Kącik rowerowy
Twardym trza być a nie mientkim, praktycznie wiosnę mamy
. Dorzucam dzisiejsze 36km.
Mój dystans: 124km
Całkowity dystans: 223km
Edyta. Dokładam dzisiejsze 29km.
Mój dystans: 153km
Całkowity dystans: 252km
Mój dystans: 124km
Całkowity dystans: 223km
Edyta. Dokładam dzisiejsze 29km.
Mój dystans: 153km
Całkowity dystans: 252km
dodam kilka skromnych 10km po śniegu(jeszcze jak był
)
całkowity dystans 328

całkowity dystans 328

Ja jestem strasznym fanem jazdy na jednośladach. Nie tak dawno miałem kolizję swoim autem i niestety był na tyle uszkodzony, że musiałem je naprawić+podbić badania.
Miałem jednak już wcześniej zaplanowany wyjazd rowerowy. Udało mi się jednak znaleźć wypożyczalnię samochodową, która oferowała pojazdy z gotową instalacją do przewozu rowerów.
W Łodzi i okolicach są fajne szklaki, gdzie można pojeździć rowerem. Jednak ja polecam Kujawy i Podlasie. Tak na prawdę można odpocząć na szlaku rowerowym .
Miałem jednak już wcześniej zaplanowany wyjazd rowerowy. Udało mi się jednak znaleźć wypożyczalnię samochodową, która oferowała pojazdy z gotową instalacją do przewozu rowerów.
W Łodzi i okolicach są fajne szklaki, gdzie można pojeździć rowerem. Jednak ja polecam Kujawy i Podlasie. Tak na prawdę można odpocząć na szlaku rowerowym .
-
ShogunMPG
Ja swojego Krossa kupiłem za 800zł i nie mogę na niego narzekać, dzielnie wytrzymał kilka lat, a ważę 110-140 kg, w końcu rama się złamała ale i tak wiele osób mówiło że nie wytrzyma 
Stała pod ścianą prężąc kakao
ciapek napisał(a):Jeżeli chodzi o markę Kross, to co o niej powiecie?
Jeśli chodzi o rowery "zwykłe', szczególnie budżetowe, to dużej różnicy między markami nie ma, wszystko tak naprawdę zależy od użytych podzespołów – ale to już widać gołym okiem wiekszkość marek używa tego samego (sram, shimano itp.). Więc tutaj kross jest jak najbardziej atrakcyjną propozycją, dopasowujesz po prostu ofertę do budżetu, patrzysz czy konkurencyjne firmy nie mają lepszego osprzętu np. w tej cenie i tyle.
Ale kross zrobił na mnie wrażenie nawet w klasie, w której jeszcze parę lat temu nie był mocnym graczem. Zobacz np. rower kross moon i zawodników, którzy na nim jeżdżą

Z wyższej póki – Kreidler jest spoko.
Za mna chodzi to by na wiosne złożyć singla, jak najprościej – max 600 zł budżetu. Na takie niedzielne przejażdżki po mieście.
Za mna chodzi to by na wiosne złożyć singla, jak najprościej – max 600 zł budżetu. Na takie niedzielne przejażdżki po mieście.
-
Zenn
Ja się zastanawiam czy nie zmienić obecnego roweru 26" na taki z kołami 29". Mam 190 cm, więc myślę, że taka zmiana wyjdzie mi tylko na dobre. Moja jazda jest typowo rekreacyjna, żadnych szaleństw, więc nie wiadomo jakiej zwrotności nie potrzebuje.
dzisiaj 56 km
Mój dystans: 162 km
Całkowity dystans: 529 km
edit:
w sobotę szybkie 28 km
w niedzielę niestety mokre 27 km – miała być kolejna 50
Mój dystans: 217 km
Całkowity dystans: 584km
Mój dystans: 162 km
Całkowity dystans: 529 km
edit:
w sobotę szybkie 28 km