Kącik rowerowy
Bartek1986 napisał(a):Ja ostatnio mało czasu![]()
Ale dziś postanowiłem sprawdzić czy nogi jeszcze działają![]()
Lublin- kawałek na Nałęczów na kawę-Lublin. Asfaltem i kawałek lasem blisko celu.
W sumie 62km. Średnia 28,5Średnia dobra, ale cel był jeszcze lepszy. Niestety licząc w obie strony napotkałem 14 pielgrzymek z czego za jakimiś dziewięcioma musiałem jakiś czas jechać 5km/h i czekać, aż porządkowi puszczą samochody. Starałem się odrobić straty i po wyprzedzaniu jechałem jakiś czas 35-37 ale forma nie ta
Oczywiście na MTB. W lesie co jasne nie chciałem zgubić średniej co się skończyło tak:
9857+967=10824km
Hehe, nie widziałeś Czarnego Grzechotnika? Stałem w tym samym korku pielgrzymkowym. Od torow do Naleczowa jechałem chyba 40 minut.
Wysłane z telefonu bezprzewodowego.
Ostatnio edytowano 9 paź 2014, 18:36 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
+45 km
=12011 km w sumie
plan na październik wykonany.
Kiera praktycznie taka jak była żaden szał kupiłem u serwisanta jakąś alu za 32 zł jest 2cm szersza ale mi to bardzo nie przeszkadza.
=12011 km w sumie
plan na październik wykonany.
Kiera praktycznie taka jak była żaden szał kupiłem u serwisanta jakąś alu za 32 zł jest 2cm szersza ale mi to bardzo nie przeszkadza.
Stała pod ścianą prężąc kakao
21 ode mnie. Testowa przejażdżka. Wpadły do mnie nowe opony (Schwalbe Racing Ralph). Pewnie bym kombinował z inną oponą na przód, a inną na tył (Rocket Ron albo Nobby Nic), ale tanio dorwałem komplecik, więc już nie wybrzydzałem.
W porównaniu do poprzednich Maxxisów Swampthing to po twardym jeździ się z prędkością światła!
Zupełnie inne opory toczenia. Może jeszcze na koniec sezonu pojeżdżę trochę.
12112 km uwzględniając 20 Cyganusa_X1
W porównaniu do poprzednich Maxxisów Swampthing to po twardym jeździ się z prędkością światła!
12112 km uwzględniając 20 Cyganusa_X1
No to i ja swoje dzisiejsze dorzuce. Miała być mała przejażdżka, a wyszedł mini maraton 
65km na rowerze XC dało w kość
12112 + 65 = 12177
65km na rowerze XC dało w kość
12112 + 65 = 12177
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Panowie, szybkie pytanie: jaki fajny i tani licznik rowerowy kupić?
Zależy mi na tym, żeby był mały i wytrzymały, jak najmniej funkcji.
Chciałbym wiedzieć ile przejechałem bez wchodzenia na google maps, do tego ciekawi mnie ile robię w sezonie
Jednocześnie nie chciałbym go rozwalić jak czasem zapuszczę się na jakąś traskę i pohasam tam trochę mocniej. Znacie coś fajnego?
Zależy mi na tym, żeby był mały i wytrzymały, jak najmniej funkcji.
Chciałbym wiedzieć ile przejechałem bez wchodzenia na google maps, do tego ciekawi mnie ile robię w sezonie
Ja postawiłem na Sigme, model 8.12
http://rowertour.com/sigma-sport-bc-8-1 ... odowy.html
z plusów: tani, solidna firma, automatyczny start stop, vmax, avg, itd W razie awarii łatwo dokupić stację
http://rowertour.com/sigma-sport-bc-8-1 ... odowy.html
z plusów: tani, solidna firma, automatyczny start stop, vmax, avg, itd W razie awarii łatwo dokupić stację
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23