Piłka nożna – temat zbiorczy
Oglądałem kilka meczy Torino i po każdym kolejnym utwierdzałem się w przekonaniu, że Glik nie nadaje się na obrońcę. Dziwiłem się, że go tam usilnie wystawiają w pierwszym składzie bo jest drewniany i nie posiada żadnej wyobraźni – ani się ustawić nie umie ani zachować w sytuacjach stresowych.
Nasza gra opiera się dzisiaj na symulacjach, teatralnych upadkach i na rozkładaniu rąk.
Bohaterami są komentatorzy, którzy po pierwszej bramce próbowali nam wmówić, że to dobrze, że straciliśmy bramkę bo to naszych mocniej zmobilizuje
Mistrzostwem był "ewidentny atak na kolano Błaszczykowskiego" gdzie w powtórce wyraźnie widać, że Błaszczu poleciał w symulację i chciał udawać jaskółkę. A komentatorzy z uporem maniaka widzieli tam atak na kolano podczas gdy naszego nawet nie musnęli i nawet nie byli blisko.
Nasza gra opiera się dzisiaj na symulacjach, teatralnych upadkach i na rozkładaniu rąk.
Bohaterami są komentatorzy, którzy po pierwszej bramce próbowali nam wmówić, że to dobrze, że straciliśmy bramkę bo to naszych mocniej zmobilizuje

Adamos napisał(a): Są plusy
chyba ujemne

porażka bramki strzelają nam jak chcą
A nie mówiłem
Szkoda, że musze to napisać
Moje przeczucie miało sens, dlatego, że widziałem Wasyla i Boenischa w składzie. Dwa powolniaki na super szybkich ukrainców. Fornalik powinien zmiany robić w obronie, a nie w ofensywie. Po jego korektach gra już zupełnie się nie kleiła.

Moje przeczucie miało sens, dlatego, że widziałem Wasyla i Boenischa w składzie. Dwa powolniaki na super szybkich ukrainców. Fornalik powinien zmiany robić w obronie, a nie w ofensywie. Po jego korektach gra już zupełnie się nie kleiła.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Ale Panowie musicie przyznać że Ukraińcy nam ładne bramki wpakowali 
Widać że niestety jeszcze z Ukraina nie mamy co konkurować troszeczkę inna liga niż to nasze drewno
Widać że niestety jeszcze z Ukraina nie mamy co konkurować troszeczkę inna liga niż to nasze drewno
A jak ma być z San Marino? Scenariusz jest prostu do przewidzenia – nastąpi wielka rehabilitacja wielkich reprezentantów polskiej piłki nożnej. Wygrają z 6:0 i w mediach zacznie się gadka, że zabrakło szczęścia z Ukrainą bo w meczu z SM widać, że potencjał jest
Szpakowski będzie dostawał spazmów po każdej strzelonej bramce i będzie wychwalał pod niebiosa trójkę z Dortmundu i świetną rodzinną atmosferę panującą na stadionie.
A w każdym studiu przed meczem będą zadawać sobie pytanie "jak do tego doszło" i "co należy zmienić".
Osoby będące na narodowym powinny gwizdać cały mecz. A na wejściu orły powinny dostać największą porcję gwizdów w swojej historii. Ale to się oczywiście na wydarzy bo nie wypada, wszak to wielkie piłkarskie święto.

Szpakowski będzie dostawał spazmów po każdej strzelonej bramce i będzie wychwalał pod niebiosa trójkę z Dortmundu i świetną rodzinną atmosferę panującą na stadionie.
A w każdym studiu przed meczem będą zadawać sobie pytanie "jak do tego doszło" i "co należy zmienić".
Osoby będące na narodowym powinny gwizdać cały mecz. A na wejściu orły powinny dostać największą porcję gwizdów w swojej historii. Ale to się oczywiście na wydarzy bo nie wypada, wszak to wielkie piłkarskie święto.
+1
Prawda jest taka, że tan mecz można było wygrać, tylko trzeba strzelać gole tak jak ukraińcy, a nie podawać do bramkarza jak wielki Lewandowski (podał piłkę z główki bramkarzowi w ręce, a mógł pakować ją gdzie chciał), Boenisch strzela prosto w bramkarza, a nie wspomnę już o Obraniaku. Jak się marnuje takie 100 to potem tak jest.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Perfekcyjne kontrola piłki 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)