Tylko żeby Portugalczycy w końcu pomyśleli i zamiast Postigi dali w napadzie CR7 a na skrzydło dać Quarezme...
Piłka nożna – temat zbiorczy
Kamil to widzę ze mamy podobnie
bo u mnie od samego początku pierwsza dwojak to byli Angole i później Portugalczycy 
Tylko żeby Portugalczycy w końcu pomyśleli i zamiast Postigi dali w napadzie CR7 a na skrzydło dać Quarezme...
Dziś jestem za Czechami
Wygra Portugalia to nic się nie stanie ale wolę żeby dalej trwał czeski film

Wygra Portugalia to nic się nie stanie ale wolę żeby dalej trwał czeski film
-
Szalotka
Oj nie ty jeden jesteś za Czechami, choć rozsądek podpowiada że to Portugalia będzie górą.
Dominator napisał(a):spedalony ronaldo strzelił.Ta c*pa
widzę kolega jest znawcą w kręgach pedalskich. Jakieś bliższe spotkanie było, czy tylko z telewizji takie wnioski? Nie odbierz tego personalnie, to samo powiedziałem dziś koledze po jego komentarzu przy strzeleniu przez CR bramki. Nie wiem skąd u ludzi taka nienawiść do niego. Strzeli bramki: źle, bo ciota strzeliła, a jak nie strzeli bramki, też źle... no bo...no bo... yyyy...bo jest słabszy od Messiego i w ogóle, bo to ciota. Prawda jest taka, że "ta ci*a" jest większym kozakiem niż wszyscy prawdziwi macho z tego forum
-
Kamil
Żal mi Czechów. Trudno się mówi.
Dzisiaj natomiast ubieram się wieczorem na biało niebiesko i bedę dopingował Greków tak jakby to Polska grała
Dzisiaj natomiast ubieram się wieczorem na biało niebiesko i bedę dopingował Greków tak jakby to Polska grała

-
Szalotka
Magician napisał(a):Pie*dolicie jak potłuczeni. Jak by to wszystko komuniści przyjechali.
Spokojnie, bo ci żyłka pęknie, jak ktoś miał flagę z sierpem i młotem to od razu w ryj bez zastanowienia, wali mnie czy faszysta czy komunista jak się afiszuje ze znakiem zbrodniczego systemu mającego na sumieniu setki milionów ofiar, to [tiiit] i tyle bez zastanowienia.
A Deo rex, a Rege lex.

- Od: 13 mar 2012, 21:19
- Auto: Mazda 6 2.0 Turbo Diesel 143 KM 2006 GY Kombi Sport Wagen.
Szymon napisał(a):Spalić sklepy sprzedające koszulki z Che Guevarą ! :-P
bez przesady, po prostu zakazać prawnie, tak samo jak koszulki ze swastyką, kara grzywny za produkcje i za noszenie
A Deo rex, a Rege lex.

- Od: 13 mar 2012, 21:19
- Auto: Mazda 6 2.0 Turbo Diesel 143 KM 2006 GY Kombi Sport Wagen.
no ja nie rozumiem jak takie ścierwo (czyt. koszulski z czegowarą) może być legalnie sprzedawane?!
to ja sobie zamówię z adolfem hitlerem! o!
zaraz się oczywiście odezwą tolerancyjni EURO-obywatele że tak nie wolno, ale ja popieram!
to ja sobie zamówię z adolfem hitlerem! o!
Kelm napisał(a): jak ktoś miał flagę z sierpem i młotem to od razu w ryj bez zastanowienia, wali mnie czy faszysta czy komunista jak się afiszuje ze znakiem zbrodniczego systemu mającego na sumieniu setki milionów ofiar, to [tiiit] i tyle bez zastanowienia.
zaraz się oczywiście odezwą tolerancyjni EURO-obywatele że tak nie wolno, ale ja popieram!
Portugalia pokazała wczoraj że są dużo lepsi od Czechów.
Ja może i nie pałam ogromną sympatią do CR7 ale potrafię docenić jego ogromny talent i genialne umiejętności. Wczoraj jak nikt inny zasługiwał ma bramkę (w słupki i to nie w takich banalnych sytuacjach)
a dziś GRECJA!!!!
Ja może i nie pałam ogromną sympatią do CR7 ale potrafię docenić jego ogromny talent i genialne umiejętności. Wczoraj jak nikt inny zasługiwał ma bramkę (w słupki i to nie w takich banalnych sytuacjach)
a dziś GRECJA!!!!
Nie rozpisując się za bardzo – dzisiejszy ćwierćfinał z udziałem Greków pokazał aż nadto dobitnie jak ogromna PRZEPAŚĆ dzieli nasza kadrę narodową od europejskiej czołówki. Patrzyłem na tą rzeź i nie potrafiłem uwierzyć w tą masakrę.
ja się z tobą pozwolę sobie nie zgodzić.
Grecy przegrali bo mieli Chu....wego bramkarza....
Grecy przegrali bo mieli Chu....wego bramkarza....
Czy ja wiem? Jedna bramka to jego ewidentny błąd, ale reszta była trudna do obrony. Niemcy Greków zdominowali w każdym elemencie... Dla przypomnienia dodam, że owa Grecja tylko przypadkiem nie spuściła nam lania, w sytuacji gdzie po pierwszej połowie mieli stratę bramki i jednego zawodnika mniej. Następca Smudy będzie miał trudne zadanie przed sobą, by zmienić naszą odwieczną tradycję odpadania już po fazie grupowej.
nie mowie że grecy grali dobrze
bo tak też nie było. Ale bardzo dużo "zawdzięczają" bramkarzowi.