Masakra....
popieram
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Polecam też "Man on fire"
Nie wracajmy do tych traumatycznych przeżyćravo napisał(a):na zlocie mazd poszlismy na ten film
nemi napisał(a):Obejrzałem właśnie Szklaną Pułapkę 4. Powiem tak:
Myślałem, że obejrzę film sensacyjny, ale jest to raczej gatunek fantasy. Śmigłowiec można zestrzelić radiowozem, klepiąc na kompie w busie przejąć kontrolę nad pierwszym lepszym samolotem, w ciemnym zaułku przeprogramować komórkę (Nokia), żeby stała się czymś w rodzaju Mainframe IBMa, jeździć ciężarówką po walącym się moście, a w ostateczności skoczyć na ogon odrzutowca F35 i w ten sposób uratować pupę. Już nie wspomnę, że amerykański kozak zabija trzy tuziny ludzi, 17 razy spada z wysokości 100 m i z tego wszystkiego ma parę zadrapań i postrzeleń. Oczywiście dopiero na końcu musi przez 5 minut posiedzieć i odpocząć.
nemi napisał(a):A teraz obejrzałem "Next". Da radę obejrzeć, mimo że to mało realistyczna bajeczka. Ale szybko minął, więc widocznie mnie zaciekawił
Dr_Astic napisał(a):Natomiast film, który ostatnio mnie rozwalił to nowy film Quentina – Grindhouse – Deathproof z Kurtem Russelem!
Emiel napisał(a):a no i jeszcze ostatnia scena,
Xavier napisał(a):KATYŃ.......
Polecam...Film świetny.
Pierwszy raz byłem w kinie z którego widownia po seansie wychodzila w kompletnej ciszy...
Polecam...Film świetny.
Pierwszy raz byłem w kinie z którego widownia po seansie wychodzila w kompletnej ciszy...
Polecam...Film świetny.
loockas napisał(a):Wlasnie wrocilem z kina... Film jest wstrzasajacy. Potwierdzam, nikt slowa nie wypowiedzial po zakonczeniu filmu. 90% kobiet wychodzilo ze lzami w oczach. Idzcie do kina, tego sie nie da opisac.
Polecam...Film świetny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość