Kolumna do Ryk z Bydgoszczy
A czy będą tam na miejscu jakieś oznaki cywilizacji? Dobrze, że Jacek poruszył ten temat, chodzi mi np o podłączenie do prądu, jakieś miejsce gdzie by można było rano twarz przemyć itd..?Grila własnego mamy ciągnąć ze sobą? I kto do jasnej ciasnej wódkę w piątek schłodzi??Bo w bagażniku, jesli będzie ładna temparatura, to będzie miała taką moc.......
stara, ale za to jaka jara!!!/ale drzwi to do wymiany hd
- Od: 25 lip 2006, 21:08
- Auto: 323 '92
a_s_m_o napisał(a):A czy będą tam na miejscu jakieś oznaki cywilizacji? Dobrze, że Jacek poruszył ten temat, chodzi mi np o podłączenie do prądu, jakieś miejsce gdzie by można było rano twarz przemyć itd..?Grila własnego mamy ciągnąć ze sobą? I kto do jasnej ciasnej wódkę w piątek schłodzi??Bo w bagażniku, jesli będzie ładna temparatura, to będzie miała taką moc.......
NO jasne ze bedzie cywilizacja!!!Mamy zagwarantowany agregat,a pozatym muze mozemy puścić z ata
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Piotruś napisał(a):Dokładnie Jacku – farciarz i karaś tyrają w piątek, ja mam wolne ale cała reszta niestety nie
A ja też mam wolne
Będziemy czekać przy realu, Piotruś zapodaj mi swój nr na PW
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
...uderzaj do farciarza lub karasia, może mają jakieś miejsca 
Piotruś, będziecie we Włocławku na 17.15 czy wczesniej?
Pytam bo dołaczyłbym w punkcie 2a
czyli stacja Orlenu(po lewej stronie) za krzyżówkami głównymi ALEKSANDRÓW-CIEHCOCINEK ( patrz mapa ).Z tego względu że będe jechał od miejscowości RACIĄŻEK.
Możnaby sobie tym samym podarować pkt 3, bo już chyba nikt tam nie dołączy, chyba że ktoś chce jeszcze zrobic ostatnie zakupy w REALU![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pytam bo dołaczyłbym w punkcie 2a

Możnaby sobie tym samym podarować pkt 3, bo już chyba nikt tam nie dołączy, chyba że ktoś chce jeszcze zrobic ostatnie zakupy w REALU
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mX-MEN napisał(a):[...dołaczyłbym w punkcie 2aczyli stacja Orlenu(po lewej stronie) za krzyżówkami głównymi ALEKSANDRÓW-CIEHCOCINEK (
gra gitara
kuźwa nowe koło zamachowe źle współpracuje z czujnikeim położenia wału, który to przez SMT6 steruje progresją, więc ni cholery mam podtlenek
się normalnie zastrzelę...