Motocykle
a ja na musialem wymienic krućce ssące – takie 4 gumki smieszne jednak nie bylo mi do smiechu jak sie okazalo ze czesc ta wystepuje tylko w oryginale i kosztuje 350 zl na 2 cylindry. Pocieszajace jest jednak to ze wymienia sie to tylko raz w zyciu motocykla, szkoda tylko ze padlo na mnie
Mam tylko nadzieje ze pogoda sie troche poprawi bo wlasnie wrocilem z jazdy po miescie i cieplo to raczej nie bylo ale i tak po tygodniu bez moto bylo esktra
Mam tylko nadzieje ze pogoda sie troche poprawi bo wlasnie wrocilem z jazdy po miescie i cieplo to raczej nie bylo ale i tak po tygodniu bez moto bylo esktra

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
nero – planuję niebawem pojechać do Bełchatowa – być może zaczepię Łódź
W jakie dni masz trochę czasu i od której??
W jakie dni masz trochę czasu i od której??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
jesli chodzi o wolny czas to pracuje w tygodniu do 16 i raczej nie ma opcji zebym wyszedl wczesniej bo mam na glowie 1 budowe ktora zajmuje sie od poczatku do konca takze z wypadem na tor to chetnie ale raczej tylko weekend wchodzi w gre.
A jesli chodzi o spotkanie w Łodzi to umowmy sie tak ze okresle sie do konca tygodnia bo wiem ze mam jechac do wroclawia ale jeszcze musze ustalic dokladnie kiedy i czy na 1 dzien czy na 2.
A jesli chodzi o spotkanie w Łodzi to umowmy sie tak ze okresle sie do konca tygodnia bo wiem ze mam jechac do wroclawia ale jeszcze musze ustalic dokladnie kiedy i czy na 1 dzien czy na 2.

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Moto po zmianie gaźników śmiga jak dziki osioł
I duuuuużo mniej pali
Takie pytanko – jak sobie jadę i gdzieś z boku błysnęło sobie na pomarańczowo to znaczy, że mam zdjęcie??
I duuuuużo mniej pali
Takie pytanko – jak sobie jadę i gdzieś z boku błysnęło sobie na pomarańczowo to znaczy, że mam zdjęcie??
hehe, no mozliwe ze ci zrobilo ladna fotke. Tylko co z tego, jak z przodu tablic nie masz i kask na glowie?
I to jest zdecydowana zaleta jednosladow
Chociaz juz teraz niektore fotoradary wala od tylu, ale wtedy i tak da sie wybronic bo nie ma twarzy przeciez.
Chociaz juz teraz niektore fotoradary wala od tylu, ale wtedy i tak da sie wybronic bo nie ma twarzy przeciez.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Przepraszam, nie śledzę tematu „Motocykle” więc niejako się tu wepchałem między wódkę a zakąskę. To co znalazłem na Allegro jednak najbardziej pasuje tutaj. Może już to było, ale nie mogłem się powstrzymać, kiedyś, kiedyś byłem fanem takich maszyn. CUDO JAK DLA MNIE.
Sami zobaczcie:
http://moto.allegro.pl/item240095755_zu ... _1943.html
Sami zobaczcie:

- Od: 23 mar 2007, 19:27
- Auto: Mazda 323 BG, Mazda 323 BA aktualnie jest Mazda 3 BK 1.6 2007, Mazda CX-5 KF.
Znajomy się nimi fascynuje i je odnawia – cudne maszyny
eeee tam – pewnie rozmazana wyjdzie
darekk86 napisał(a):no mozliwe ze ci zrobilo ladna fotke.
eeee tam – pewnie rozmazana wyjdzie
yano57 napisał(a):Może już to było, ale nie mogłem się powstrzymać, kiedyś, kiedyś byłem fanem takich maszyn. CUDO JAK DLA MNIE.
super maszyna a z tym karabinkiem to na wiejska podbic i wyszczelac hołotę

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Panowie skoro są motocykliści wśród nas, to myślę, że mógłbym tutaj dać ofertę mojego brata, który pomyka na Hondzie Dominator 650.
Do sprzedania ma ubiór dla motonity – kurtki i spodnie, aktualnie na allegro jest kurtka firmy ReVit
Kurtka nie jest tania, bo nówka detal kosztuje coś w granicach 1300zł, ale ta myśle, że będzie o połowę taniej
Praktycznie nieużywana, na niego jest za duża dlatego sprzedaje.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=244072694
W razie zainteresowania i pytań to tam gdzieś jest email braciszka
Do sprzedania ma ubiór dla motonity – kurtki i spodnie, aktualnie na allegro jest kurtka firmy ReVit
Kurtka nie jest tania, bo nówka detal kosztuje coś w granicach 1300zł, ale ta myśle, że będzie o połowę taniej

W razie zainteresowania i pytań to tam gdzieś jest email braciszka
www.fafrowicz.com – Fotografia Ślubna Rzeszów – Dla mazdowiczów zniżki :)
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001