Debata – MegaSpot RYKI 2006
A ja mam pytanie organizacyjne – będzie stworzony jakiś konkretny plan zlotu?? Można by zrobić jakiegoś JPGa z mapką lotniska gdzie zaznaczone będą ważniejsze miejsca i opisane co gdzie i o której godzinie. Przy okazji można tam zaznaczyć jak ma wyglądać przemieszczenie się po lotnisku, ludzie by sobie podrukowali i nie biegali cały czas z pytaniami co gdzie i kiedy 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):A ja mam pytanie organizacyjne – będzie stworzony jakiś konkretny plan zlotu?? Można by zrobić jakiegoś JPGa z mapką lotniska gdzie zaznaczone będą ważniejsze miejsca i opisane co gdzie i o której godzinie. Przy okazji można tam zaznaczyć jak ma wyglądać przemieszczenie się po lotnisku, ludzie by sobie podrukowali i nie biegali cały czas z pytaniami co gdzie i kiedy
tak ja pisałem to juz kilka razy bedzie coś takiego
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Próbowałem dzisiaj namówić Pablo na Ryki bo Grzybek mi suszył "pupe" ale nie dał się namówić z powodu bobaska itp. chyba jednak odpuszcze bo kiepskawo z finansami stoje, a w pojedynke nie będe jechał samochodem i opcja doklejenia się do kogoś np. Grzyba ehh nie lubie tak
Ale Ale – jeszcze Bełchatowskie łobuzy zawitają do Ryk![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale Ale – jeszcze Bełchatowskie łobuzy zawitają do Ryk
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):w pojedynke nie będe jechał samochodem i opcja doklejenia się do kogoś np. Grzyba ehh nie lubie tak
przyjeżdżasz do mnie, zostawiasz furę w garażu, jedziemy moim.
Proste
Nie ma – nie lubię!
Misiek-Bełchatów napisał(a):Próbowałem dzisiaj namówić Pablo na Ryki bo Grzybek mi suszył "pupe" ale nie dał się namówić z powodu bobaska itp. chyba jednak odpuszcze bo kiepskawo z finansami stoje, a w pojedynke nie będe jechał samochodem i opcja doklejenia się do kogoś np. Grzyba ehh nie lubie tak
Tudzież w związku z tym, że Bimbol prawdopodobnie pojedzie swoim, ja chyba też nie będę miał wyjścia, więc możemy pomyśleć o zgarnięciu Cię po drodze – co Ty na to ?
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Mam mały question. Gdzie i o której godzinie w piątek zbiera się Region Mazowiecki jadący do Ryk? Będę prowadził grupę Północnowielkopolsko-Pomorsko-Kujawską i chciałbym dopiąc się gdzieś w W-wie
thx
Piotruś napisał(a):Mam mały question. Gdzie i o której godzinie w piątek zbiera się Region Mazowiecki jadący do Ryk? Będę prowadził grupę Północnowielkopolsko-Pomorsko-Kujawską i chciałbym dopiąc się gdzieś w W-wie thx
mysle ze sie bedziemy spotykac tak jak zwykle na stacji SHEELA na ul. Ostrobramskiej, a co do godziny to jeszcze nie wiem ale mysle ze jakos tak sie bedziemy zbierac od 18 (godzina moze sie pewnie zmienic)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
mbmaster napisał(a):Ulala ale sie zapowiada Ulica Ostrobramska prowadzi do trasy na Terespol a poźniej w miejscowosci Zakręt lecimy juz prosto na Lublin czyli Ryki
i tym razem jedziemy spokojnie i dojezdzamy wszyscy...
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):i tym razem jedziemy spokojnie i dojezdzamy wszyscy...
nie chce sie wychylac ani nic takiego ale zobaczymy jaka bedzie sytulacja na drodze itd. (czyli deszcz, moze snieg

Xionc napisał(a):mbmaster napisał(a):Ulala ale sie zapowiada Ulica Ostrobramska prowadzi do trasy na Terespol a poźniej w miejscowosci Zakręt lecimy juz prosto na Lublin czyli Ryki
i tym razem jedziemy spokojnie i dojezdzamy wszyscy...
Sorry ale ja cala droge jechalem 110km/h i bezpiecznie po was 5 minut raptem dojechalem. A ile paliwa zaoszczedzilem i nerwow
Zoom zoom Zoom
mbmaster napisał(a):A ile paliwa zaoszczedzilem
sorry Marek ale ja przynajmniej nie jade do Ryk zeby oszczedzac wache

Powiem tak: zobacze jak mi cosik odbije i przelacze sie sie na tryb Kubicy

Winetou napisał(a):Misiek-Bełchatów napisał(a):Próbowałem dzisiaj namówić Pablo na Ryki bo Grzybek mi suszył "pupe" ale nie dał się namówić z powodu bobaska itp. chyba jednak odpuszcze bo kiepskawo z finansami stoje, a w pojedynke nie będe jechał samochodem i opcja doklejenia się do kogoś np. Grzyba ehh nie lubie tak
Tudzież w związku z tym, że Bimbol prawdopodobnie pojedzie swoim, ja chyba też nie będę miał wyjścia, więc możemy pomyśleć o zgarnięciu Cię po drodze – co Ty na to ?
O kurde z Poznania do Ryk przez Bełchatów??Chyba myśle o innym Bełchatowie normalnie
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
marcinkosky napisał(a):bedziemy zbierac od 18
Marcinku wydaje mi się że to trochę za późno, ostrobramska jest remontowna a w zasadzie robią tam wiadukty od trasy siekierkowskiej i są KOSZMARNE korki, a chcę też przypomnieć, że nie dość że jest dodatkowo lato to jeszcze piątek, więc cała przyjezdna warszawka oraz sama warszawka będzie wyjeżdżać – to ostatni weekend wakacji

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8