Jeśli bęziesz miał konkretne pomysły zapraszam na PW.
Debata – MegaSpot RYKI 2006
Jak by ktoś chciał skorzystać z nawigacji to:
Orlen:
N 51 st. 37' 51.95"
E 21 st. 55' 28.84"
lotnisko:
N 51 st. 36' 57.42"
E 22 st. 05' 25.83"
Olivia:
N 51 st. 38' 22.34"
E 21 st. 54' 46.76"
Orlen:
N 51 st. 37' 51.95"
E 21 st. 55' 28.84"
lotnisko:
N 51 st. 36' 57.42"
E 22 st. 05' 25.83"
Olivia:
N 51 st. 38' 22.34"
E 21 st. 54' 46.76"
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
Mam jeszcze pytanie. Ja chyba chce spać w Olivi, czy będzie ktoś trzeźwy, żeby potem nas odwieźć z lotniska do hotelu?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
XsiX napisał(a):KosteK napisał(a):Ja chętnie wezmę koszulke. Niekoniecznie z dopiskiem Ryki 2006
mam gdzieś w domu ostatnią koszulkę (jeszcze zapakowaną)
jak chcesz to sprawdzę rozmiar i jakby co mogę wysłać
Jak nie spocona pod pachami, to sprawdź rozmiar, kolor i pomyślimy.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
a jak z tymi co mogą wpaść tylko na sobote
MAZDA CONNECTING PEOPLE
- Od: 27 lut 2006, 13:10
- Auto: mx-6 1993r 2,5l 24v (USA)
Xionc napisał(a):czy będzie ktoś trzeźwy, żeby potem nas odwieźć z lotniska do hotelu

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Ja jeżdże od kilku lat na różne zloty motocyklowe i taką koszulkę oraz metalowy znaczek z datą i miejscem zlotu dostaje się na wjeździe za free.Oczywiście jest to wliczone w opłate która nie przekroczyła raczej nigdy 50pln.
Myśle, że byłby to miły dodatek i pamiatka(zwłaszcz że opłata jest dość wysoka), w końcu to MEGASPOT.
A koszulka i znaczek wygladają przykładowo tak:

Myśle, że byłby to miły dodatek i pamiatka(zwłaszcz że opłata jest dość wysoka), w końcu to MEGASPOT.

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mX-MEN napisał(a):Ja jeżdże od kilku lat na różne zloty motocyklowe i taką koszulkę oraz metalowy znaczek z datą i miejscem zlotu dostaje się na wjeździe za free.Oczywiście jest to wliczone w opłate która nie przekroczyła raczej nigdy 50pln.
100% poparcia dla słów Marcina
Noom taki fajny maly gadżet (tani) to extra sprawa. A jak organizator sie na to zapatruje? da rade wrzucic to w koszt zlotu czy nie bardzo? A tak poza tym pytaniem to tak z ciekawosci sie zastanawialem czy drogie jest wynajecie tak wielkiego terenu jak lotnisko w Rykach?
Zoom zoom Zoom
mbmaster napisał(a):Noom taki fajny maly gadżet (tani) to extra sprawa. A jak organizator sie na to zapatruje? da rade wrzucic to w koszt zlotu czy nie bardzo? A tak poza tym pytaniem to tak z ciekawosci sie zastanawialem czy drogie jest wynajecie tak wielkiego terenu jak lotnisko w Rykach?
...w Kąkolewie Szymon załatwia za 500 zł/doba
Dobra ponowie pytanie (bo odpowiedzi nie bylo albo umknela mojej uwadze
)– czy bedzie jakies miejsce z bierzaca woda???????
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):Dobra ponowie pytanie (bo odpowiedzi nie bylo albo umknela mojej uwadze)– czy bedzie jakies miejsce z bierzaca woda???????
z tego, co wyczytałem na forum jest w pobliżu jakieś jeziorko, więc spoko. Bieżącej raczej nie ma, ale można pod mineralną zęby umyć