Telefony komórkowe
Bez problemu i to w futerale, spodnie – normalne dżinsy.
Znacie dobrego klienta poczty , który umożliwia ustawienie limitów danych na mail albo pobieranie samych nagłówków? Coś innego niż k-9 lub MailDroid.
Znacie dobrego klienta poczty , który umożliwia ustawienie limitów danych na mail albo pobieranie samych nagłówków? Coś innego niż k-9 lub MailDroid.
Pozdrawiam
zrewidowałem swoje poglądy.
Aktualnie biorę pod uwagę:
Nokia lumia 710
SE Xperia neo V
ewentualnie
SE live with walkman
SE Neo V jest najdroższy z wypisanych, SE live ma najsłabszy ekran, nokia hmmm...chyba wysuwa się na prowadzenie...
Aktualnie biorę pod uwagę:
Nokia lumia 710
SE Xperia neo V
ewentualnie
SE live with walkman
SE Neo V jest najdroższy z wypisanych, SE live ma najsłabszy ekran, nokia hmmm...chyba wysuwa się na prowadzenie...
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Do wyboru mam 1 z 3 telefonów ale mam wielki dylemat ponieważ do tej pory miałem iphone 3G 8GB z którym bardzo ciężko jest mi się rozstać. Waszym zdaniem który telefon zasługuje na pierwsze miejsce?
Może któryś z Was korzysta z niżej wymienionych telefonów i zna jego wady?
-Sony Ericsson Xperia Neo V
-HTC Wildfire S
-Samsung Galaxy Ace (S5830)
Może któryś z Was korzysta z niżej wymienionych telefonów i zna jego wady?
-Sony Ericsson Xperia Neo V
-HTC Wildfire S
-Samsung Galaxy Ace (S5830)
Wg mnie każdy z nich będzie gorszy od ajfona.... No chyba, że się przestawisz na androida
Pod względem solidności wykonania najlepszy będzie HTC, najgorszy Szajsung. Neo V jest chyba najmłodszym telefon i całkiem nieźle wypada pod względem wydajności.
Nigdy nie miałem jakiegoś dłuższego kontaktu z iphone, ale pamiętam jak działa. Ja osobiście appla zmieniłbym tylko na jakiegoś dwurdzeniowego androida. Inaczej wydaje mi sie, że będziesz zawiedziony.
Nigdy nie miałem jakiegoś dłuższego kontaktu z iphone, ale pamiętam jak działa. Ja osobiście appla zmieniłbym tylko na jakiegoś dwurdzeniowego androida. Inaczej wydaje mi sie, że będziesz zawiedziony.
loockas napisał(a):Neo V
zamówiłem zobaczymy podobno ma 1Ghz 512ramu HD i w recenzjach bardzo dobrze wychodzi w porównaniu do wyżej wymienionych
Obudowa nieco plastikowa. Ocenisz sam. Mnie niestety SE w portfolio smartfonów nie przekonuje. Dla mnie ich ostatni dobry smartfon to SE P1i. Neo V wydajnościowo faktycznie jest niezła jak za te kasę. Najwyżej sprzedasz razem z ajfonem 3 i kupisz 4 
A z Google Drive'a szanowni koledzy androidowcy już korzystają? Osobiście ubolewam nad tym, ze nie ma dostępnego klienta na Linuksa.
sq2jul napisał(a):A z Google Drive'a szanowni koledzy androidowcy już korzystają?
Chciałbym....
Gdy Twój Dysk Google będzie gotowy, wyślemy Ci e-maila
Paweł napisał(a):Ja na razie jestem zajęty kompletowaniem listy bug-ów w (oficjalnym) ICS-ie. Szybko nie skończę...
Buehehe. Powodzenia. To jakaś masowa akcja?
Moim następnym telefonem będzie iphone (tfu), albo WP7/8 (mimo ich pazernej polityki). O ile Androida 2.3 miałem za system siermiężny, to 4.0 – biorąc pod uwagę, że cyfry miałyby wskazywać postęp – muszę oficjalnie uznać za totalne dno. Mam wrażenie, że w codziennym, podstawowym użytkowaniu mniej rozczarowań sprawiał Symbian na N70.
the right man in the wrong place...
Nie patrz na system poprzez pryzmat niedoróbek wprowadzonych przez samsunga 
loockas napisał(a):Najwyżej sprzedasz razem z ajfonem 3 i kupisz 4
to nie jest głupie
sq2jul napisał(a):Nie patrz na system poprzez pryzmat niedoróbek wprowadzonych przez samsunga
Paweł napisał(a):O ile Androida 2.3 miałem za system siermiężny, to 4.0 – biorąc pod uwagę, że cyfry miałyby wskazywać postęp – muszę oficjalnie uznać za totalne dno.
No to pomyśl, że 2.3, którym się tak zachwycasz, beż badziewia doklejonego przez samsunga był jeszcze lepszy. Naprawdę nie wiem jak ludzie mogą tego używać. Chwała samsungowi za to, że jako nieliczny producent daje użytkownikowi całkowicie wolną rękę i pozbawił sprzet wszelkich blokad romu i bootloadera. Oczywiście oficjalnie kosztem gwarancji
Panowie – proszę o poradę – szukam telefonu który spełni takie kryteria:
– wytrzymały i solidny – coś z klasy Samsung Solid (ma służyć jak najdłużej)
– musi mieć bluetooth (najlepiej z A2DP)
– musi odtwarzać oggi
– na jednym ładowaniu w trybie czuwania musi działać minimum tydzień
– wytrzymały i solidny – coś z klasy Samsung Solid (ma służyć jak najdłużej)
– musi mieć bluetooth (najlepiej z A2DP)
– musi odtwarzać oggi
– na jednym ładowaniu w trybie czuwania musi działać minimum tydzień
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Solid jest ok... ale z ogg'ami będzie problem. Ja mam B2710... w ubiegłym roku to był najwyższy model solida (BT i GPS). Nie wiem czy teraz jest coś nowszego. U mnie bateria trzyma ok 14 dni. Kocham ten telefon