przez Bimbak » 11 gru 2012, 12:35
Obecnie chyba nie warto ...
Wcześniej zajęcia tam prowadziły 2 szkoły jazdy. Jedna z nich to była High z Poznania w której pracowało do niedawna dwóch spoko instruktorów – kompetentni ludzie z pasją. Byłem na takim szkoleniu z koleżanką (ona się szkoliła, ja i jej chłopak szydziliśmy chwilę a resztę czasu zwiedzialismy WLKP) – nawet chyba mam na dysku jeszcze jej filmy z przejazdów szkoleniowych. Niestety współpraca owych szkoleniowców z tą szkołą się zakończyła, a tej drugiej szkoły totalnie nie znam.
Piotrek i Winet byli na jakimś szkoleniu z Natalią Florek (zawodniczka WMMP) w Zielonej Górze i o ile dobrze kojarzę to jeden z tych byłych szkoleniowców High'a jej w tym pomagał chyba, że pomyliłem osoby. Zapytaj Piotrka jakie miał wrażenia z tego szkolenia. Jakiś program szkoleń na przyszły rok wypłynie pewnie dopiero wiosną, może wtedy w Gostyniu pojawi się jakaś sensowna oferta z ludźmi którzy mają w tym doświadczenie.
Ja zaczynam powoli odkładać kasę bo jak wypali pomysł z Yungtimer-Cupem to kupuję coś starszego i startuję. Na razie ciągle jest mało informacji tylko obietnice że coś będzie, a czasu trochę mało.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time