Debata – MegaSpot RYKI 2006
w to to nie wejdzie nawet 1 m3 
Ja dzisiaj kupiłem w tesco halogen bez kabla 150W (17,60zł) + przedluzacz 2m (5zł) + wtyczka (3zł). Z tego zrobiłem Halogen z kablem 1,80m i rozgałęziacz (przedłuzacz z kablem 20cm). Do tego statyw od aparatu i będzie oświetlenie
. Brat wezmie jeszcze przedluzacz 15m 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Kamilka & Luki
Jerry napisał(a):Plan spotkania
Piatek, 25 sierpnia
godz. 19.30-20.00 – zbiórka uczestników na stacji benzynowej Orlen przy wjeździe do Ryk (po prawej stronie) oraz rozdanie odpowiednich identyfikatorow/deklaracji

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Dzieki Violetko za info ... bo juz myslalem ze cos przoczylem 
Mój xedosik viewtopic.php?f=314&t=134402
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
Kamilka & Luki napisał(a):mialy sie pojawic dokumenty ktore mielismy wypelnic
dokumenty pojawią sie dzisiaj lub jutro(przepraszam za opoźnienia) a swoją droga bedziemy je rozdawać przyjezdnym.
Xionc napisał(a):Ja dzisiaj kupiłem w tesco halogen bez kabla 150W (17,60zł) + przedluzacz 2m (5zł) + wtyczka (3zł). Z tego zrobiłem Halogen z kablem 1,80m i rozgałęziacz (przedłuzacz z kablem 20cm). Do tego statyw od aparatu i będzie oświetlenie. Brat wezmie jeszcze przedluzacz 15m
brawo Krzyś!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
A takie jeszcze pytanie – kiedy będzie rozpiska jakie konkurencje, w którym miejscu lotniska i o której?? Przydałoby się też na mapce zaznaczyć strefę pod namioty itp. 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Małe OT:
A tak chciałam pojechać na MegaSpot w Rykach....i co.....życie napisało inny scenariusz na najbliższy weekend....szkoda....
Pozdr. wszystkich....
Bawcie się dobrze...
Może następnym razem![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A tak chciałam pojechać na MegaSpot w Rykach....i co.....życie napisało inny scenariusz na najbliższy weekend....szkoda....
Pozdr. wszystkich....
Bawcie się dobrze...

Może następnym razem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 28 maja 2006, 20:52
- Auto: D16Z6
Co powiecie na to:
istnieje realne zagrożenie, że jedynym moim transportem do Ryk będzie Daewoo Lanos koloru nijakiego z napisem Autoprodex samochód zastępczy
bo moja madzia się maluje.
Jak panowie się nie wyrobią na czas to
. Chyba wolę iść pieszo

istnieje realne zagrożenie, że jedynym moim transportem do Ryk będzie Daewoo Lanos koloru nijakiego z napisem Autoprodex samochód zastępczy
Jak panowie się nie wyrobią na czas to

- Od: 29 cze 2006, 15:36
- Auto: 323 f (BA) 2,0 V6
Kamilka & Luki napisał(a):Ktos jedzie z okolic Lublina....pytajnikpytajnikpytajnikpytajnikpytajnik JAk tak to bysmy sie jakos ustawili zeby razem jechac
ja w piątek będe przejeżdzał przez lublin, ale niestety nie znam jeszcze godziny

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):ja w piątek będe przejeżdzał przez lublin, ale niestety nie znam jeszcze godziny
Crimer to jakbys cos wiedzial jakas mniej wiecej godzinke przejazdu to bysmy sie jakos moze stykneli gdzies w Lbn ( bys mi dal z 30min wczesniej na komure przed dojazdem do Lublina to bym sie zebral i dojechal do Lbn) i razembysmy pojechali bo jak narazie to nikt niejedzie z okolic Lbn.
Co Ty na to dalo by rade
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i