Lista przebojów forum – muzyka do samochodu
- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
szwagier1474 napisał(a):A coś z takim ostrym basem na test tuby?
Stary kawałek, ale bass ma duży
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
z całym szacunkiem dla was wszystkich, ale to co teraz nazywa sie dubstepem, kolo prawdziwego najtłustszego dubstepu nigdy nie leżało. to jakies mainstreamowe pitu pitu trzasku trzasku i wg mnie nie zasluguje nawet na komentarz.
chcecie dobrego dubstepu? zapraszam na http://www.discogs.com/ i poszukajcie sobie wydań z początku lat 00, tak do 2005 bo później zaczeło się właśnie robić takie ścierwo.
nigdy nie byłem wielkim fanem, ale odróżniam dobrą muze od beznadziejnej, nawet jeżeli gatunek zupełnie mi nie podchodzi.
ps. moj post nie ma za zadanie nikogo urazic czy co cokolwiek, chcialbym was po prostu nakierowac na tę lepszą stronę gatunku
chcecie dobrego dubstepu? zapraszam na http://www.discogs.com/ i poszukajcie sobie wydań z początku lat 00, tak do 2005 bo później zaczeło się właśnie robić takie ścierwo.
nigdy nie byłem wielkim fanem, ale odróżniam dobrą muze od beznadziejnej, nawet jeżeli gatunek zupełnie mi nie podchodzi.
ps. moj post nie ma za zadanie nikogo urazic czy co cokolwiek, chcialbym was po prostu nakierowac na tę lepszą stronę gatunku
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):z całym szacunkiem dla was wszystkich,........
Proszę nie robić OT. Dziękuję.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.