marek – zdecyduj się w końcu – wcześniej zarzutem było, że pod Linuxem nie działają profesjonalne drogie rzeczy, jak okazało się, że działają to nagle problemem jest to, że nie działają tanie, a działają
Ależ działa – sterowniki w standardowej dystrybucji – będzie działać z palca po podłączeniu:

Zanim coś napiszesz to sprawdź i nie pisz głupot.
marek napisał(a):HP 500 – jeden z popularniejszych sprzętów w małych biurach – dziwny, słaby jakościowo. poprostu beznadziejny.
Jak widzisz DZIAŁA!
marek napisał(a):AutoCAD – to już wogóle beznadzieja jest, kosztuje marne 4500zł.. phiii, taniocha, nie będą przecież tego pod linuxa robić bo takie tanie programy to chyba tylko w Chinach używają, podobnie jak innych programów Autodesk.
Kto powiedział, że nie ma CADów na Linuxa i że AutoCAD nie działa??
marek napisał(a):Advance do tworzenia rysunków w stali – kolejny niepoważny program stworzony w garażu za drobne 10tys zł
Nie mam dostępu do takiego softu, jak się kiedyś spotkamy to sprawdzimy czy działa

Pewnie się znowu zdziwisz
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
marek napisał(a):dalej wymieniać ?
Tak, ale najpierw sprawdź zanim napiszesz głupotę.
marek napisał(a):Napisz mi co moge mieć lepszego niż mam teraz instalująć Linuxa – jakie będę miał z tego korzyści ? (pomijajać kwestię że przestaną mi działać co najemnie 2 rzeczy za kilkanaście k pln...
Prawodopobnie żadna z tych rzeczy nie przestanie Ci działać, a co powiedzieć mogę:
Ogólnie uważam, że poziom Windows w dziedzinie systemów operacyjnych jest mniej więcej taki jak poziom IE w dziedzinie przeglądarek internetowych.
IE ciągle jest przeglądarką dominującą, ale nie znam człowieka który twierdzi, że jest leszpa od Firefoxa bądź Opery, wręcz przeciwnie

marek napisał(a):aha, dobrze wiedzieć że 8tys zł to niedrogo
marek napisał(a):kolejny niepoważny program stworzony w garażu za drobne 10tys zł
Się zdecyduj w końcu ile to jest dużo a ile mało
Wcześniej wyjechałeś ze sprzętem za ~40 000zł a teraz twierdzisz, że 8kzł to dużo, znowu program za 10kzł jest niepoważny.