Komputery – kupno/gry/opinie/pytania/internet
Beny – jest w necie dostępna np. Mapa Polski 2007 – sam z takiej korzystam jak potrzebuje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
- Od: 14 gru 2006, 15:22
- Auto: Mazda mx-3 1.8 V6 93r
- Od: 21 mar 2007, 10:17
- Auto: Mazda323 BG 1.6
www.jastrzygowice.cba.pl
U mnie zainstalowany Kaspersky od kilku miesięcy,skuteczny-wyłapuje na razie wszystkie syfy, wcześniej darmowy AZ też się sprawdzał.
Jak do tej pory korzystania z netu od dobrych paru lat to tylko raz miałem problem z wirusem, poradziłem sobie sam bez reinstalacji systemu: trzeba przyznać, że pomogli ludzie na podstawie logów z Hijacka-czy jak go tam zwał.
Jak do tej pory korzystania z netu od dobrych paru lat to tylko raz miałem problem z wirusem, poradziłem sobie sam bez reinstalacji systemu: trzeba przyznać, że pomogli ludzie na podstawie logów z Hijacka-czy jak go tam zwał.
Ludzie nie są stworzeni do pracy ponieważ męczą się w niej.
- Od: 31 maja 2006, 21:43
- Auto: MX5 1.8 Miracle , Honda Civic Sport
Nod 32 + spyware doctor i AdAware ... jak narazie zero problemów z wirusami i innego typu śmieciami.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):Nod 32 + spyware doctor i AdAware ... jak narazie zero problemów z wirusami i innego typu śmieciami.
Z mojego doświadczenia wynika,że stososwanie 2 programów zawierających moduły antyspywarowe kończy się zazwyczaj crash-system lub zamulaniem pc.
NOD32 ma już w sobie antyspyware.SpywareDoctor zapewne znajdzie tylko ciasteczka.
Jego monitor bije się o dostęp do hdd z nod32.
Lepsze jest AdAware free gdyż nie ma monitora.
- Od: 1 maja 2007, 08:07
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DITD, 1999.
brii napisał(a):niczego z w/w rzeczy nie używam i sądzę, że nie będę musiał
ma linuxa i świruje...
a ja używam KIS
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99