Lista przebojów forum – muzyka do samochodu
Ram gra trance ,uplifting trance. Wg mnie chyba żaden z tych numerów nie zasługuje na miano "klasyka" Owszem są to dobrze wpadające w ucho utwory , i wcale nie twierdze że są złe.Pisząc klasyk miałeś chyba na myśli że nie są to utwory pierwszej nowości .Klasykami są utwory które zagrane za kilka lat będą nadal wywoływac wielkie emocje. Oczywiście cały czas mówię o gatunku trance.Oto kilka przykładów:
Kolejnośc oczywiście zupełnie przypadkowa , po prostu tak mi się przypomniały. Nie będę się rozpisywał nad porównywaniem któregokolwiek utworu z setu Ram'a do obojętnie którego klasyka , bo raczej nie ma co porównywac.
Kolejnośc oczywiście zupełnie przypadkowa , po prostu tak mi się przypomniały. Nie będę się rozpisywał nad porównywaniem któregokolwiek utworu z setu Ram'a do obojętnie którego klasyka , bo raczej nie ma co porównywac.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
"Klasyk"bo kazdy kto nawet nie zna tytulow to zna te utwory.Dlatego napisane w cudzyslowiu.
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Ostatnio będąc z żoną i przyjaciółmi na jakimś tam disco:) Fajny numer pozostał mi w pamięci i do teraz go próbowałem odnaleśc w wolnej chwili , nie znając wykonawcy ani tytułu. A dziś przypadkiem w tv się ukazał:)

Dawno trance'u nie słuchałem , trzeba odświeżyc trochę bibliotekę:)
Uwielbiam ten numer:
Trochę polskiego electro:
Dopisano 02 lis 2013 21:10:
Trochę trance'u za czasów kiedy był na prawdę dobry:)
Na dziś wystarczy:)
Uwielbiam ten numer:
Trochę polskiego electro:
Dopisano 02 lis 2013 21:10:
Trochę trance'u za czasów kiedy był na prawdę dobry:)
Na dziś wystarczy:)

teraz coś ode mnie 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Wkręciło mi się ostatnio i chodzi za mną jak mało która nuta

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL