Re: Centralny – Problem z zamknięciem bagażnika
Strona 1 z 1
Czy orientuje się ktoś do czego służy czarny, okrągły przycisk znajdujący się w bagażniku, po stronie kierowcy (zagłębienie, schowek)?
Ostatnio edytowano 15 maja 2014, 20:18 przez l3mur91, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Wydzielanie odrębnych wątków
Co do "przycisku" w bagażniku po stronie kierowcy ... dzodzo88 nie masz przypadkiem na myśli gniazdka do zasilania np lodówki ?
Znajduje się własnie w bagażniku po stronie kierowcy i jest zaślepione okrągłą zatyczką. Po zdjęciu jej masz standardowe gniazdo zapalniczki (w mojej madzi są łącznie 3 takie gniazda)
Ostatnio edytowano 15 maja 2014, 20:19 przez l3mur91, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 2 gru 2012, 22:39
- Auto: Mazda Tribute 3.0 V6 EX 2003 r.
Dzięki za pomoc.
U mnie oprócz bagażnika, nie zamykają się jeszcze tylne lewe drzwi. Klapę da się jednak zamknąć z resztą z kluczyka, natomiast drzwi muszę ryglować od środka. Słowem, będzie darcie boczków...
Co do przycisku w bagażniku, to nie jest to gniazdo, które jest po przeciwnej stronie. Załączam foto. Wydaje mi się, że to jakiś home made, któregoś z poprzednich właścicieli. Pozostaje pytanie, co poeta miał na myśli...
Pozdro
U mnie oprócz bagażnika, nie zamykają się jeszcze tylne lewe drzwi. Klapę da się jednak zamknąć z resztą z kluczyka, natomiast drzwi muszę ryglować od środka. Słowem, będzie darcie boczków...
Co do przycisku w bagażniku, to nie jest to gniazdo, które jest po przeciwnej stronie. Załączam foto. Wydaje mi się, że to jakiś home made, któregoś z poprzednich właścicieli. Pozostaje pytanie, co poeta miał na myśli...
Pozdro
Cie choroba ... tego dinksa u mnie nie ma ! Ani nawet śladu na plastikach żeby coś takiego tam kiedyś było. Gniazdo zapalniczkowe mam własnie po tej stronie (po lewej w bagażniku) poniżej koszyka i bliżej klapy tylnej.
Zdjęć nie zrobię bo akurat moja madzia bez konsultacji ze mną postanowiła iść na urlop i stoi w warsztacie. Nie wiem tylko dlaczego decyzję tą powzięła akurat na środku ruchliwej ulicy, blokując przy okazji skrzynię biegów i ruch w samym centrum miasta w godzinach szczytu
Dopisano 26 cze 2013, 21:43:
Przycisk ten wygląda na moje oko jak bezpiecznik ... może dodatkowe zabezpieczenie prądowe do gniazda zasilania ?
Zdjęć nie zrobię bo akurat moja madzia bez konsultacji ze mną postanowiła iść na urlop i stoi w warsztacie. Nie wiem tylko dlaczego decyzję tą powzięła akurat na środku ruchliwej ulicy, blokując przy okazji skrzynię biegów i ruch w samym centrum miasta w godzinach szczytu
Dopisano 26 cze 2013, 21:43:
Przycisk ten wygląda na moje oko jak bezpiecznik ... może dodatkowe zabezpieczenie prądowe do gniazda zasilania ?
- Od: 2 gru 2012, 22:39
- Auto: Mazda Tribute 3.0 V6 EX 2003 r.
Strona 1 z 1