Sokool napisał(a):cob_ra napisał:
A dlaczego w ankiecie nie ma odpowiedzi "nie używam Windows"
Bo nikt by jej nie zaznaczył a Ty jesteś inny
yyyy – jak to się stało, że mnie zacytowałeś a w nagłówku cytatu jest cob_ra??
www.mazdaspeed.pl
Sokool napisał(a):cob_ra napisał:
A dlaczego w ankiecie nie ma odpowiedzi "nie używam Windows"
Bo nikt by jej nie zaznaczył a Ty jesteś inny
brii napisał(a):
yyyy – jak to się stało, że mnie zacytowałeś a w nagłówku cytatu jest cob_ra??
Orin napisał(a):Jedynie programy z wytwórni MS sa na tyle ograniczone by nie rozpoznawać innych formatów aniżeli "jedynie słusznego" oprogramowania
Sokool napisał(a):A co do office'a to jednak zostanę przy MS. Półgodzinne przerabianie dokumentu z MS Worda w openoffice dość skutecznie mnie zniechęciło do opensource'owych alternatyw.
Czolgista napisał(a):jak najbardziej zadowolony
Czolgista napisał(a):nie widzę potrzeby wydawania 750zł za Office 2003 Basic OEM
Orin napisał(a): Winda XP, która przez byle pierdołę albo się resetuje, albo robi to co umie robić najlepiej: wywala piękny "blue screen"
Sokool napisał(a):Widocznie MZK (Masz Z**** Komputer) Akurat to ostatnia rzecz za którą mógłbym zbesztać winde xp.
Orin napisał(a):produktu został zarejestrowany dla innego komputera. Wprowadź nowy" – to moja reakcja jak to zobaczyłem, a to klienta – , jak się dowiedział że teraz trzeba wydać kolejne 320 zł na kolejną licencję, albo wrócić do starej grafiki. Także uważam że sprzedawanie systemu OEM to w wielu przypadkach naciąganie ludzi na kasę, bo sprzedawca jakoś "zapomni" wspomnieć że po modernizacji kompa ten klucz będzie klient mógł sobie na czole przykleić
Orin napisał(a):Prośba o aktywację wyskakuje najczęściej przy zmianie grafiki. Raz wyskoczyła jak powymieniałem w swoim kompie zestaw 3 sieciówek na inne modele.
Ale nam się OT rozrosło
Orin napisał(a):Raz wyskoczyła jak powymieniałem w swoim kompie zestaw 3 sieciówek na inne modele.
jacobs napisał(a):lepiej mieć pirata, nie ma problemów z licencjami
Czolgista napisał(a):ktoś cię w balona chyba zrobił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości