KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego
A ja jeszcze dam taką poradę na przyszłość: jak by się dało, to przydały by się takie identyfikatory do przypięcia np. na koszulkę. ułatwiło by to rozmowy, bo nie sposób zapamiętać wszystkich jak się ich widzi pierwszy raz w życiu... 
f*ck
Mev napisał(a):A ja jeszcze dam taką poradę na przyszłość: jak by się dało, to przydały by się takie identyfikatory do przypięcia np. na koszulkę. ułatwiło by to rozmowy, bo nie sposób zapamiętać wszystkich jak się ich widzi pierwszy raz w życiu...
dla tego nowe karty klubowiczow tak wlasnie beda wygladac
popieram ...
mnie nikt nie poznał
.....

mnie nikt nie poznał

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
aaa to ja musze najpierw do klubu się zapisac.........
ooooooo ciezka sprawa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ooooooo ciezka sprawa
In this white wave I am sinking...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Hmm – na zlotach skromna część będzie miała oryginalne karty klubowiczów/identyfikatory – a co w takim razie z resztą?
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
xANDy napisał(a):Hmm – na zlotach skromna część będzie miała oryginalne karty klubowiczów/identyfikatory – a co w takim razie z resztą?
Z resztą Ci którzy będą mieli karty to i tak się znają
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
w rykach kazdy mial identyfikator przypiety i bylo ok. Przynajmniej wiadomo bylo z kim sie rozmawia no i latwiej bylo znalezc kogos. Dlatego mysle ze trzeba to utrzymac na wszystkich zlotach i to nie tylko dla klubowiczow, ale wszystkich obecnych.
Bo u mnie z pamiecia do imion to cienkiutko... Ale jakos dalem rade
Bo u mnie z pamiecia do imion to cienkiutko... Ale jakos dalem rade
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Mev napisał(a):bo nie sposób zapamiętać wszystkich jak się ich widzi pierwszy raz w życiu...
tak...albo co poniektorzy siedza kolo ciebie przez godzine przy kotlecie i sie nie przyznaja ze sa osoba z ktora tyle sie papla na forum...a pozniej malutka musi odwalac wpadke zlotu

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Miaem to samo w Rykach...hehe....bardzo blisko mnie parkowaa Eternity....i kilkakrotnie się człowiek z nią mijał jak i jek chłopakiem ( zajefajni ludzie ) a nawet nie wiedziałem, że to oni. Malutka....kilkakrotnie wymienialiśmy jakieś spostrzeżenia na forum....i do czasu Ryk....a raczej właściwie spotkania u nas w Bydzi i sławetnego jeziora łabędziego w wykonaniu "poznańskich słowików" również Cię nie znałem jak i chopaków z tej strony :0. Tak samo jest z pozostałą częścią klubowiczów i użytkowników tego forum. Na necie idzie wszystko łatwiej....każdy każdego zna, z każdym się fajnie klika....ale............................
Zostaje właśnie takie ale że na jakimkolwiek zlocie każdy powinien mieć oprócz na autku to podczas przynajmniej grupowego spotkania plakietkę ze swoim nickiem....zawsze to wiele ułatwi.
Kurcze....kończę te wywody. Ale to tylko moja opinia
Zostaje właśnie takie ale że na jakimkolwiek zlocie każdy powinien mieć oprócz na autku to podczas przynajmniej grupowego spotkania plakietkę ze swoim nickiem....zawsze to wiele ułatwi.
Kurcze....kończę te wywody. Ale to tylko moja opinia
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Mev napisał(a):Ja nie zapomnę zdziwienia Letkiego jak siedzieliśmy w zasadzie na przeciwko siebie przy kolacji i się dowiedział, że ja to ja
Swoją drogą Letki –
Wiesz, swoją drogą wszyscy sie zdziwiliśmy
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Mev napisał(a):Ja nie zapomnę zdziwienia Letkiego jak siedzieliśmy w zasadzie na przeciwko siebie przy kolacji i się dowiedział, że ja to ja
Swoją drogą Letki –
Wiesz, swoją drogą wszyscy sie zdziwiliśmypo awatarze trudno Cie poznać na żywo
pewnie wszystkich myli "The Gangsta"