http://zegarkiclub.pl/forum/
Zegarki
Ja to bym chciał coś więcej wydać na dobry zegarek. Nie znam się za bardzo na tym i nie wiem czym się różnią prócz ceną
Niektóre są tak naprawdę identyczne https://zippini.pl/zegarki-meskie, a cena jest zaskakująco różna! Czy w takim wypadku płaci się tylko i wyłącznie za znaczek / nazwę, czy jakość użytego materiału? Zna się ktoś na tym?

- Od: 15 lut 2018, 13:08
Nie do konca rozumiem pytanie. Wrzuciles Taga, Omege i Casio. To tak jak z autami niby wszystkie sa po to, zeby z punktu a do b przejechac, a kazdy z nas jezdzi czyms innymz wielu powodow. Porownania i opisy akurat na forum, ktore wrzucil kolega polecam. Co do samego zakupu "tam" to wydaje mi sie, ze za duzo "lowcow okazji" juz sie pojawilo i czekaja, zeby na dalszy handel cos " wyrwac" stad moje pytanie o rynek pierwotny.
Dla urozmaicenia garniturowej Omegi wpadł automatyczny retro nurek compressor 40mm od Dana Henry'ego ;–)
Kawał fajnie wykonanego zegarka. Muszę mu tylko wrzucić NATO zamiast tropik-gumy.
Kawał fajnie wykonanego zegarka. Muszę mu tylko wrzucić NATO zamiast tropik-gumy.
Długo myślałem, szukałem i wybrałem. Niestety nie mogłem sobie pozwolić na mój upatrzony model, cena 3.5k 
Wybór padł na model GG-1000-1A. Zobaczymy czy wytrzyma moje hobby
funkcji trochę ma jak na razie to się bawię
dość masywny czuć go na ręku 
Wybór padł na model GG-1000-1A. Zobaczymy czy wytrzyma moje hobby
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Ja się przesiadłem z Vivoactive na Vivoactive 3. Bardzo polecam. Pomiar tętna działa bez zarzutu, przez 24h. Na treningach biegowych spisuje się bez uwag. W zimie zobaczymy jak na nartach, bo 1-ka miała problemy z odejmowaniem jazdy na wyciągach. No i coś co zaczynam coraz mocniej doceniać czyli Garmin Pay. Rewelacyjna usługa. Sam zegarek świetnie wykonany. No może pasek mógłby być solidniejszy, ale moze to tylko wrażenie. Do tej pory zauważyłem tylko jedną wadę dotyczącą czułości dotyku. Ekran zrobiony jest tak by można było z niego korzystać spoconymi paluchami
Przez to potrafi się aktywować przez wodę z prysznica
Można na szczęście zablokować ekran przyciskiem.
Bateria ok 5-6 dni z dwoma treningami biegowymi. Poza tym cały czas w trybie smartwatcha + pomiar tętna.
Bateria ok 5-6 dni z dwoma treningami biegowymi. Poza tym cały czas w trybie smartwatcha + pomiar tętna.
Ja użytkuję takiego citizena, parametry kosmiczne, wytrzymałość też, użytkowość na najwyższym poziomie, zegarek dla pilota.

To tak jak ja
Ale jeszcze nigdzie nie widziałem taniej niż 8 tys używany oczywiście 
Na pewno będę celował w jakiegoś in hausa
Na pewno będę celował w jakiegoś in hausa
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
U mnie mały update – sprzedałem citizena i kupiłem... smartwatch.
Tak, wiem że się nie liczy, ale na parę lat ma być towarzyszem ćwiczeń
Póki co wziąłem wszystkomający najdroższy model Samsunga.
Tak, wiem że się nie liczy, ale na parę lat ma być towarzyszem ćwiczeń
Póki co wziąłem wszystkomający najdroższy model Samsunga.
To pochwal się fotką tego zegarka....Bo jak narazie wklejasz tylko ściągnięte z netu...