anonimka napisał(a):Madagaskar 2 – osobiście bardziej podobała mi się 1
Zgadzam sie, lepsza jest 1 na 2 to urwal mi sie film jak to auto kradli

www.mazdaspeed.pl
Stary, nie oglądaj tego, przez cały film mąż kłóci się z żoną czy zamieszkają w Paryżu, i odreagowują ten ich "problem" tak , że on bzyka koleżankę z pracy, a ją przelatuję sąsiad, tyle fabułyApi napisał(a):nowy film z Leonardo Di Caprio
Artiks napisał(a):przez cały film mąż kłóci się z żoną czy zamieszkają w Paryżu, i odreagowują ten ich "problem" tak , że on bzyka koleżankę z pracy, a ją przelatuję sąsiad, tyle fabuły
Don Corleone napisał(a):W weekend miałem nieprzyjemność być na Transformers 2.
Liczyłem że film będzie co najmniej taki jak część pierwsza która mi się osobiści podobała, ale się przeliczyłem. Niespójność scenariusza, dziwnie poprowadzona kamera, przy większości szybkich akcji na ekranie jest po prostu chaos, no i humor rodem z American Pie.
Żenada. Nie polecam nikomu nawet najwierniejszym fanom serii animowanej.
Ja też. Przede wszystkim The Movie z '86Bimbak napisał(a):nadal jestem wielkim fanem serialu animowanego
Don Corleone napisał(a):Rzeczy która mnie po prostu zniszczyły to Robot/laska próbujący wydobyć informacje z mózgu Sama językiem
Don Corleone napisał(a):bliźniaki, maleńki robocik gwałcący nogę Michaeli,
CheZZy napisał(a):' Anioly i Demony' moim zdaniem bardzo fajny film
Xavier napisał(a):Taken
Don Corleone napisał(a):Podsumowując: humor klozetowy.
Globy napisał(a):Gdyby ktoś zbierał się wydać 55 zł na DVD z filmem "Eagle Eye", nie polecam. Można obejrzeć, ale przy okazji, u kogoś, z nudów.
najblizszym czasie na pewno przejde sie na Wrogow publicznych, mam nadzieje zobaczyc ta sama prace kamery co w zakladniku i miami vice (M. Mann wymiata pod tym wzgledem) oraz strzelaniny rodem z goraczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości