ale dzięki za pamięć loockas
Telefony komórkowe
Witam chce nabyć fona tak do 700zł musiał by mieć GPS i winde;] chodzi aby robił mi za nawigacje może jakiś HTC??
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Ja też po wakacjach zmieniam fona, myślałam nad samsungiem, najlepiej rozsuwany jakiś, ale fajny 
-
Ania_TM
Do 700 może znaleźć okazyjnie Nokie E72, ma wszystko i jeszcze trochę co tylko potrzebuje 
A używam od kwietnia ubiegłego roku i póki co odpukać zero problemów, a i czasem jeszcze potrafi zaskoczyć swoimi możliwościami. Bateria trzyma średnio 7-8 dni przy nie małej ilości rozmów i smsów.
Rok temu zapłaciłem 800 za nówkę + karta 8gb microSD i ładowarkę samochodową.
A używam od kwietnia ubiegłego roku i póki co odpukać zero problemów, a i czasem jeszcze potrafi zaskoczyć swoimi możliwościami. Bateria trzyma średnio 7-8 dni przy nie małej ilości rozmów i smsów.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
cbrPL napisał(a):Do 700 może znaleźć okazyjnie Nokie E72, ma wszystko i jeszcze trochę co tylko potrzebuje
a jak kwestia klawiszy? slyszałem, że te klawisze skrótowe są bardzo małe. Posiadam E63 więc wiem mniej wiecej czego się spodziewać, ale ponoć w E72 są jeszcze mniejsze
Jakoś nie mam z nimi problemu chociaż najmniejszych palców to ja nie posiadam 
Wszystko to kwestia przyzwyczajenia, tak jak pisanie na QWERTY było dziwne, jak i małe klawisze, a teraz to można pisać z zamkniętymi oczami
Wszystko to kwestia przyzwyczajenia, tak jak pisanie na QWERTY było dziwne, jak i małe klawisze, a teraz to można pisać z zamkniętymi oczami
-
2+2=5
Prawie jak moja E72, tylko wygląd kosmiczny 
-
2+2=5
a jakiego Samsunga polecacie teraz?
chce telefon do dzwonienia i pisania,a nie jakieś cudo.
Samsung Corby Pro mi się podoba,ale i nudzi już. Także ciut nowszy model mnie interesuje
Samsung Corby Pro mi się podoba,ale i nudzi już. Także ciut nowszy model mnie interesuje
-
Ania_TM
Seraf napisał(a):może właśnie galaxy Mini S5570 o którym sam ostatnio czytam
widziałam, ciekawie wygląda, ale mam jeszcze czas do września
-
Ania_TM
loockas napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):widziałam, ciekawie wygląda
A potem będziesz narzekać jak na Xperie, że klawiatury do pisania nie masz
chwila cię znajdę

xperia to jakaś porażka, nigdy więcej SE no way

-
Ania_TM
michi napisał(a):Zyg napisał(a):na allegro już jest pierwsza E6!!
"Procesor : 600 MHz ARM 11"
"Przekątna (cale) : 2.46"
Symbian działa płynnie przy tych parametrach pozwalając nie ładować baterii ok 5 dni
Android potrzebuje więcej i więcej zjada
michi napisał(a):Zyg napisał(a):na allegro już jest pierwsza E6!!
"Procesor : 600 MHz ARM 11"
"Przekątna (cale) : 2.46"
Śmieszny to jest Android niestety – nowy Galaxy ma 1.2 GHz, żeby to uciągnąć, natomiast iPhone potrzebuje ledwie połowy tego, a i tak uchodzi za najlepszy/jeden z najlepszych smartfonów.
Pokazuje to tylko skalę niedbałości programistów Androida – aby było jak najszybciej napisane, a resztę ma załatwić szybki procesor...
Co do przekątnej, to trochę ciężko oczekiwać w tym klasycznym rozwiązaniu z pełną klawiaturą QWERTY ekranu 4". Mi by się nie zmieścił w większości garniturów
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Chociaż mam jeden taki garnitur, w którym wchodzi mi 7" tablet (do kieszeni wewnętrznej oczywiście)

Też nie przepadam za Andkiem, ale przyznać trzeba, że na tym sprzęcie 1.2GHz zapindala szybciej niż TGV – płynność iOS przy tym jest porównywalna do pośpiesznego relacji Zawiercie –> Warszawa 
Mam telefon z prockiem 800MHz a zastanawiam się nad zmianą na pewną Nokię (ostatnia Nokia z której byłem zadowolony to 5110) z właśnie ~600MHz na budziku – nie rozumiem tego ciśnienia na MHz i cale...
Mam telefon z prockiem 800MHz a zastanawiam się nad zmianą na pewną Nokię (ostatnia Nokia z której byłem zadowolony to 5110) z właśnie ~600MHz na budziku – nie rozumiem tego ciśnienia na MHz i cale...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.