Piłka nożna – temat zbiorczy
BiH – Polska nasi grali nawet dobrą piłkę, ale bramki traciliśmy frajersko. W sumie byliśmy lepszą drużyną, ale jak się nie strzela to się nie wygrywa.
Teraz czekam jeszcze na mecz Lecha w środę. Mam nadzieję, że coś dobrego na koniec roku jeszcze pokażą.
Teraz czekam jeszcze na mecz Lecha w środę. Mam nadzieję, że coś dobrego na koniec roku jeszcze pokażą.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
No to zaraz będą grali 
Mysle ze Lech powinien wygrac. Wszystko glownie zalezy od nastawienia psychicznego. Prawde mowiąc w naszej lidze jest przerwa wiec nie maja czego odpuszczac pomimo ze awans juz jest. Duzo tez zalezy od dyspozycji rywala. Awansowac nie awansują. Ale druzyny grające o honor podobno mają dobrze placone za zwyciestwo. Moga jednak olac mecz bo u nich liga trwa
EDIT :
No i koniec. Lech wygrywa a Juve z man. City remis.
Chyba mało kto przypuszczał ze tak bedzie wygladac tabela na koniec rozgrywek grupowych
1. Man City (11 – 6) 11 pkt
2. Lech (11 – 8) 11 pkt
3. Juventus (7 – 7) 6 pkt
4. Red Bull (1 – 9) 2 pkt
Mysle ze Lech powinien wygrac. Wszystko glownie zalezy od nastawienia psychicznego. Prawde mowiąc w naszej lidze jest przerwa wiec nie maja czego odpuszczac pomimo ze awans juz jest. Duzo tez zalezy od dyspozycji rywala. Awansowac nie awansują. Ale druzyny grające o honor podobno mają dobrze placone za zwyciestwo. Moga jednak olac mecz bo u nich liga trwa
EDIT :
No i koniec. Lech wygrywa a Juve z man. City remis.
Chyba mało kto przypuszczał ze tak bedzie wygladac tabela na koniec rozgrywek grupowych
2. Lech (11 – 8) 11 pkt
Ostatnio edytowano 17 gru 2010, 00:12 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):No i koniec. Lech wygrywa a Juve z man. City remis.
2. Lech (11 – 8) 11 pkt
Zgadza się, zgadza
Teraz czekamy do jutra na poznanie nowego rywala. Ciekawe na kogo trafimy, ale ktoby to nie był to i tak jest już

MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Losowanie już za nami 17 lutego Lech zagra ze Sportingiem Braga.
A jak się uda, to w następnej rundzie czekać na niego będzie ktoś z pary Liverpool-Sparta Praga. No, ale to daleka przyszłość.
A jak się uda, to w następnej rundzie czekać na niego będzie ktoś z pary Liverpool-Sparta Praga. No, ale to daleka przyszłość.

MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
tomek1886 napisał(a):Ciekawie byloby jakby Lech zaczal grac dobrze w naszej lidze a w licze europy tak jak do tej pory w naszej
co za nietrafne gdybanie!
wazny i zauwazalny jest sukces i to z jakimi przeciwnikami!
pozdr.E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
generalnie polscy grajkowie nie są przyzwyczajeni do grania co 3 dni, stąd tak słabe wyniki lecha w lidze, do tego kilka kontuzji i krotka ławka, o tym że niektóre gwiazdki traktują lecha tylko jako przechowalnię do wypromowania się i sprężają się tylko na arenie europejskiej już nie wspomnę 
Widzewianka_TM napisał(a):o jest temat o piłce, fajnie
Od 7.09.2010 juz jest
Widzieliscie najswieższą bramke Roberto Carlosa ? Dobrze zakręcił piłeczką
http://www.youtube.com/watch?v=HR69NDVKFoY
-
Szalotka
no brameczka zarąbista, w stylu Carlosa 
tu jeszcze 10 innych:
to chyba Roberto ustanowił rekord prędkości kopniętej piłki.. nie wiem czy wciąż jest on aktualny i nie pamiętam ile wynosił
nooo Widzewianka brakowało Cię tu
tu jeszcze 10 innych:
to chyba Roberto ustanowił rekord prędkości kopniętej piłki.. nie wiem czy wciąż jest on aktualny i nie pamiętam ile wynosił

nooo Widzewianka brakowało Cię tu
Roberto Carlos jest konkret ale mimo wszystko dla mnie to Leo Messi jest kozakiem jesli chodzi o bramki z czego połowa to tkz czarodziejskie gole
No i te dryblingi 

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):o jest temat o piłce, fajnie
Od 7.09.2010 juz jest![]()
Widzieliscie najswieższą bramke Roberto Carlosa ? Dobrze zakręcił piłeczką![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HR69NDVKFoY
wiem, jakoś przeoczyłam

Ja tam generalnie obecnie liga polska, wiadomo który klub
Zagraniczna kiedyś mnie ciekawiła, teraz nie mam czasu
-
Ania_TM
Oglądałem tą wkrętkę Carlosa i przyznaję, że to majstersztyk a`la nasz Deyna tyle, że Carlos zrobił to zewnętrzną częścią stopy a Deyna wewnętrzną.
A jak Widzewianka szykuje się wiosenny sezon w Twoim klubie? Trochę go powiedziałbym ostro rozsprzedają. Wiosna chyba będzie ciężka.
A jak Widzewianka szykuje się wiosenny sezon w Twoim klubie? Trochę go powiedziałbym ostro rozsprzedają. Wiosna chyba będzie ciężka.
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Fiodor napisał(a):a`la nasz Deyna
To był zawodnik. Nie był szybki ale wiedzial co z pilką robic
Wogole to Deyna, Boniek, Lato, Lubański, Szarmach to byli zawodnicy.
Tyle lat minelo a nie ma ich nastepców.
W innych krajach takich jak Niemcy, Holandia, Brazylia, Argentyna etc to zapomina sie o graczach typu Gerd Muller, Lothar Matthaeus, Marco Van Basten, Ronald Koeman, Pele, Ronaldo, Mario Kempes, Diego Maradona etc.
Oczywiscie są to legendy swiatowego futbolu ale mają swoich nastepcow, ktorzy dają czadu rownie dobrze. A u nas ? Cały czas wspomnienia z przed 30 lat

-
Szalotka