Muwies :D
polecajka:
razzi – nawet fajny....
przeczucie z sandrą bullock – jak ktoś lubi lekką fantazje i dziwne zjawiska polecam – fajnie się kończy
przyłącze się do wielbiceli pachnidła – film rewelacja przez duże T
razzi – nawet fajny....
przeczucie z sandrą bullock – jak ktoś lubi lekką fantazje i dziwne zjawiska polecam – fajnie się kończy
przyłącze się do wielbiceli pachnidła – film rewelacja przez duże T
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
panstasio napisał(a):przyłącze się do wielbiceli pachnidła – film rewelacja przez duże T
Film trochę przydługi, ale też jestem pod wrażeniem, zwłaszcza finałowej sceny egzekucji i obrazu francuskiego miasta z tamtych czasów.
To trzeba obejrzeć.
Malutki napisał(a):panstasio napisał(a):przyłącze się do wielbiceli pachnidła – film rewelacja przez duże T
Film trochę przydługi, ale też jestem pod wrażeniem, zwłaszcza finałowej sceny egzekucji i obrazu francuskiego miasta z tamtych czasów.
To trzeba obejrzeć.
I ja polecam, oglądałem jakiś czas temu, ale obejrzałbym jeszcze raz.
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
panstasio napisał(a):przeczucie z sandrą bullock – jak ktoś lubi lekką fantazje i dziwne zjawiska polecam – fajnie się kończy
Fajny film. Tyle że seans zaczęliśmy (oglądałem z kumplami) po kilku browarach i po paru minutach już nikt nie wiedział o co chodzi Końcówka ciekawa
Bokciu napisał(a):Ostatni Król Szkocji – dla mnie rewelka.
I cos w podobnych klimatach czyli film dotykający problemów Afryki – Krwawy diament
Racja, film swietny! Ta sceneria... Super! Shrek Trzeci... Hmmm nie bylo najgorzej ale to nie to co pierwsza czesc Jak byla premiera shreka to niestety nie udalo mi sie dostac biletow. W zamian poszedlem na Hostel 2. Wlasciwie to z czystej ciekawosci poniewaz kiedys widzialem pierwsza czesc. Powiem tylko ze jak ktos widzial 1-ke to na 2-ke nie musi patrzec. Film bardzo przewidywalny. Caly czas wiaodmo co sie zaraz wydarzy Pierwsza mocniejsza scena budzi troche niesmak za to kazda nastepna jest coraz slabsza a niektore po prostu bawia. Jak na najstraszniejszy film roku to slabo...
loockas napisał(a):Powiem tylko ze jak ktos widzial 1-ke to na 2-ke nie musi patrzec. Film bardzo przewidywalny
dokladnie
Pierwsza czesc byla poprostu czyms nowym co nas mogło zaskoczyć a druga to juz poprostu kontynuacja w ktorej wiemy o co chodzi.
Podobna sytuacja to Piła.Cos nowatorskiego czego wczesniej jeszcze nie bylo.Natomiast druga i trzecia czesc byly juz o tyle bez sensu ,ze znalismy sens tego filmu i wiedzielismy czego mozemy sie spodziewac.
Nie sztuka jest zrobic horro w ktorym leje sie krew w przerozny sposob tylko sztuka jest zrobic cos nowego czego jeszcze wczesnie nie bylo.I wlasnie takimi filamami byly Piła I i Hostel I.
Ahura Mazda – dobry bóg
byłem wczxoraj na Inland Empire... błagam niech mi ktoś wytłumaczy ten film – starciłem 3 h i ni ch..a nei wiem o co biega...
czytając wypowiedź Lyncha na temat tego filmu:
"Przedstawia to czego nei da sie opowiedzieć słowami"
zgadzam się w 238%... nie wiem jak to zrozumieć a co dopiero opowiedzić:|
czytając wypowiedź Lyncha na temat tego filmu:
"Przedstawia to czego nei da sie opowiedzieć słowami"
zgadzam się w 238%... nie wiem jak to zrozumieć a co dopiero opowiedzić:|
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
mi rowniez Death proof sie bardzo podobal:)
jak to u Lyncha
panstasio napisał(a):"Przedstawia to czego nei da sie opowiedzieć słowami"
jak to u Lyncha
ostatnio widziałęm "jabłko Adama"
Jak dla mnie rewelacja, gorąco polecam.
No i czekam z niecierpliwoscia na Transformers-ów, pamietam ze jaka małolat strasznie sie jarałem tymi bajeczkami, i zawsze sie zastanawiałem czy to kiedys bedzie na duzym ekranie. Ciekawe jak to bedzie wyglądać:):)
Jak dla mnie rewelacja, gorąco polecam.
No i czekam z niecierpliwoscia na Transformers-ów, pamietam ze jaka małolat strasznie sie jarałem tymi bajeczkami, i zawsze sie zastanawiałem czy to kiedys bedzie na duzym ekranie. Ciekawe jak to bedzie wyglądać:):)
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
Api napisał(a):No i czekam z niecierpliwoscia na Transformers-ów, pamietam ze jaka małolat strasznie sie jarałem tymi bajeczkami, i
buhehe jak zbieralem naklejki i wyslalem caly album do nich i cos wygralem i dostalem jaksi dyplom za super maniaka heheheh napewno na tym bede
Ja tam oglądałem już I powiem że nie zawiodłem się tylko trochę mniej bajunia dla dzieci
- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
Uwaga!
Ostrzeżenie! Film „Ryś” (już na płytach DVD) – nie dotykać i nie otwierać. Grozi skażeniem!
Uff…jak to dobrze, że nie poszedłem na tego gniota do kinia. Bareja jeśli widzi to co zrobił Tym ….przewraca się chyba w grobie.
Film na poziomie: "Gulczas, a jak myślisz?" lub „Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja”. Jeśli ktoś lubi tego lotu dowcip…to nacieszy uszy i oczy.
Masakra....
Ostrzeżenie! Film „Ryś” (już na płytach DVD) – nie dotykać i nie otwierać. Grozi skażeniem!
Uff…jak to dobrze, że nie poszedłem na tego gniota do kinia. Bareja jeśli widzi to co zrobił Tym ….przewraca się chyba w grobie.
Film na poziomie: "Gulczas, a jak myślisz?" lub „Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja”. Jeśli ktoś lubi tego lotu dowcip…to nacieszy uszy i oczy.
Masakra....
nie no Xavier, nie ma tragedii
<a href="http://mbank.ebiznes.waw.pl" target="_blank" title="Finanse dla Ciebie">Tanie kredyty</a> | <a href="http://bank.internetowy.waw.pl" target="_blank">Bankowość internetowa</a>
- Od: 20 lip 2007, 08:18
- Auto: 6 MZR-CD [kombi] '05
Obejrzałem właśnie Szklaną Pułapkę 4. Powiem tak:
Myślałem, że obejrzę film sensacyjny, ale jest to raczej gatunek fantasy. Śmigłowiec można zestrzelić radiowozem, klepiąc na kompie w busie przejąć kontrolę nad pierwszym lepszym samolotem, w ciemnym zaułku przeprogramować komórkę (Nokia), żeby stała się czymś w rodzaju Mainframe IBMa, jeździć ciężarówką po walącym się moście, a w ostateczności skoczyć na ogon odrzutowca F35 i w ten sposób uratować pupę. Już nie wspomnę, że amerykański kozak zabija trzy tuziny ludzi, 17 razy spada z wysokości 100 m i z tego wszystkiego ma parę zadrapań i postrzeleń. Oczywiście dopiero na końcu musi przez 5 minut posiedzieć i odpocząć.
Ogólnie 9 w 10-cio stopniowej skali żenady.
Myślałem, że obejrzę film sensacyjny, ale jest to raczej gatunek fantasy. Śmigłowiec można zestrzelić radiowozem, klepiąc na kompie w busie przejąć kontrolę nad pierwszym lepszym samolotem, w ciemnym zaułku przeprogramować komórkę (Nokia), żeby stała się czymś w rodzaju Mainframe IBMa, jeździć ciężarówką po walącym się moście, a w ostateczności skoczyć na ogon odrzutowca F35 i w ten sposób uratować pupę. Już nie wspomnę, że amerykański kozak zabija trzy tuziny ludzi, 17 razy spada z wysokości 100 m i z tego wszystkiego ma parę zadrapań i postrzeleń. Oczywiście dopiero na końcu musi przez 5 minut posiedzieć i odpocząć.
Ogólnie 9 w 10-cio stopniowej skali żenady.