Formuła 1 – Opinie, relacje, wypowiedzi
i jak wrażenia po wczorajszym wyścigu? Kanada to jedno z moich ulubionych GP, niektórzy mogą być nie zadowoleni bo nie padało ale myślę, że ten tor i tak daje wiele możliwości wyprzedzania więc wyścig był bardzo interesujący. Vetel jak zwykle pojechał swój wyścig, kiedy startuje z pole position to ciężko go dogonić – po prostu jedzie
Na starcie zaskoczył mnie Webber, rzadko wychodzi mu dobry start
Później piękna walka Alonso z Hamiltonem, no i ten di Resta który przejechał na jednym komplecie opon 57 okrążeń
Szkoda tylko Raikonena, słabo mu poszło, tylko dwa punkciki. Podsumowując – bardzo dobry wyścig 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Szkoda to pierwszej ofiary śmiertelnej w F1 od czasu Senny.
Jeżeli ktoś nie wie to zginął jeden z porządkowych. Został rozjechany przez cofający się dźwig usuwający bolid Gutierreza
Dopisano 10 cze 2013 10:27:
Jednak mój błąd. Nie pierwsza.
Jeżeli ktoś nie wie to zginął jeden z porządkowych. Został rozjechany przez cofający się dźwig usuwający bolid Gutierreza
Dopisano 10 cze 2013 10:27:
Jednak mój błąd. Nie pierwsza.
Mikołaj Sokół napisał(a):Od 2000 roku na torach Formuły 1 zginęły już trzy osoby z obsługi. Porządkowy, który wczoraj został przejechany przez cofający dźwig, zmarł w szpitalu Sacre Coeur w Montrealu. Podczas usuwania samochodu Gutierreza w bezpieczne miejsce, porządkowy upuścił swoje radio i potknął się, próbując je podnieść. Kierowca dźwigu nie zauważył kolegi...
W 2001 podczas GP Australii zginął porządkowy Graham Beveridge – uderzony kołem oderwanym w kolizji Jacques'a Villeneuve'a i Ralfa Schumachera, które przeleciało przez lukę w siatce ochronnej.
W 2000 podczas GP Włoch doszło karambol na pierwszym okrążeniu, w szykanie Roggia. Zginął strażak-ochotnik Paolo Ghislimberti, także uderzony oderwanym od jednego z samochodów kołem.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Bimbak napisał(a):Kimi musiał oszczędzać paliwo, więc jeszcze przed połową wyścigu odpuścił ściganie.
faktycznie, słyszałem tą informację, w monaco perez mu uniemożliwił dokończenie wyścigu, tutaj mechanicy źle wyliczyli paliwo... coś ma pecha ostatnio

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Odkopuje.
Obecny sezon jest dość ciekawy. Sporo niespodzianek podczas wyścigów i dużo emocji.
Jak nastroje przed Barceloną?
Patrząc na jajca z oponami jakie były w treningach i kwalifikacjach to też może być ciekawie.
Transmisja od 15 w eleven sport. (Subskrypcja miesieczna 15zl i można oglądać wszędzie tam gdzie jest zasięg internetu), ale wcześniej od 13:30 zaczyna się parada kierowców i te wszystkie pogadanki.
Obecny sezon jest dość ciekawy. Sporo niespodzianek podczas wyścigów i dużo emocji.
Jak nastroje przed Barceloną?
Patrząc na jajca z oponami jakie były w treningach i kwalifikacjach to też może być ciekawie.
Transmisja od 15 w eleven sport. (Subskrypcja miesieczna 15zl i można oglądać wszędzie tam gdzie jest zasięg internetu), ale wcześniej od 13:30 zaczyna się parada kierowców i te wszystkie pogadanki.
-
Im trudniej, tym lepiej
- Od: 19 cze 2015, 07:10
- Auto: Mazda 6 GY LFVE '06
Mazda 323 BG B6 '92
Ja niestety oglądam wyrywkowo i często z opóźnieniem brak czasu i praca w weekendy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
uważam że każdy zeson ma jakieś swoje niespodzianki,
sądzę że Mecedes znów da innym popalić
clavam opinie
sądzę że Mecedes znów da innym popalić
clavam opinie
Ostatnio edytowano 6 cze 2018, 13:03 przez kosmek, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 13 maja 2018, 09:19
W nocy na torze popadało i już nie jest tak nagumowany jak podczas kwalifikacji. Biorąc pod uwagę jakie problemy mieli wszyscy kierowcy podczas pierwszej sesji treningowej może coś zaskakującego sie zadziac.
-
Im trudniej, tym lepiej
- Od: 19 cze 2015, 07:10
- Auto: Mazda 6 GY LFVE '06
Mazda 323 BG B6 '92
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05