Łoł Panowie – ostatnie dwa dni i jutro to prawdziwa moto-pogoda Zastanawiam się czy zimować moto – bo jeśli zima ma być taka to chyba będę cały czas zasuwał na dówch kółkach
ja planowałem wczoraj pośmigać, ale jak zaliczyłem mały poślizg wracając z pracy do domu autem i zdałem sobie sprawę z tego jaka jest szklanka odeszła mi ochota na jakiś czas – zobaczymy jak będzie w weekend
No to ja się postanowiłem przywitać.
No i pochwalić się co mam, bo wszyscy konserwują motory na zimę, a ja wręcz przeciwnie, jak tylko zajadę do domu na wieś przygotuję moje enduro do sezonu
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
hehehe... zrobie to jak mame kocham bede miec taka czarną lachudre
piechny bandzior ... bedzie do mnie pasowal
In this white wave I am sinking... In this silence... In this white wave... In this silence... I believe... I have seen you, in this white wave, you are silent... You are breathing in this white wave ...I am free...
jakby co to czesci do bandita tez mam hah
ja juz definitywnie koniec-wczoraj aku wyciagnalem i teraz moto sobie poczeka za akcesoriami takimi jak:
nowa kierownica,krotka klamka,easy pull, przekladka w misce oraz pelne obrocenie smoka i pare innych wizualnych detali..na koncu oczywiscie zmiana oleju..
czy taka mała to nie wiem...jeśli porównać oba modele w takim samym stanie itp...jednakże tu i tu można trafić okazje..mój kumpel f3 lyknal za 6100 w naprawde ladnym stanie...a znowu r1 dorwij w tej kasie..chyba ze strup..poza tym prawda jest taka ze cebry sie cenia bo sa w miare niezawodne w porownaniu do konkurencji..jest dobry dostep do czesci itp..choc na moje to muly tzn po przesiadce z mojego heh.dla kazdego cos dobreg
Dobrą F3 da się sprzedać za 10000 – 12000, niezłą R1 da się kupić za 16000 – 20000.
Jak F3 się sprzeda w sezonie a R1 kupi poza to naprawdę różnica jest mała A jak z zawodnością R1 – wiesz może?? Słyszałem o skrzyniach, ale naprawa to wydatek 1000zł i po sprawie (do przełknięcia). Jeśli idzie o F3 to w sumie tylko wymieniam olej i leję benzynę
latalem troche r1 02.. jesli chlodzi o wlasciwosci na kole to wszystko fajnie ale jak probujesz ambitniej to pierwsze co leci stelaz pod czache i jakas taka dziwna w prowadzeniu na gumie...ale [tiiit] sprzecik to byl!jesli chodzi o skrzynie to poprawiono ten blad od 03 bodajze roku i takiego problemu niema..wczesniej bywalo ze 2ka wypadala itp..wszystko zalezy jak sie kto obchodzil choc inny mial katowal i nic nie bylo takze regul niema...poza tym u tego kumpla 02 tylko alternator zostal wymieniony a tak ganiala na dwoch kolach,i na jednym i naprawde nie bylo z nia problemu..jak dbales tak miales tu fote znalazlem z moich testow w takim malowaniu byla: