żal było patrzeć
Piłka nożna – temat zbiorczy
Były nieprawdopodobne emocje po strzeleniu każdej bramki?
Były!
Było wychwalanie zawodników Borussii?
Było!
Były w studiach gadki o tym jak można było rozegrać mecz z UKR?
Były!
Były wywiady piłkarzy że będzie lepiej bo widać, że zagrali dobry mecz z dobrym wynikiem?
Były. Np. Boruc w tvn'ie się tak wypowiada.
Było podkreślanie jakaż wspaniała atmosfera panuje na stadionie? Jaki żywiołowy doping?
Było! Wszystko było. I nawet gwizdy były.
Już niektórzy zapomnieli o meczu z Ukrainą. Właśnie oglądam tvn24 i spytki ludzi wychodzących ze stadionu. Już porównania obrony z obu tych meczy. Że niby ta z SM znacznie lepsza. ONI OCENIAJĄ OBRONĘ W MECZU Z SAN MARINO!
Meczy z San Marino nie powinno się w ogóle komentować! Rach, ciach, powinno być z 8:0 i następnego dnia nikt nie powinien o tym dyskutować.
Były!
Było wychwalanie zawodników Borussii?
Było!
Były w studiach gadki o tym jak można było rozegrać mecz z UKR?
Były!
Były wywiady piłkarzy że będzie lepiej bo widać, że zagrali dobry mecz z dobrym wynikiem?
Były. Np. Boruc w tvn'ie się tak wypowiada.
Było podkreślanie jakaż wspaniała atmosfera panuje na stadionie? Jaki żywiołowy doping?
Było! Wszystko było. I nawet gwizdy były.
Już niektórzy zapomnieli o meczu z Ukrainą. Właśnie oglądam tvn24 i spytki ludzi wychodzących ze stadionu. Już porównania obrony z obu tych meczy. Że niby ta z SM znacznie lepsza. ONI OCENIAJĄ OBRONĘ W MECZU Z SAN MARINO!

Meczy z San Marino nie powinno się w ogóle komentować! Rach, ciach, powinno być z 8:0 i następnego dnia nikt nie powinien o tym dyskutować.
Magician napisał(a):Już niektórzy zapomnieli o meczu z Ukrainą.
Z Ukrainą do momentu straty pierwszej bramki nasi grali całkiem dobrze

rafik89 napisał(a):żenada, na tyle sytuacji, żeby dopiero z karnego strzelić i to jeszcze fuksem.
Na bramce stał księgowy i dobrze obliczył zamiary strzelającego

Oni zagrali jeszcze gorzej niż z Ukrainą tylko przeciwnik był wiadomo jaki i coś tam strzelili. Rozbawiała mnie sytuacja gdy strzelali bramkę to się cieszyli jakby grali z Anglią
Słowa trenera San Marino
''Możemy odczuwać spory żal, bowiem w 90. minucie była realna szansa zdobycia bramki. Mogliśmy skończyć mecz 1:4, a tymczasem w doliczonym czasie straciliśmy piątego gola. Ale i tak jestem bardzo zadowolony z naszej gry. W porównaniu ze spotkaniem z Anglią (0:8), uniknęliśmy niektórych błędów, lepiej stawialiśmy opór, stąd niższa przegrana – przyznał Mazza.
Pragnę też z całego serca podziękować polskim kibicom za ich wspaniałe zachowanie. Najpierw bili brawo podczas odgrywania hymnu naszego kraju, potem skandowali "San Marino, San Marino" w czasie meczu. To była lekcja ducha sportowego. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie reprezentacji San Marino i maleńkiego kraju – zakończył.''

-
Szalotka
gromaciek Bo my kibiców mamy na światowym poziomie, ale piłkarzy już nie
nawet fair play nie umieją zagrać, czyli piłkę w aut jak leży przeciwnik tylko na siłę (Lewandowski) chcą w tym momencie strzelić bramkę potentatowi piłkarskiemu San Marino. Żenada.
Mecz na słabiutkim poziomie poza kilkoma pojedyńczymi zrywami. Nie było zespołowej gry, masa głupio straconych piłem (przy takim rywalu
) i chyba ze 30 rożnych i wolnych i zero zagrożenia po takich sytuacjach. Podsumowując, nie ma drużyny, ducha zespołowości, każdy grał pod siebie, dla własnej promocji.
Mecz na słabiutkim poziomie poza kilkoma pojedyńczymi zrywami. Nie było zespołowej gry, masa głupio straconych piłem (przy takim rywalu
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Magician napisał(a):Było wychwalanie zawodników Borussii?
Oj nie było, nie wiem czy ktoś oglądał meczowe wypowiedzi Kowalczyka i Kołtonia.
Kowalczyk jechał po Lewandowskim żę hoho.
O trenerze nie wspomnę ( i mieli rację)
A jak jeszcze Salamon chlapnął że nie trenowali stałych fragmentów , to dopiero się zaczęło.
Jak dla mnie Fornalik powinien wylecieć bo nie ma przełożenia na zawodników.
Lewy w tym meczu powinien odpoczywać.
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Sabat napisał(a):Lewy w tym meczu powinien odpoczywać.
no gdzie... Kiedyś musiał się przełamać xD
Kuźwa znowu na tvp1 bedą sie spuszczać nad dortmundem! Ja chce RM – galatasraj 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Tosz to było pewne że puszczą BVB...
Ja też odpale streema z galatą!! GO GO GALATA!!
no Valdes błysnał
Ja też odpale streema z galatą!! GO GO GALATA!!
no Valdes błysnał
People_Hate_Me napisał(a):Ja też odpale streema z galatą!! GO GO GALATA!!
Dupa dupa dupa siki

Ja oglądałem 2 naraz
Galata jak się rozkręciła
Ale się im nie udało