Piłka nożna – temat zbiorczy
Jak tak Ruch zagra w Lidze Europejskiej to może jakimś cudem na ekipe z jakiejś Malty czy San Marino wystarczy. Fajny mecz Żyro, szczególnie asysta przy bramce radovica palce lizać. Szkoda, że Fransua S. nie widzi go w reprezentacji.
-
Kamil
Adamos szczeze zostaw pilke nozna w spokoju i sie nia nie interesuj bo jak porownujesz BvB do United to mi Ciebie strasznie zal. zobacz co jedni i drudzy osiagneli na przestrzeni ostatnkch 20lat nawet w tym sezonie. i na tym koncza sie z mojej strony jakiekolwiek dyskusje z toba na temat United.
a co do meczu ofkoz sedzia pomaga jak zwykle barcelonie. no i spojrzmy na wykonczenie Ramirsa? czy to nie tak mial strzelac wielki Messi? ktorego znowu.nie widac! chelsea da rade! ofkoz jak sedzia nie bedzie przeszkadzal
a co do meczu ofkoz sedzia pomaga jak zwykle barcelonie. no i spojrzmy na wykonczenie Ramirsa? czy to nie tak mial strzelac wielki Messi? ktorego znowu.nie widac! chelsea da rade! ofkoz jak sedzia nie bedzie przeszkadzal
Ostatnio edytowano 24 kwi 2012, 22:52 przez People_Hate_Me, łącznie edytowano 1 raz
mimo prezentu od sedziego nie potrafia tego wykorzystac
Radex napisał(a):ogladalem mecz PP, Legia cos tam zegrala i zasluzenie wygrala 3-0. Ruch dno i 2 metry mułu.
a idź Pan.. Brawo Ruch! Chociaż ten mecz im nie poszedł
PHM, po pierwsze mój nick jest z dużej litery, po drugie Ciebie też się pisze z dużej litery. Może piszesz z małej boś sam kurdupel. Owszem, BVB porównuję do ManU (specjalnie) bo na arenie europejskiej w tym sezonie dno. No ale skoro jesteś takim znawcą to zwyczajnie nie reaguję na Twoje swoja, które są powoli nudne 
Adamos pisalem z tel i mi sie nie chcialo robic duzych liter. United tez pisalem z malej. ale widze ze.to jedyny merytoryczny punkt z mojego posyu wyzej do ktprego mogles sie doczepic. je Ciebie nie obrazalem Ty mnie tak, zatem zachowales sie zupelnie jak barcelona.
Poza tym Barcelońskie Pedalskie nasienie dostało szkołę życia i pokazano im gdzie jest ich miejsce w szeregu!! Glory Glory Chelsea!!
Brawo dla Chelsea
Abramowicz górą.
Mimo że to oni wyeliminowali moją ukochaną Barcelonę to trzymam za nich kciuki w finale
Obojętnie czy będą grać z Realem czy z Bayernem.
Mimo że to oni wyeliminowali moją ukochaną Barcelonę to trzymam za nich kciuki w finale

-
Szalotka