Piłka nożna – temat zbiorczy

Nasze hobby i zainteresowania, sprawy niemotoryzacyjne.

Postprzez People_Hate_Me » 9 cze 2012, 11:15

Tych dwóch koniecznie xD bo obaj byli out of space...
Psssssssssssssst
Klubowicz

Od: 16 lip 2008, 15:26
Auto: Mazda MX-6 (GE) 2.0 FS-T 93r
Subaru Impreza (GC) 2.0 Combi

Postprzez jaaco » 10 cze 2012, 14:09

Ciekawe czy Robben płakał wczoraj po raz 3 w ciągu miesiąca <lol>
Mecz Polska-Rosja ma sędziować najgorszy sędzia bundesligi Stark :|
Obrazek
Forumowicz

Od: 29 sie 2009, 14:10
Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT

Postprzez Radex » 10 cze 2012, 14:55

jaaco napisał(a):Ciekawe czy Robben płakał wczoraj po raz 3 w ciągu miesiąca

<lol>
Robben:
Obrazek

jaaco napisał(a):Mecz Polska-Rosja ma sędziować najgorszy sędzia bundesligi Stark

no, czytałem. będą jaja
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez Gared » 10 cze 2012, 20:06

Mecz Hiszpania – Włoch: wyrównany i wynik moim zdaniem sprawiedliwy.
Obrazek
Miód jest dla mięczaków. Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu. Prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
Forumowicz

Od: 20 lut 2008, 19:25
Auto: Było:
323f bg B6
mx-3 K8
mx-3 KL
323f BA GT KL
Jest:
Saab 9-5@270KM

Postprzez jaaco » 10 cze 2012, 21:19

Szkoda że Callejona nie wzieli na koko euro spoko
Obrazek
Forumowicz

Od: 29 sie 2009, 14:10
Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT

Postprzez Fans » 10 cze 2012, 21:23

Hiszpania – Włochy 1-1. Meczyk nawet spoko.
Irlandia – Chorwacja – już jest 1:1, a to dopiero 30 minuta. Nieźle się prezentuje.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Forumowicz

Od: 30 lip 2010, 12:16
Auto: Opel Insignia 2.0 CDTI 4x4 2013r., 160 KM

Postprzez Kamil » 11 cze 2012, 00:01

Obrazek
Kamil

Postprzez Szalotka » 11 cze 2012, 00:05

Mecz meczowi nie równy i ja osobiście dalej wierzę w naszych i będę ich dopingował. To że Rosja pieknie rozniosła Czechów nie oznacza że my jesteśmy już z góry przegrani.
Trochę wiary Panowie. Nadzieja umiera ostatnia a póki jest trzeba w nią wierzyć <spoko>
Szalotka

Postprzez Adamos » 11 cze 2012, 07:06

gromaciek napisał(a):Mecz meczowi nie równy i ja osobiście dalej wierzę w naszych i będę ich dopingował. To że Rosja pieknie rozniosła Czechów nie oznacza że my jesteśmy już z góry przegrani.
Trochę wiary Panowie. Nadzieja umiera ostatnia a póki jest trzeba w nią wierzyć <spoko>

Wszystko spoko......ale czemu ciągle trzeba w nich wierzyć a nie być pewnym, że wygrają? :D Nawet z taką Andorą, mimo wygranej, to przed meczem była jakas niepewność bo sami piłkarze mówili o remisie.

Mam nadzieję, że po całym tym Euro rozwalą jakoś mafie PZPNu i zacznie się coś dobrego dziać. Porządny trener, lepsza liga.....

A tak to trochę pokibicuje bo to reprezentacja....ale wolę siatkówkę i dla niej mogę wstawać nawet o 4 w nocy :P
Forumowicz

Od: 25 sie 2008, 10:03
Auto: Ford Focus C-MAX mk1

Postprzez Szalotka » 11 cze 2012, 12:38

Jak obstawiacie jutro naszą grupę ?

Polska – Rosja 2:1
Grecja – Czechy 1:1

To byłby piękny scenariusz dlatego tak typuję :D
Optymistycznie mimo wszystko <spoko>
Szalotka

Postprzez Kamil » 11 cze 2012, 14:58

Oby Maćku. Nie pozostaje nic innego jak wierzyć.
A w między czasie, parę potwierdzonych (wg transfermarkt.de – najbardziej wiarygodne źródło jakie znam) transferów:
– Kagawa w Manchestrze, zabieg marketingowy, nie wierzę w tego zawodnika, przewiduję parę meczów i głęboką rezerwę ;)
– Hazard i M. Marin (z Werderu) w Chelesa
– Pizarro ponownie w B. Monachium
– Krancjar w D. Kyiv
– Kuyt w Fenerbahce
– Guardado w Valenci (kto grał w FM to wie kto to jest ;D )
Kamil

Postprzez Radex » 11 cze 2012, 15:19

Kamil napisał(a):– Kagawa w Manchestrze, zabieg marketingowy, nie wierzę w tego zawodnika, przewiduję parę meczów i głęboką rezerwę

tak jak piszesz... transfer marketingowy. japończyk w ekipie to zawsze spora kasa do klubowego budżetu ze sprzedaży pamiątek itd... a przy okazji być może rozwinie się jeszcze bardziej w ManU w co zresztą wątpie, brytyjski futbol może okazać się trochę zbyt ostry dla kagawy.
tak czy inaczej cieszę się że Borussia go sprzedała bo w ostatnich kolejkach sezonu strasznie zaczął mi działać na nerwy tym swoim gwiazdorzeniem i sępieniem w polu karnym.
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez Szalotka » 11 cze 2012, 15:40

Ja to jestem ciekaw czy Borussia sprzeda Lewandowskiego. Sprawa jest dziwna. Zainteresowanie innych klubów jest spore. Robert w Borussii chce więcej zarabiać. Kontrakt nie podpisany a władze klubu mówią że nie sprzedadzą go za żadne pieniądze. O co w tym wszystkim chodzi ?
Szalotka

Postprzez Kamil » 11 cze 2012, 15:41

a do tego wszystkiego Kucharski jeszcze miesza w mediach, moim zdaniem, tylko po to, by Robert wynegocjował jak najwyższy kontrakt (a Kucharski procencik zliże :P ).
Kamil

Postprzez Szalotka » 11 cze 2012, 15:54

Sprawa kasy rozwiąże się pewnie po EURO. Tak mi się bynajmniej wydaje. To że dadzą mu więcej forsy to nie podlega dyskusji. Pytanie tylko czy tyle co On chce czy tyle ile władze Borussii uważają. Nasuwa się jednak myśl że inne kluby mogą dać mu więcej niż Borussia. Chłop ma ciężki orzech do zgryzienia. Poleci gdzie indziej i wyląduje na ławie czego mu oczywiście nie życzę. Mimo wszystko powinien zostać w Borussii przynajmniej jeszcze sezon. Tam jest pewniakiem a początek eliminacji MŚ tuż tuż.

Co do EURO to ciekawy jestem jak dziś spisze się drugi gospodarz.
Osobiście kibicuje Ukrainie choćby z tego względu że są gospodarzami razem z nami. Wypada trzymać kciuki za nich. Oni podobno bardzo nam kibicowali :)
Szalotka

Postprzez Kamil » 11 cze 2012, 16:14

No to się pobawmy :) :
Anglia 2 – 4 Francja
Ukraina 1 – 1 Szwecja
Kamil

Postprzez Szalotka » 11 cze 2012, 16:19

Anglia – Francja 1:2
Ukraina – Szwecja 1:0

:)
Szalotka

Postprzez Gared » 11 cze 2012, 16:55

Niech będzie. Polska – Rosja 1 – 3.

Wierzyć można, że będzie inaczej i sam mam na to cichutką nadzieję, ale... Obejrzałem do tej pory wszystkie mecze i choć piłką specjalnie się nie interesuję to Rosja zrobiła na mnie najlepsze wrażenie do tej pory. Dla odmiany nasza reprezentacja koszmarnie zawiodła moje nadzieje. Po dobrym sparingu z Niemcami naprawdę zacząłem wierzyć, że w końcu mamy drużynę, która potrafi zrobić coś więcej niż trzy mecze i do domu. Pierwsza połowa z Grecją wydawała się tą opinię potwierdzać, ale potem przyszedł kubeł lodowatej wody. Po pierwsze nie przegraliśmy tego spotkania tylko cudem, bo pokazaliśmy jak proste błędy potrafi popełniać nasza obrona w konfrontacji z – było nie było – nie słynącą z potężnego ataku Grecją. Zarówno stracona bramka, rzut karny, a w końcu nie uznany gol dla Greków to wszystko są efekty błedów formacji defensywnej. Uratowało nas tylko to, że Grecy tego karnego strzelić chyba nie chcieli, a sędzia miał milimetrową linijke w oku i wyłapał tego naprawdę minimalnego spalonego. Po drugie jeszcze bym jakoś to wszystko wybaczył, gdyby nie to, że ten mecz mieliśmy wygrany, a w każdym razie powinniśmy byli go wygrać. Po pierwszej połowie 1-0 dla nas i zawodnik przewagi i jak można to było do ciężkiej i jasnej zawalić w drugiej połowie?! W dodatku żadnej zmiany – albo Smuda nie ma kogo wstawiać, albo ja nie ogarniam geniuszu jego strategii.

Jedyna nadzieja to to, że gramy z "ruskimi" (paradoskalnie), reprezentacją narodu u nas równie lubianego co Niemcy, więc może się chłopaki zmobilizują na 90 minut gry i nie będzie spektakularnej porażki.
Obrazek
Miód jest dla mięczaków. Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu. Prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
Forumowicz

Od: 20 lut 2008, 19:25
Auto: Było:
323f bg B6
mx-3 K8
mx-3 KL
323f BA GT KL
Jest:
Saab 9-5@270KM

Postprzez People_Hate_Me » 11 cze 2012, 17:00

Jeszcze Hulk w Chelsea (narazie napisał to na Twitterze ale niedługo potwierdzenie w mediach)

a Kagawa to jest zabieg marketingowy. Nie wierze w tego zawodnika nic a nic...
Na szczeście ponoć chcią jeszcze Modrica :) co mnie bardzo cieszyłoby :)
Psssssssssssssst
Klubowicz

Od: 16 lip 2008, 15:26
Auto: Mazda MX-6 (GE) 2.0 FS-T 93r
Subaru Impreza (GC) 2.0 Combi

Postprzez Fans » 11 cze 2012, 19:04

People_Hate_Me napisał(a):Jeszcze Hulk w Chelsea (narazie napisał to na Twitterze ale niedługo potwierdzenie w mediach)

a Kagawa to jest zabieg marketingowy. Nie wierze w tego zawodnika nic a nic...
Na szczeście ponoć chcią jeszcze Modrica :) co mnie bardzo cieszyłoby :)

Gdzieś czytałem, że ten transfer jest już też zakontrakowany – Modrica.

Ciekawe co z naszym nie obecnym golkiperem Borucem, bo podobno nie podpisał nowe kontraktu z Fiorentina, który kończy się 30 czerwca.

Kagawa, będzie, którymś tam na ławie dopiero, przecież jest Nani, Anderson, Carrick, Young.

http://legia.com/news,30203-marek_sagan ... legii.html

Sagan ponownie w Legii!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Forumowicz

Od: 30 lip 2010, 12:16
Auto: Opel Insignia 2.0 CDTI 4x4 2013r., 160 KM