Mam pytanko, gdzie kloedzy z Wawy polecacie serwisować autko?
Chcę podpiąć do kompa i posprawdzać co w trawie piszczy?
Z góry dzięki za wszelką pomoc
www.mazdaspeed.pl
MarioM95 napisał(a):rozmawiałem z nim parę dni temu i nic mi nie mówił że nie mozna u niego podpiąć!
MarioM95 napisał(a):za dużo pali – w mieście z klima około 19
MarioM95 napisał(a):łapie podczas postoju lub bardzo wolnej jeździe bardzo wysoka temperaturę. podczas normalnej jazdy wskazówka jest nieco nad połową
MarioM95 napisał(a):nagrzewa się bardzo podłoga bagaznika ta część nad tłumnikiem
MarioM95 napisał(a):nie zauważyłem żeby mi woda z klimy kapała pod samochodem.
Zmieniło sie zmieniłoReagan napisał(a):Jak kiedyś dzwoniłem to nie miał i jak pisze mbmaster nic sie nie zmieniło.
Jaksa napisał(a):Zmieniło sie zmieniło
MarioM95 napisał(a):i tak muszę podjechać na przegląd
MarioM95 napisał(a):I co wymieniałeś osłonę nad tłumnikiem?
MarioM95 napisał(a):Wczoraj po wyjściu z pracy i odpaleniu auta zapaliła mi się kontrolka HOLD, po przejechaniu kilku km i zgaszeniu silnika i po chwili ponownym odpaleniu już sie nie paliła.
MarioM95 napisał(a):za dużo pali – w mieście z klima około 19.
Italiano napisał(a):MarioM95 napisał(a):I co wymieniałeś osłonę nad tłumnikiem?
Zostawiłem tak jak jest...niech się grzeje (tak w zasadzie to już mnie "grzeje" czy się grzeje)
Zawsze możesz ją wymienić albo zabezpieczyć dodatkowo czymś "ciepłochłonnym", jakąś izolacją termiczną.
mbmaster napisał(a):Test OBDII w Auto Jaksa kosztuje 80zl. Nom z tym 19l to przesada i to po maksie. Zapewne Sondy lambda poszly.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości