Piłka nożna – temat zbiorczy
dobrze że nie żaden Milan Tylko Juve 

Radex napisał(a):a widzieliście to?!![]()
to popłynał xD
Radex napisał(a):a widzieliście to?!![]()
Dobreee

-
Kamil
Telewizja La Sexta informuje dziś, że jednym z zawodników, którymi interesuje się Real Madryt jest obrońca Borussii, Łukasz Piszczek. Za Polakiem, oprócz oczywistych walorów defensywnych, przemawia umiejętność tworzenia zagrożenia pod bramką przeciwnika. Hiszpańska telewizja twierdzi nawet, iż 26-letni reprezentant Polski stał się dla Florentino Péreza priorytetem.
Uaktualnienie: Dziennik As dodaje w swoim dzisiejszym wydaniu, że Królewscy negocjują z Borussią od kilku tygodni. Cena za polskiego zawodnika oscyluje wokół 10 milionów euro.
Hmmm może i by się nadał jako zmiennik dla Arbeloi, a co więcej mógłby się dalej rozwijać.
Byłby polską rodzyną w La Liga
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Po co stać w miejscu?Są młodzi, mogą jeszcze wiele skorzystać i to nie jest czas na 'ciepłą posadkę'
Powinni gdzieś odejść. Fakt jednak, że raczej nie do drużyny kalibru Realu. Patrząc na przykładzie Ligi Hiszpańskiej to może ... Valencia? Raczej taki pułap. Inny przykład – Arsenal, Tottenham, L'pool?
Szymon napisał(a):bueheheh tylko póki co to wiadomo, ze Śląskowi kasę odcięli
to jakieś plotki
ja tez uwazam ze odejscie Piszczka byłoby głupotą. i wcale by się nie rozwinął w RM tylko stanął w miejscu.
rok w BVB jeszcze nasze trio powinno zagrać!
żeby nabrało obycia, doświadczenia a przed przejściem do innego klubu powinni jeszcze spróbować ligi mistrzów z BVB !
rok w BVB jeszcze nasze trio powinno zagrać!
żeby nabrało obycia, doświadczenia a przed przejściem do innego klubu powinni jeszcze spróbować ligi mistrzów z BVB !
Dobrze mówi. Polać mu. Czytałem albo słuchałem takie coś, że rok temu BM przegrał z BVB bo słaba forma itp. W tym roku BVB wygrała (mistrza Niemiec) bo była po prostu lepsza. Jeszcze rok...albo pół powinni zagrać. Ustabilizować formę, rytm, przyzwyczaić się do "sławy" i wtedy 
Adamos napisał(a):Ustabilizować formę, rytm, przyzwyczaić się do "sławy" i wtedy
dokładnie, to jest BARDZO WAŻNE. miałem o tym napisać ale zapomniałem jak ująć to w słowa.
wielu ludzi o tym zapomina, a potem taki Dudek czy inna obiecująca gwiazda grzeje ławę i jego kariera zamiast rozwijać się to cofa w rozwoju.
Piszczek czy Lewy mają technikę spryt itd.... są obiecującymi piłkarzami ale NIE MOGĄ TERAZ ODEJŚĆ z Dortmundu! To by źle wpłynęło na ich rozwój.
Najpierw muszą "dojrzeć" a dopiero wtedy myśleć o transferze.
Radex napisał(a):a potem taki Dudek czy inna obiecująca gwiazda grzeje ławę i jego kariera zamiast rozwijać się to cofa w rozwoju.
Tu chyba podałeś zły przykład
Co do naszych polaków w BVB ja na ich miejscu w tej chwili bym jeszcze poczekał,jeśli najbliższy sezon będą mieli taki jak ten jestem niemal pewny w ofertach będą przebierać i wtedy mogą odejść
ja się zupełnie nie zgadzam z Tobą Radku
po 1. Nie wydaje mi się, by Dudek przechodząc do Realu myślał o pierwszym składzie, bo z góry było wiadomo że Casillas jest nie do ruszenia w Madrycie. Miał być, i był, pewniakiem w razie awarii, która zresztą nie nastąpiła
Lepszym przykładem byłby tutaj Matusiak, Niedzielan
po 2. Uważam, że Kuba i Piszczu właśnie w tym sezonie okrzepli. Teraz są na topie, zdobyli wszystko co było do zdobycia u szwabów. Taka oferta z Realu (o ile w ogóle coś jest na rzeczy – ja tam w to nie wierzę
) byłąby okazją, która może się nie powtórzyć w naszym futboli przez kilkanaście najbliższych sezonów. Jak ma jaja i charakter, uważam, że powinien podnieść rękawice i spróbować.
po 1. Nie wydaje mi się, by Dudek przechodząc do Realu myślał o pierwszym składzie, bo z góry było wiadomo że Casillas jest nie do ruszenia w Madrycie. Miał być, i był, pewniakiem w razie awarii, która zresztą nie nastąpiła
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
po 2. Uważam, że Kuba i Piszczu właśnie w tym sezonie okrzepli. Teraz są na topie, zdobyli wszystko co było do zdobycia u szwabów. Taka oferta z Realu (o ile w ogóle coś jest na rzeczy – ja tam w to nie wierzę
-
Kamil