Motocykle
Hubix napisał(a):Jeździłem SV jak sam miałem GS500.
W SV dolne obroty są strasznie mocne, ciągnie jak wściekły od dołu, tylko tak jak pisałem wygląd mi się nie podoba jego :/
Fazerem 600 też jeździłem – również ma konkretnego kopa.
Ale nie czuć go, aż tak jak na SV bo małej sv reakcja na gaz jest natychmiastowa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sv bije na głowe motocykle tego typu pod względem elastyczności. Miałem okazję przejechania się Banditem zarówno tym starszym z 2003 oraz 2010 ale tak do ok 140km/h. Nie sądziłem, że w teście elastyczności 140-180km/h SVła ma aż tak miażdżącą przewagę nad tym motocyklem. Nigdy do tego aż tak dużej roli nie przywiązywałem ale dopiero w tym teście mogłem zauwarzyć tak znaczącą przewagę. Przed SV 650S posiadałem ZZR1100 ale nie było aż takich różnic pomiędzy dużymi (litrowymi V-kami) jak się to dziej przy mniejszych pojemnościach.
http://www.motocykl-online.pl/testy/Kaw ... Fazer_2003
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Dobra Pany.
Przeglądałem sporo ofert i chyba wezmę SV650S po 2003 roku na wtrysku.
Czy to moto ma dość dobre osiągi ? We dwóch daję rady ? Pasażer i pasażerka = 150kg
Wcześniej miałem XJ600N i czułem we dwóch spadek mocy... SV niby ma 10 koni więcej.
Jak to wygląda ?
Przeglądałem sporo ofert i chyba wezmę SV650S po 2003 roku na wtrysku.
Czy to moto ma dość dobre osiągi ? We dwóch daję rady ? Pasażer i pasażerka = 150kg
Wcześniej miałem XJ600N i czułem we dwóch spadek mocy... SV niby ma 10 koni więcej.
Jak to wygląda ?
Wygląda to dużo lepiej od XJ 
Dzisiaj oglądałem moje "stado" w garażu – mam takie ciśnienie żeby się przejechać, żo ło a pogoda z pupy
Dzisiaj oglądałem moje "stado" w garażu – mam takie ciśnienie żeby się przejechać, żo ło a pogoda z pupy

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Hubix napisał(a):Ale to tylko 10PS różnicy na korzyść SV.
Ale trochę inna krzywa przebiegu momentu – SV przy XJ jedzie jak turbo diesel przy benzynie o prawie tej samej mocy.
http://www.motocykl-online.pl/testy/Kaw ... Fazer_2003
Na końcu widać różnice przy przyśpieszeniach z rolki.
Te motocykle mają podobne moce w tych tabelkach ale tylko SV oddaję ją inaczej. Musiała byś się nią przejechać żeby poczuć różnice pomiędzy V2 a R4 . Wtryskowa jest już bardziej ugładzona ale przejedz się na gaźnikowej
Podobnie było jak miałem RD350YPVS. Pomimo, że ten motocykl miał mniejszą moc w stosunku do SV ale zjadał go na śniadanie w praktycznie każdych warunkach
i teraz żałuje,że go sprzedałem bo silnik poszedł do betoniarki.
Zapraszam na http://www.svforum.pl/, może tam jak trochę poczytasz a jest co
to twoje obawy zostaną rozwiane.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zapraszam na http://www.svforum.pl/, może tam jak trochę poczytasz a jest co
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Wiem, że to nie giełda ale raczej nikt nie szuka motoru na forum Mazdy 
Wątek o motocyklach więc tutaj podrzucę link z ogłoszeniem, chciałbym żeby motorek znalazł nabywcę wśród znajomych bo na prawdę jest mi go bardzo szkoda. Należy do mojego brata ale od dwóch lat na nim nie jeździ bo nie ma czasu. Ja nie jestem pasjonatem motocykli i przejechałem nim może z 500 km. Ciągle stoi u mnie w garażu więc zapadła decyzja o sprzedaży:
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsr600-sa ... 41172.html
Wątek o motocyklach więc tutaj podrzucę link z ogłoszeniem, chciałbym żeby motorek znalazł nabywcę wśród znajomych bo na prawdę jest mi go bardzo szkoda. Należy do mojego brata ale od dwóch lat na nim nie jeździ bo nie ma czasu. Ja nie jestem pasjonatem motocykli i przejechałem nim może z 500 km. Ciągle stoi u mnie w garażu więc zapadła decyzja o sprzedaży:

Prawie jak GSX-R 600 
No to czekać na sezon a w F4i jest takie dno i wodorosty, że szok
Nic do wybory z roczników 2001-02 w rozsądnej cenie i dobrym stanie 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
nie tylko z F4i lipa ... szukamy dla kumpla godnej VFR 800 V-Tec ... i mimo że jest tego sporo to każda przedliftowa po bliższym zapoznaniu się tylko ze zdjęciami wygląda przynajmniej podejrzanie. Na poliftową kolegi nie stać, a o moim zdaniem lepszym Triumphie Sprint ST kolega nie chce słyszeć.
PS: idzie wiosna bo wystartował sezon wyścigowy wraz z pierwszą rundą WSBK
PS: idzie wiosna bo wystartował sezon wyścigowy wraz z pierwszą rundą WSBK
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Hubix gratulacje zakupu
Trochę ci zajmie aby się dobrze wjeździec w V2 ale będziesz zadowolony z maszyny bo to są fajne i nie drogie w utrzymaniu motocykle.
Jak temperatura się utrzyma to po zimie jutro nie będzie śladu 
Jeszcze tylko deszcz który spłuknie syf i dzida
Jeszcze tylko deszcz który spłuknie syf i dzida
Po zimie na motocyklu trzeba uważając bo raz, że człowiek nie wprawiony to i ten syf zostaje i do tego asfalt nie jest tak nagrzany. Ja mam tyle roboty przy moto i coś mi się wydaje, że do upałów nie wyjadę