Jak będzie dużo chętnych, to trochę czasu to zajmie.
www.mazdaspeed.pl
Jerry napisał(a):dasz rade
Kamilka & Luki napisał(a):Jerry napisał(a):Mam nadzieje ze nie przyjedziesz Neoplanem i nie zwieziesz bandy z łancuchami i bejzbolami.
Spokojnie....Neoplanu niemam ale mam za to efke, a tą moją bandą jest moja Panna i jak ja znam to raczej nie nosi bejsbolow w torebce chyba ze mi o tym nic niemowi;) i jeszcze jedna sprawa... Zglosilem sie do rejstracji zeby byc w klubie i czekam teraz na czlonkostwo ten taki miesiac probny wiec chcialbym sie spytac czy mam placic 80 czy 90?? bo pewnie do odbycia sie zlotu juz bede w klubie chyba ze mnie niezechcecie...
ale jestem dobrej mysli
Bury 323 napisał(a):A może jazda na czas po jakim ułozonym torze i zabezpieczonym.
brii napisał(a):Bury 323 napisał:
A może jazda na czas po jakim ułozonym torze i zabezpieczonym.
To by było cool
Jerry napisał(a):A jednak wiec wytłumacze cóż oznacza zwro SZKOŁA JAZDY a wiec
bedzie dwóch instruktorów którzy bedą doskonalic naszą technike jazdy
pierwszy bedzie nas uczył zreczności w wyznaczonych przez siebie trasach (mozna czytać slalom)
drugi natomiast bedzie nas doskonalił w poślizgach
Morder napisał(a):Jerry a pomyślałeś, że jak przyjedzie sporo aut to cienko widzę,..............Poza tym nie każdy chce brać udział w takich szkoleniach, co z tymi, którzy nie chcą ? pomyślałeś o nich ? mają stać cały dzień i patrzeć w niebo ? no i jeszcze płacić za coś, z czego nie skorzstają ?
Morder napisał(a):że ten kierowca wszystkich zdoła "obsłużyć".
Morder napisał(a):Tak jak napisał brii alement rywalizacji to fajna sprawa...a tak chyba zawieje nudą.
Morder napisał(a):a to jest niby MEGA SPOT, w ktorym na dzień dzisiejszy nie ma żadnych atrakcji i konkurencji poza 1/4 mili.
mbmaster napisał(a):E jak beda slupki to w 10 minut sie zorganizuje slalom, jazda w kolko, parkowanie na odleglosc, zmiana kola itd ale fakt lepiej o tym pomyslec juz teraz. Lotnisko jest ogromne wiec z miejscem problemu nie bedzie, checi sa i to powinno wystarczyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość