Szymon napisał(a):Ostatnio wysłuchałem Jerzego Stuhra
Tyle, że to jest aktor i zna się bardzo dobrze na rzeczy...
www.mazdaspeed.pl
Szymon napisał(a):Trafia do mnie bardziej taka czytana przez autora. Ostatnio wysłuchałem Jerzego Stuhra i nie wyobrażam sobie żeby emocje z jego zapisków przekazał lepiej zawodowy lektor ;–)
nemi napisał(a):Dla mnie to nie jest wystarczający argument... Im lepszy lektor, tym lepiej słucha się książki.
nemi napisał(a):Jeśli nagrasz jakiś fragment, to bezstronnie mogę przesłuchać jako tester.
nemi napisał(a):Kurcze, a ja jakoś się opuszczam w czytelnictwie...
W 2011 przeczytałem 33 książki, w 2012 – 31 książek, a w tym roku dopiero 2 i trzy czytam aktualnie.
Radex napisał(a):ja nie wiem ale zgaduję że dużo
nemi napisał(a):25-30.000
Gajdzin napisał(a):Za dużo innych rozrywek nam życie zapodaje...
nemi napisał(a):Dodatkowo czasy są takie, że można mieć mnóstwo rzeczy za darmo (nie mówię o piractwie), a na kulturze oszczędza się najłatwiej. Ja w dodatku nie kupują absolutnie żadnych książek papierowych, interesują mnie tylko i wyłącznie książki w formacie MOBI i tylko te w promocji.
nemi napisał(a):Na pewno łatwiej jest muzykom – nawet jeśli ściągnąłbym piracką kopię, to moi ukochani wykonawcy trafiają do mojego pudełka z CD w dniu premiery (jakiś czas temu nieźle się najeździłem po Warszawie) no i jeszcze zawsze muzycy zarabiają na koncertach
aneta007zd napisał(a):Osobiście wolę fizyczne książki ale ostatnio miałam taką sytuacje, że czytałam 15 książek na telefonie(SG mini2).
Oczy piekły ale dałam radę
Do audio-book'ów nie jestem przekonana. W końcu po coś uczyłam się czytać.
Radex napisał(a):ja mało generalnie czytam ale jak już to nie uznaje innych wersji niż papierowe
Gajdzin napisał(a):Jako aktywnie grający muzyk zapewniam Cię, że muzykom jest jeszcze ciężej, bo:
nemi napisał(a):Gajdzin napisał(a):Jako aktywnie grający muzyk zapewniam Cię, że muzykom jest jeszcze ciężej, bo:
Ale i tak jeszcze kiedyś się nauczę grać na perkusji, jak tylko będę miał czas i pieniądze. Może nie mam ambicji, żeby być drugim Mikiem Terraną czy Snowym Shaw, ale coś prostego kiedyś się nauczę.
nemi napisał(a):Kurcze, a ja jakoś się opuszczam w czytelnictwie...
Gajdzin napisał(a):nemi napisał(a):
25-30.000
Pomnóż przez 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość