aplikacji przez Titanium i przestał mi działać WLAN i chyba też GPS. Wipe, zabawa od nowa i telefon ożył

Teraz jednak GPS służy mi tylko do sport trackera, bo w aucie olałem korzystanie z nawigacji na telefonie. W połowie drogi na wakacje dostałem szału, jak co 10 minut ktoś do mnie dzwonił. Podjechałem do pierwszego marketu po drodze i kupiłem sobie Garminka