KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego
No i w domku
Kto nie był niech żałuje
Świetna atmosfera
Miło spędzony czas Bardzo dziękuję za to wszystkim
Malutka a gdzie jest Drof
Kto nie był niech żałuje
Świetna atmosfera
Malutka a gdzie jest Drof

Zdobywca strony 911 nie mylić z nr. informacji i 156
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
- Od: 23 gru 2006, 21:31
- Auto: carisma
Na te ułamki wpływ ma na przykład poziom paliwa w baku, obecność zapasówki, rodzaj opon, waga kierowcy, co masz w schowku itp.Faja napisał(a):według gazety niemieckiej jak testowali MPS-a to ma na 1/4 14,11 s
a moj ojciec miał 14,82 s
I tak Madzia wycięła wszystkie inne autka – nawet jakiegoś szefroleta

Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
xANDy napisał(a):Na te ułamki wpływ ma na przykład poziom paliwa w baku, obecność zapasówki, rodzaj opon, waga kierowcy, co masz w schowku itp.
a przede wszystkim umiejętności kierowcy
PIOTRUŚ RESPEKT za ta impreze dla Ciebie i tych którzy Ci pomagali!!!
BYŁO [tiiit]!!!
NO to trzeba przyznać autko zapiernicza ładnie,a zwycięstwo z Camaro zawdzięcza tylko złej nawierzchni na lotnisku i brakiem odpowiednich opon,dopiero w połowie dwójki Camrak łapał trakcje,a mój najlepszy czas jaki wykreciłem to 13,37 na prawdziwym asfalcie i z dobrymi rozgrzanymi gumkami
Co do Bri to ostatniego wyścigu by nie wygrał gdyby nie fakt ze musiałem odpuszczać juz przed metą gazu bo raczej bym nie wychamował miałem już strasznie rozgrzane tarcze.
A właśnie ma ktos wyniki z przejazdów finałowych bo nie wiem jakie tam czasy były.
BYŁO [tiiit]!!!
xANDy napisał(a):Faja napisał:
według gazety niemieckiej jak testowali MPS-a to ma na 1/4 14,11 s
a moj ojciec miał 14,82 s
Na te ułamki wpływ ma na przykład poziom paliwa w baku, obecność zapasówki, rodzaj opon, waga kierowcy, co masz w schowku itp.
I tak Madzia wycięła wszystkie inne autka – nawet jakiegoś szefroleta
NO to trzeba przyznać autko zapiernicza ładnie,a zwycięstwo z Camaro zawdzięcza tylko złej nawierzchni na lotnisku i brakiem odpowiednich opon,dopiero w połowie dwójki Camrak łapał trakcje,a mój najlepszy czas jaki wykreciłem to 13,37 na prawdziwym asfalcie i z dobrymi rozgrzanymi gumkami
Co do Bri to ostatniego wyścigu by nie wygrał gdyby nie fakt ze musiałem odpuszczać juz przed metą gazu bo raczej bym nie wychamował miałem już strasznie rozgrzane tarcze.
A właśnie ma ktos wyniki z przejazdów finałowych bo nie wiem jakie tam czasy były.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):a zwycięstwo z Camaro zawdzięcza tylko złej nawierzchni na lotnisku i brakiem odpowiednich opon
Mój pierwszy proboszcz mawiał...
Jak żaba nie umie pływać, to mówi, że woda za rzadka...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
W domu! Dzięki wszystkim! Ogarniam wyniki
najpóźniej rano zostanie utworzony temat w tymże dziale traktujący tylko i wyłącznie o wynikach konkurencji
Jak się obrobię to napiszę kilka zdań, podziękowań, itp. Ja tylko powiem jedno – niech żałują Ci, którzy nie byli na Karaoke-Show 
Piotruś napisał(a):. Ja tylko powiem jedno – niech żałują Ci, którzy nie byli na Karaoke-Show
hihi i na pokazie jeziora labedziego "poznanskie labedzie" heh
Ja pozniej tez dodam pare slow od siebie
xANDy napisał(a):Jerry napisał(a):a zwycięstwo z Camaro zawdzięcza tylko złej nawierzchni na lotnisku i brakiem odpowiednich opon
Mój pierwszy proboszcz mawiał...
Jak żaba nie umie pływać, to mówi, że woda za rzadka...

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):PIOTRUŚ RESPEKT za ta impreze...
...jakby to powiedział Robbie Williams: FĘKS

Moj glos powoli wraca do normy, wspomnienie mojego polfinalu na 1/4 mili bedzie za mna chodzic do konca zycia a i nowe doswiadczenie iz aby nie wpinac wylacznika na kablu ktory ciagnie 400W bo inaczej moze sie slicznie stopic heheh bylo zacnie, dawno sie tak nie wybawilem
Dzieki wszytkim za obecnosc na lotnisku jak i udzial w niezapomnianej nocnej imprezie! Jestescie WIELCY!

Dzieki wszytkim za obecnosc na lotnisku jak i udzial w niezapomnianej nocnej imprezie! Jestescie WIELCY!
Less roof, more fun

Zaczne od podziekowan i odrazu przepraszam tych o ktorych zapomnialem
Dziekuje przede wszystkim Piotrusiowi – co tu duzo mowic, kto byl na zlocie wie jak to wygladalo i dzieki komu
Super dzieki wielkie Piotrek
Dziekuje Duni za zalatwienie noclegow – szkoda, ze nie udalo nam sie ulokowac wszystkich w jednym hotelu ale nastepnym razem to sie nie powtorzy – uczymy sie w koncu na bledach
Dziekuje Xsixowi, kotry naprawde jest wielki i ogromny szacunek dla niego jak mozna pomoc klubowi, pozdrowiam Mile przy okazji
Dziekuje Simoneusowi za przywiezienie sprzetu i pomoc
Dziekuje wszystkim czerwonym za pomoc w organizacji zlotu, za 1/4 za slalom, za hamownie- Marakus dzieki , car audio i Tobie Five za prowadzenie wszystkiego po trochu
Dziekuje Marzenie, Malutkiej, Ani za pomoc – dziewczyny jestescie super
Dziekuje osoba, ktorych nawet nie widzielismy na zlocie ale ktorzy nam zalatwiali sprzet i pomagali nam.
Dziekuje wszystkim za super zabawe, kulturalna i poprostu cudna – na takie zloty mozna jezdzic nawet tysiac km
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz ogromnie Dziekuje
!
p.s zaglebio poznanskie zaplecze pozdrawiam
tanczycie super ale macie minusa za wyniesienie mnie w w nocy z lozka 
Dziekuje przede wszystkim Piotrusiowi – co tu duzo mowic, kto byl na zlocie wie jak to wygladalo i dzieki komu

Dziekuje Duni za zalatwienie noclegow – szkoda, ze nie udalo nam sie ulokowac wszystkich w jednym hotelu ale nastepnym razem to sie nie powtorzy – uczymy sie w koncu na bledach
Dziekuje Xsixowi, kotry naprawde jest wielki i ogromny szacunek dla niego jak mozna pomoc klubowi, pozdrowiam Mile przy okazji
Dziekuje Simoneusowi za przywiezienie sprzetu i pomoc
Dziekuje wszystkim czerwonym za pomoc w organizacji zlotu, za 1/4 za slalom, za hamownie- Marakus dzieki , car audio i Tobie Five za prowadzenie wszystkiego po trochu
Dziekuje Marzenie, Malutkiej, Ani za pomoc – dziewczyny jestescie super
Dziekuje osoba, ktorych nawet nie widzielismy na zlocie ale ktorzy nam zalatwiali sprzet i pomagali nam.
Dziekuje wszystkim za super zabawe, kulturalna i poprostu cudna – na takie zloty mozna jezdzic nawet tysiac km
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz ogromnie Dziekuje

p.s zaglebio poznanskie zaplecze pozdrawiam

Ostatnio edytowano 13 maja 2007, 17:24 przez ravo, łącznie edytowano 1 raz
heja
ja mam fajne materiały z karaoke show bedzie wszystko możliwe do pobrania tylko jak usprawnie kompa kożystam z uprzejmości arasa żę mogę cokolwiek napisać pozdrawiam
ps do loudner jak możesz to wyślij kilka fotek swojej madzi
ja mam fajne materiały z karaoke show bedzie wszystko możliwe do pobrania tylko jak usprawnie kompa kożystam z uprzejmości arasa żę mogę cokolwiek napisać pozdrawiam

ps do loudner jak możesz to wyślij kilka fotek swojej madzi
było zarąbiście
troche pogoda popsuła 1 dzień ale wieczór juz był super a szczególnie karaoke
--do tej pory nie mogę głośno mówić
poznałem wspaniałą ekipę i na następny zlot też na pewno przyjadę
mam nadzieję że do Hradca pojedzie duża ekipa z klubu

troche pogoda popsuła 1 dzień ale wieczór juz był super a szczególnie karaoke
poznałem wspaniałą ekipę i na następny zlot też na pewno przyjadę
mam nadzieję że do Hradca pojedzie duża ekipa z klubu
- Od: 4 lut 2007, 18:14
- Auto: 323F 1,5 BA 97r
biker-pl napisał(a):...mam nadzieję że do Hradca pojedzie duża ekipa z klubu