Debata – MegaSpot RYKI 2006

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 12:30

Jerry napisał(a):na spot przyjezdzaja Ci którzy chca skorzystać z atrakcji jakie tam bedą,wiec Ci którzy nie chcą moga nie przyjezdzać albo jak chca moga stać i sie nudzić.

fajne podejście do ludzi, bez których ten klub nie ma racji bytu.

Jerry napisał(a):najbardziej interesujące jest to ze nie wiecie jak to bedzie wyglądać a juz sadzicie ze bedzie nudno

to zamiast sypać mi tu "[tiiit]" napisz jak to będzie wyglądać, chyba mam prawo wiedzieć dokładnie za co płacę prawie setkę złotówek.

Jerry napisał(a):Morda nie chcesz nie przyjeżdzaj.

chcę, jak bym nie chciał to bym tu nic nie pisał...

Jerry napisał(a):Prawda jest taka ze co by nie zrobić zawsze bedzie coś nie tak :(

nie, ty po prostu jesteś zamknięty na krytykę i pomysły innych...

Jerry napisał(a):powiem Wam smutne jest to ze [tiiit] jeszcze przed potraficie [tiiit] ze bedzie do dypy,ale ja akurat mam to głęboko w pupie bo nie jade tam [tiiit] zeby sie chwalić tylko odpoczoczać zjeść kiełbaske z grila spotkać nawych ludzi i pobawić sie.

a ja mam w pupie po co ty tam jedziesz :D ale czasem dobrze posłuchać czego oczekują ludzie...
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Xionc » 22 lip 2006, 12:38

Morder napisał(a):a ja mam w pupie po co ty tam jedziesz ale czasem dobrze posłuchać czego oczekują ludzie...

Morda, kurna, Jerry przynajmniej sięruszył i coś organizuje. Jakby chciał słuchać innych marudów (np Ciebie) to znow by była mega dezorganizacja a nie spot. Takze nie p... i uszanuj zaanagażowanie kolegi. I zgól te brewki :P
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)

Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
statusTest
Forumowicz

Od: 2 cze 2004, 23:25
Auto: Mazda CX-7 2.3T AT AWD '08

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 12:39

Morder napisał(a):nie, ty po prostu jesteś zamknięty na krytykę i pomysły innych...

a to dobre jest hahaha
Morder napisał(a):fajne podejście do ludzi, bez których ten klub nie ma racji bytu.

czy chodzi tu o Ciebie??
Morder napisał(a):to zamiast sypać mi tu "[tiiit]" napisz jak to będzie wyglądać, chyba mam prawo wiedzieć dokładnie za co płacę prawie setkę złotówek.

chodziło mi o to ze czasami sie wydaje ze coś bedzie bez sensu a potam okazuje sie ze jednak fajnie to wyszło
Morder napisał(a):a ja mam w pupie po co ty tam jedziesz ale czasem dobrze posłuchać czego oczekują ludzie...

skoro Ty masz w pupie to po co ja tam jade to moze ja moge mieć w pupie to czy Tobie podoba sie plan spotkania czy nie :D

DOBRZE MORDA NAPISZ MI CZEGO OCZEKUJESZ OD MEGA SPOTA
Ostatnio edytowano 22 lip 2006, 12:48 przez Jerry, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Loczek » 22 lip 2006, 12:43

Jeryy a pytam, czy istnieje opcja ze np ktos się ebdzie chciał z kimś przejechac po lotnisku zobacyzc jaks ie ejgo auto zachowuje co wiesz o co chodiz. to czy taka opcjawchodzi w gre czy to juz jest liczone jako ta samowolka.
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 12:46

Loczek napisał(a):Jeryy a pytam, czy istnieje opcja ze np ktos się ebdzie chciał z kimś przejechac po lotnisku zobacyzc jaks ie ejgo auto zachowuje co wiesz o co chodiz. to czy taka opcjawchodzi w gre czy to juz jest liczone jako ta samowolka.

:) to jest liczone jako ta samowolka ale zostaje nam jeszcze jeden pas i obecnie myśle nad tym aby go wydzielić na właśnie takie sprawy.a druga opcja ze bedziecie sobie szaleć na pasie do ćwiary zamin ona sie zacznie ale musze popracowąć naqd organizacją ruchu i wtedy zdecyduje.
Forumowicz

Postprzez Loczek » 22 lip 2006, 12:48

Now lasnie pracuj sonie na spokojnie jak co kiedy zeby nie było ze duzo aut zacznie jezdzic na pasie ktoś w kogos przypierdizeli i bedize nie miło.
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez mbmaster » 22 lip 2006, 12:49

Nie no tego to nam juz chyba ne odbierzecie :] Moze jakas czesc toru wydzielicie na szalenstwa ;)
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Od: 19 sie 2004, 23:26
Auto: Mazda RX-8

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 13:07

Xionc napisał(a):Morda, kurna, Jerry przynajmniej sięruszył i coś organizuje.

bardzo się cieszę i popieram go...

Xionc napisał(a): Jakby chciał słuchać innych marudów (np Ciebie) to znow by była mega dezorganizacja a nie spot.

ostatnim razem też nikt nikgoo nie słuchał a organizacja była cienka ;D

Xionc napisał(a):I zgól te brewki :P

chyba Cię zaskoczę ;D
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 13:14

Morder napisał(a):ostatnim razem też nikt nikgoo nie słuchał a organizacja była cienka ;D

organizacja była cienka z powodu wypadku który miał miejsce na lotnisku.Morda TY NIE USIAŁEŚ TŁUMACZYĆ SIE PRZED POLICJA BO MIAŁEŚ TO W pupie I STAĆ CIE TYLKO NA NAPISANIE ZE ORGANIZACJA BYŁA CIENKA.
Szkoda moich nerwów :) wiec Morda powtorze pytanie
Czego oczekujesz od Mega Spota??
Forumowicz

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 13:16

Jerry napisał(a):a to dobre jest hahaha

no co ? piszesz, że masz w pupie jak sie coś komuś nie podoba i niech nie przyjeżdża... to jest otwartość na krytykę i pomysły ?

Jerry napisał(a):czy chodzi tu o Ciebie??

traktujesz tą rozmowę bardzo personalnie... chodzi tu o wszystkich, którzy się udzielają i przyjeżdzają na spoty.

Jerry napisał(a):DOBRZE MORDA NAPISZ MI CZEGO OCZEKUJESZ OD MEGA SPOTA

bez łaski :D najwyżej nie przyjadę hahaha
Forumowicz

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 13:19

Jerry napisał(a):organizacja była cienka z powodu wypadku który miał miejsce na lotnisku.Morda TY NIE USIAŁEŚ TŁUMACZYĆ SIE PRZED POLICJA BO MIAŁEŚ TO W pupie I STAĆ CIE TYLKO NA NAPISANIE ZE ORGANIZACJA BYŁA CIENKA.

masz rację, miałem to w pupie i nie musiałem się tłumaczyć... ty zresztą też. A jeśli chodzi o organizację to przypomnij sobie starty na 1/4 mili. <jelen>
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 13:23

Morder napisał(a):
Jerry napisał(a):a to dobre jest hahaha

no co ? piszesz, że masz w pupie jak sie coś komuś nie podoba i niech nie przyjeżdża... to jest otwartość na krytykę i pomysły ?

Jerry napisał(a):czy chodzi tu o Ciebie??

traktujesz tą rozmowę bardzo personalnie... chodzi tu o wszystkich, którzy się udzielają i przyjeżdzają na spoty.

Jerry napisał(a):DOBRZE MORDA NAPISZ MI CZEGO OCZEKUJESZ OD MEGA SPOTA

bez łaski :D najwyżej nie przyjadę hahaha

Powiedz mi po co piszesz takie posty i zaczynasz rozmowe skoro nie masz nic konkretnego do napisania??
Forumowicz

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 13:25

dlatego, że nie podoba mi się opłata 90 zł za wjazd na lotnisko (bo nie chcę brać udziału w szkole jazdy)
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 13:27

Morder napisał(a):ty zresztą też

a mnie zdaje sie ze musiałem ale moze byłem wtedy piajny :D i to nie chodziło o ten wypadek
Morder napisał(a):A jeśli chodzi o organizację to przypomnij sobie starty na 1/4 mili.

To fakt miało to wygladać zupełnie inaczej ale niestety ze wzgledu na brak czasu było to przeprowadzone właśnie w taki sposób na chybił trafił :(
Forumowicz

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 13:30

Jerry napisał(a):To fakt miało to wygladać zupełnie inaczej ale niestety ze wzgledu na brak czasu było to przeprowadzone właśnie w taki sposób na chybił trafił :(

przestań, mało miałeś czasu ? pół dnia staliśmy w bezruchu.

Ja kończe już gadkę z Tobą. Ty też sobie odpuść, widzę, że nie było warto i nic z tego nie wyniknie.
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 13:31

Morder napisał(a):dlatego, że nie podoba mi się opłata 90 zł za wjazd na lotnisko (bo nie chcę brać udziału w szkole jazdy)

hahaha hahaha hahaha ja [tiiit] trzeba było skrytykować organizacje 2 spotów aby napisać o co chodzi hahaha hahaha hahaha
Forumowicz

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 13:33

w pierwszym moim poście na temat tego spota podkreśliłem Ci zdanie o pieniądzach... myślałem, że załapiesz o co chodzi.
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 13:34

Morder napisał(a):przestań, mało miałeś czasu ? pół dnia staliśmy w bezruchu.

staliście pól dnia bo nie chciałęm aby policja miała inny pretekst do zatrzymania paru aut albo dowodów
Morder napisał(a):Ja kończe już gadkę z Tobą. Ty też sobie odpuść, widzę, że nie było warto i nic z tego nie wyniknie.

ja też bo potrafisz duzo gadać a argumenty masz kiepskie.nawet nie potrafisz napisać czego oczekujesz od Mega Spota hahaha
Forumowicz

Postprzez mbmaster » 22 lip 2006, 14:03

80-90 zl za 3 dni na lotnisku i mozliwoscia koczowania to ma byc duzo? Tymbardziej ze wiekszosc z nas bedzie z druga polowa wiec koszta sa takjakby na 2 podzielone
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Od: 19 sie 2004, 23:26
Auto: Mazda RX-8

Postprzez Pit » 22 lip 2006, 14:41

zluzujcie ;)
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S