No to tak
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdro marcinkosky
www.mazdaspeed.pl
marcinkosky napisał(a):a moze dla odmiany ustawili bysmy sie na stacji ORLENU w miejscowosci ZAKRET.
MARRUD napisał(a):marcinkosky napisał(a):a moze dla odmiany ustawili bysmy sie na stacji ORLENU w miejscowosci ZAKRET.
To jest wg mnie najlepsze rozwiązanie. Jak mają z nami jechać "probasy" i ma się podłączyć grupa bydgoska to jazda z Ostrobramskiej będzie do. Nie ma szans żebyśmy zdążyli na jednej zmianie świateł i przez to zrobi się zamiesanie. NIe wiem jak duża jest ta stacja co Marcinkosky zaproponował, ale od Zakrętu to już sobie spokojnie całą kolumną polecimy. Jak przez garwolin przeprowadzą nas chłopaki to myślę, że będziemy jechać max 1 – 1:15, albo krócej
marcinkosky napisał(a):ewentualnie jest jeszcze jedno miejsce wmiare dobre, a mianowicie stacja BP ktora jest doslownie po drogiej stronie od ORLENU i co jest wazne dla niektorych jest tam Mc Donald![]()
wiec jest kilka opcji do wyboru
MARRUD napisał(a):ale są tam chyba światła i będzie można spokojnie wyjechać, pewnie na 2- 3 razy
Malutka napisał(a):Światla sa na wyjezdzie z BP, ale miejsca mimo obecnosci MC i hotelu jest malo, wydaje mi sie ze Orlen jest wiekszy, choc moze mnie pamiec mylic. Tak czy siak miejsce jest dobre, zeby zebrac sie do kupy i razem wyruszyc.
(przy okazji moglabym bylemu oddac negatywy i nie kozakowalby jak bede miala taka obstawe)
ravo napisał(a):ale ustalmy gdzie i jak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość