Wyjazd na RYKI
Strona 1 z 1
Jak w temacie.
Proszę o wpisywanie się kto będzie jechał tą trasą.
Ekipę śląsko/zagłebiańską przyjmujemy w Kielcach na kawce i lecimy do Ryk.
Z tego co wiem to jedzie:
Loczek
Kostek + Sokool
porek_dg
LoB ?
Spotkanie w Kielcach ok. 15.00 pod Lidlem na Krakowskiej (Loczek zna szczegóły). Wyjadę po was, skoczymy na kawkę do nas, chwilka oddechu i śmigamy dalej.
Wpisujcie się jak będziecie jechać taką trasą. Im nas będzie więcej tym fajniej
pozdr.
Grzyby
Proszę o wpisywanie się kto będzie jechał tą trasą.
Ekipę śląsko/zagłebiańską przyjmujemy w Kielcach na kawce i lecimy do Ryk.
Z tego co wiem to jedzie:
Loczek
Kostek + Sokool
porek_dg
LoB ?
Spotkanie w Kielcach ok. 15.00 pod Lidlem na Krakowskiej (Loczek zna szczegóły). Wyjadę po was, skoczymy na kawkę do nas, chwilka oddechu i śmigamy dalej.
Wpisujcie się jak będziecie jechać taką trasą. Im nas będzie więcej tym fajniej
pozdr.
Grzyby
Nie chcę uprawiać wrogiej propagandy, ale jakby cuś to z Katowic do Ryk bardziej opłaca się jechać przez Cz-wę niż przez Kielce. Wg. nawigacji satelitarnej jest tylko 5km więcej, a droga jest znacznie lepsza. W zeszłym roku jak jechaliśmy to zajęło nam to bez deptania 2,5h a średnie spalanie w moim MXie wyszło ~8l/100km (czyli bardzo ekonomicznie )
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
KosteK napisał(a):Mnie nawigacja prowadzi przez Kielce
niby głupia maszyna taka nawigacja, a wie co dobre
Grzyby napisał(a):Niewiem sam, nigdy nie byłem w tamtych stronach. Mnie nawigacja prowadzi przez Kielce.
Tak jak mówiłem – przez Kielce jest o 5km bliżej, ale droga szybsza (a zarazem oszczędniejsza wiedzie przez Cz-wę)
Cóż róbta jak chceta – tylko suNiewiem sam, nigdy nie byłem w tamtych stronach. Mnie nawigacja prowadzi przez Kielce. geruję inną opcję, która wydaje mi się lepsza. Ja i tak pojadę przez Cz-wę
Grzyby napisał(a):brii – krętacz.
Jak nie lubisz Kielc to powiedz wprost
Jak ja mam nie lubić Kielc jak mam znajomych z Koniecpola??
KosteK napisał(a):Na pochybel wszystkim GPSom. brii i tak Cię szanujemy
Dzięki W razie takim do zobaczenia ze tydzień w Rykach
Strona 1 z 1