Motocykle
Mnie te nowe cruizery za pierona nie podchodzą. totalny przerost formy nad treścią. Nieruchliwe, niezwrotne, skomplikowane, delikatne i takie plastikowe że się rzygać chce.
Bezsensowne pompowanie pojemności w silnik, z której tak naprawdę niewiele wynika
Solidne maszyny tego typu skończyli produkować w ubiegłym wieku.
Takie moje zdanie, ale że o gustach się nie dyskutuje więc każdy lubi co mu się podoba
Bezsensowne pompowanie pojemności w silnik, z której tak naprawdę niewiele wynika
Takie moje zdanie, ale że o gustach się nie dyskutuje więc każdy lubi co mu się podoba

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Jak sezon leci?
Ja miałem w ostatni weekend małą przygodę z ciągnikiem na zakręcie. Skończyło się na szczęście tylko na przymusowej ewakuacji do rowu. Niestety akurat jechałem bez owiewek, które zdjąłem do mycia i gleba w rowie zaowocowała uszkodzeniem kapy sprzęgła (która już była wcześniej naprawiana) i teraz bardzo delikatnie sączy się z niej olej. Jak ktoś ma przypadkowo tanią kapę do F4/f4i/Hornet to chętnie ją przytulę
Ja miałem w ostatni weekend małą przygodę z ciągnikiem na zakręcie. Skończyło się na szczęście tylko na przymusowej ewakuacji do rowu. Niestety akurat jechałem bez owiewek, które zdjąłem do mycia i gleba w rowie zaowocowała uszkodzeniem kapy sprzęgła (która już była wcześniej naprawiana) i teraz bardzo delikatnie sączy się z niej olej. Jak ktoś ma przypadkowo tanią kapę do F4/f4i/Hornet to chętnie ją przytulę
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
bazyl wspaniały napisał(a):Mnie te nowe cruizery za pierona nie podchodzą. totalny przerost formy nad treścią. Nieruchliwe, niezwrotne, skomplikowane, delikatne i takie plastikowe że się rzygać chce.
a widziales Trimpha Rocketa 2,1L ?
chyba nie!
to popatrz http://data.communityhost.de/agonie/use ... et-iii.jpg
znam opinie kogoś, kto ma spore doświadczenie z ciężkimi motorkami i on stwierdził,
że jest mu on zbyt "ostry"
pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Bimbak napisał(a):Skończyło się na szczęście tylko na przymusowej ewakuacji do rowu
ja ostatnio miałem glebę postojową ku uciesze moich kumpli

A sezon leci nudnawo. Podobnie jak u Maćka. Nie ma czasu jeździć
Waluś napisał(a):Bimbak napisał(a):...
A sezon leci nudnawo. Podobnie jak u Maćka. Nie ma czasu jeździć
zawsze możne nocami troche pogrzać tłoki, choć potem jest sporo roboty z "muchami"
pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
ostatnie 2 tygodnie w krk jest lipna pogoda co chwile pada itp. 2 razy mnie przemoczyło
ale sezon znakomity
nawet glebe zaliczyłem delikatną
i to prawie na postouj bo nie rozłożyłem dobrze podnuszka
ehehehe jechałem dwa razy na kole
delikatnym ale adrenalinka mega uderzyła.... 
ale sezon znakomity

F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
- Od: 18 mar 2006, 21:19
- Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P
sprzedam alu ramki do mx3/323
krakusik mx-3 napisał(a):... jechałem dwa razy na koledelikatnym ale adrenalinka mega uderzyła....
na tylnym czy przednim?
E.
W niedzielę miałem nieprzyjemną sytuację – Pani wyjechała z posesji w poprzek drogi nie patrząc na to czy ktoś po niej jedzie – hamowałem tak, że popiskiwało mi przednie koło. Dzisiaj miałem podobną akcję, ale tym razem pierwszeństwo postanowił wymusić TIR (perfidnie czekał i ruszył w ostatniej chwili) – mam już powoli dosyć jeżdżenia 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
bo motocyklista musi zawsze przewidywać błędy innch, szczególnie, że jest kiepsko widzialny, duzo szybszy i często bagatelizowany..
E.
E.
Bimbak napisał(a):.... ciekawe jaka teraz pogoda na południu Francji.
tam jest raczej zawsze korzystnie cieplo, choć rejony Kroacji też są interesujące, jesli jeździ się bocznymi serpentynami.
E.
Bimbak napisał(a):A mnie już do pasji doprowadza jazda w koło komina. Ja chce znowu gdzieś daleko pojechać... ciekawe jaka teraz pogoda na południu Francji.
Polecam http://www.grossglockner.at/ – byłem niedawno, jest zacnie i do tego bliżej niż południowa Francja
Nawet przez pewien czas myślałem co by tam jechać motem. W najwyższym punkcie drogi jest "Bikres Nest". Jak będę miał trochę czasu to wrzucę moje zdjęcia.
brii napisał(a):i do tego bliżej niż południowa Francja
To akurat nie jest zaletą
Zresztą fajnych tras w Alpach nie brakuje.
Co robimy z legolandem?
Pozdrawiam, Tomek
Jak będziesz wiedział jaką masz sytuację z urlopami to będziemy kombinować 
Coś ogólnie mi się zdaje, że chyba tylko sierpień wchodzi w rachubę bo w lipcu może kolidować parapetów, chyba, że obie imprezy się połączy
Coś ogólnie mi się zdaje, że chyba tylko sierpień wchodzi w rachubę bo w lipcu może kolidować parapetów, chyba, że obie imprezy się połączy
Patrz ... zapomniałem o tym urlopie.
Plan mam od 22-08 do 02-09 ale jakoś sztywno siętego trzymać nie muszę. Koniec lipca nie jest więc wykluczony, tym bardziej że to ma trwać ok 3 dni.
Plan mam od 22-08 do 02-09 ale jakoś sztywno siętego trzymać nie muszę. Koniec lipca nie jest więc wykluczony, tym bardziej że to ma trwać ok 3 dni.
Pozdrawiam, Tomek