Debata – MegaSpot RYKI 2006

Postprzez Overkill » 21 lip 2006, 19:53

Troleje są [tiiit], najlepiej nic nie jeść przed jazdą <lol>
Jak będzie dużo chętnych, to trochę czasu to zajmie.
Forumowicz

Od: 14 sty 2006, 13:12

Postprzez Jerry » 21 lip 2006, 19:54

A jednak wiec wytłumacze cóż oznacza zwro SZKOŁA JAZDY a wiec
bedzie dwóch instruktorów którzy bedą doskonalic naszą technike jazdy
pierwszy bedzie nas uczył zteczności w wyznaczonych przez siebie trasach (mozna czytać slalom)
drugi natomiast bedzie nas doskonalił w poślizgach
NIe wiem czy mógłbym jeszcze coś dodać :D zdaje mi sie ze teraz wszystko jasne
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Jerry » 21 lip 2006, 19:57

a i Waluś popraw swojego posta w temacie z lista obecności tak aby wygladał tak jak pozostałe.Niezbedne mi są informacjie ile osób,od kiedy i gdzie nocujemy :D dasz rade :P <lol>
Forumowicz

Postprzez Loczek » 21 lip 2006, 19:59

Juz sobie wyobrazam ten oboz namiotowy z wielka gromadka imprezujacych mazdowiczow. <jupi>
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez Waluś » 21 lip 2006, 20:06

Jerry napisał(a):dasz rade

hmmm nie wiem, nie wiem, ale postaram się hahaha
Fotorelacje z napraw 626 GD
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia...
Forumowicz

Od: 21 lis 2003, 20:48
Auto: GJ SH01, a rekreacyjnie niebieskie 1300 ccm na dwóch kołach

Postprzez brii » 21 lip 2006, 22:02

Czyli slalomu na czas nie będzie?? A kwadrat??
Rozumiem, że opcji przejażdzki na prostej po lotnisku nie będzie nawet pod nadzorem?? :(

Co do ceny hotelu to wogóle nie pamiętałem ile kosztował (ale nie z powodu pzepicia tylko ze sklerozy :] )
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Bury 323 » 21 lip 2006, 23:04

Kamilka & Luki napisał(a):
Jerry napisał(a):Mam nadzieje ze nie przyjedziesz Neoplanem i nie zwieziesz bandy z łancuchami i bejzbolami.

Spokojnie.... :) Neoplanu niemam ale mam za to efke, a tą moją bandą jest moja Panna i jak ja znam to raczej nie nosi bejsbolow w torebce chyba ze mi o tym nic niemowi;) i jeszcze jedna sprawa... Zglosilem sie do rejstracji zeby byc w klubie i czekam teraz na czlonkostwo ten taki miesiac probny wiec chcialbym sie spytac czy mam placic 80 czy 90?? bo pewnie do odbycia sie zlotu juz bede w klubie chyba ze mnie niezechcecie... :( ale jestem dobrej mysli :D

No właśnie ja żadnego e-maila nie dostałem a już trochę jestem czasu ;)
Craimer jak to jest <killer>

Pozdro
Burry
Pamiętaj cierpliwoiść palcem dół wykopie!!!
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
Forumowicz

Od: 25 lip 2005, 11:26
Auto: MAZDA 323 GT-R

Postprzez Bury 323 » 22 lip 2006, 00:02

Co do imprezy. mam nadzieje że będzie wszystko pod kontrolą i ktoś będzie pilnował klasyfikacji i kolejności startów itd. poprostu żeby nie było bajzlu!!! :| na torze :P Oczywiście mogę pomóc. ;)
A dlaczego nie będzie slalomu, tu mam szansę :( bo na ćwiarę to będzie ciężko, szkoda skrzynki ;)
A może jazda na czas po jakim ułozonym torze i zabezpieczonym.????

Pozdro
Burry
Pamiętaj cierpliwoiść palcem dół wykopie!!!
Łapy, łapy cztery łapy, ....... :–)
Forumowicz

Od: 25 lip 2005, 11:26
Auto: MAZDA 323 GT-R

Postprzez Crimer » 22 lip 2006, 06:41

Bury 323 napisał(a):No właśnie ja żadnego e-maila nie dostałem a już trochę jestem czasu oczko
Craimer jak to jest

a wysłałeś zgłoszenie do klubu?
Obrazek
Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
Forumowicz

Od: 23 kwi 2004, 19:43
Auto: Mazda 3

Postprzez brii » 22 lip 2006, 10:30

Bury 323 napisał(a):A może jazda na czas po jakim ułozonym torze i zabezpieczonym.

To by było cool :D

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 11:10

brii napisał(a):Bury 323 napisał:
A może jazda na czas po jakim ułozonym torze i zabezpieczonym.

To by było cool

Jerry napisał(a):A jednak wiec wytłumacze cóż oznacza zwro SZKOŁA JAZDY a wiec
bedzie dwóch instruktorów którzy bedą doskonalic naszą technike jazdy
pierwszy bedzie nas uczył zreczności w wyznaczonych przez siebie trasach (mozna czytać slalom)
drugi natomiast bedzie nas doskonalił w poślizgach

macie okazje poszaleć z człowiekim który naprawde zna sie na jeździe a wam brakuje slalomu i kwadratu :| [tiiit] przeciez to jakaś pomyłka!!!
Forumowicz

Postprzez mbmaster » 22 lip 2006, 11:13

Ja sie chetnie poducze. Jerry a jak z trolejami bedzie? Swoje auto sie katuje czy bedzie jakies wynajete?
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Od: 19 sie 2004, 23:26
Auto: Mazda RX-8

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 11:22

mbmaster napisał(a):Ja sie chetnie poducze

jeden normalny :D
mbmaster napisał(a):Jerry a jak z trolejami bedzie? Swoje auto sie katuje czy bedzie jakies wynajete?

Maja miec swoje auto
Forumowicz

Postprzez mbmaster » 22 lip 2006, 11:28

No to extra :) Kurde najlepsze ze bede na kacu pewnie po przepitej nocy <lol>

Czy bedzie jakis zbiornik z woda czy sami organizujemy sobie jakies baniaki i przywozimy wode na wlasne potrzeby?
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Postprzez brii » 22 lip 2006, 11:33

Wszystko spoko – z chęcią też się poduczę, ale element rywalizacji to fajna sprawa :D

Forumowicz

Postprzez Morder » 22 lip 2006, 11:43

Jerry a pomyślałeś, że jak przyjedzie sporo aut to cienko widzę, że ten kierowca wszystkich zdoła "obsłużyć". Poza tym nie każdy chce brać udział w takich szkoleniach, co z tymi, którzy nie chcą ? pomyślałeś o nich ? mają stać cały dzień i patrzeć w niebo ? no i jeszcze płacić za coś, z czego nie skorzstają ?
Tak jak napisał brii alement rywalizacji to fajna sprawa...a tak chyba zawieje nudą.
Lepszym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie takiego spota typowo szkoleniowego, wtedy kto by miał ochotę przyjechałby podszkolić się w technice jazdy...a to jest niby MEGA SPOT, w ktorym na dzień dzisiejszy nie ma żadnych atrakcji i konkurencji poza 1/4 mili.
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez mbmaster » 22 lip 2006, 12:07

E jak beda slupki to w 10 minut sie zorganizuje slalom, jazda w kolko, parkowanie na odleglosc, zmiana kola itd ;) ale fakt lepiej o tym pomyslec juz teraz. Lotnisko jest ogromne wiec z miejscem problemu nie bedzie, checi sa i to powinno wystarczyc.
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 12:09

Morder napisał(a):Jerry a pomyślałeś, że jak przyjedzie sporo aut to cienko widzę,..............Poza tym nie każdy chce brać udział w takich szkoleniach, co z tymi, którzy nie chcą ? pomyślałeś o nich ? mają stać cały dzień i patrzeć w niebo ? no i jeszcze płacić za coś, z czego nie skorzstają ?

na spot przyjezdzaja Ci którzy chca skorzystać z atrakcji jakie tam bedą,wiec Ci którzy nie chcą moga nie przyjezdzać albo jak chca moga stać i sie nudzić.

Morder napisał(a):że ten kierowca wszystkich zdoła "obsłużyć".

bedzie dwoch instruktorów.Pozatym biorac pod uwage to ile osób bierze zawsze udział w zabawie typu slalom i inne takie smiem twierdzić ze spokojnie poradzi sobie jedna osoba

Morder napisał(a):Tak jak napisał brii alement rywalizacji to fajna sprawa...a tak chyba zawieje nudą.

najbardziej interesujące jest to ze nie wiecie jak to bedzie wyglądać a juz sadzicie ze bedzie nudno

Morder napisał(a):a to jest niby MEGA SPOT, w ktorym na dzień dzisiejszy nie ma żadnych atrakcji i konkurencji poza 1/4 mili.

Morda nie chcesz nie przyjeżdzaj.
Prawda jest taka ze co by nie zrobić zawsze bedzie coś nie tak :( powiem Wam smutne jest to ze [tiiit] jeszcze przed potraficie [tiiit] ze bedzie do dypy,ale ja akurat mam to głęboko w pupie bo nie jade tam [tiiit] zeby sie chwalić tylko odpoczoczać zjeść kiełbaske z grila spotkać nawych ludzi i pobawić sie.
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 lip 2006, 12:17

mbmaster napisał(a):E jak beda slupki to w 10 minut sie zorganizuje slalom, jazda w kolko, parkowanie na odleglosc, zmiana kola itd ale fakt lepiej o tym pomyslec juz teraz. Lotnisko jest ogromne wiec z miejscem problemu nie bedzie, checi sa i to powinno wystarczyc

tak jak mówiłem po ostatnich Rykach,nie bedzie samowolki!!!Zdecydowaliśmy sie na taki plan dnia bo niestety mamy przynajmniej gwarancje ze bedzie spokoj i wszystko odbedzie sie bez problemu.Tak jak pisałem już wcześniej ciezko ogarnać jest ten spot i w jedną osobe bo teraz bede tylko ja najprawdopodobniej.Miałem deklaracje pomocy odnośnie Megaspota zobaczymy jak to bedzie bo do tej pory z tych deklaracji badziewie było a ja nie mam zamiaru latać po lotnisku i pytać sie POMOZESZ MI.Ktoś musi tego chcieć a z tym już jest ciezko.
Forumowicz

Postprzez Loczek » 22 lip 2006, 12:22

Ja tam tam ejstesm zadowolony z tego co bedize :D niech bedzie jedna czy dwie atrakcje ale pozadnie zrobione.
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite