bo bym żyłował do końca moją madzie a odpuszczałem jak już zkilowałem rywali na pierwszych 200 m
Po pierwszym zlocie już sie nie mogę doczekać na następny i z niecierpliwością czekam na info kiedy i gdzie będzie LETNI ZLOT 2007
www.mazdaspeed.pl
BernR1 napisał(a):na 1/4 mili przechodziły furki z lepszą średnią czasów do kolejnych etapów czego nie wiedziałem
pokonałem zawodnika w szarej MADZI który właśnie startował w finale z MX
BernR1 napisał(a):(miał podłączonego lapa pod kompa
BernR1 napisał(a):po mimo tego że nie przegrałem z żadną BA w mojej klasie nie stanąłem w finale z dwu litrowym MX ......
BernR1 napisał(a):Piotruś możesz my wysłać zestawienie klubowiczów z Torunia bo sie dowiedziałem dopiero na zlocie że po toruńskich ulicach śmigają klubowicze speed................co mnie mile zaskoczyło usmiech
puszek okruszek napisał(a):Nie zmieniaj nicka na Jakcyk bo to gejowe strasznie. Trzeba mieć porządne ..męskie nicki, ziejące testosteronem – Jak mój
malutka napisał(a):ja zawsze jak czytalam twoj nick widzialam Jakcyk
malutka napisał(a):ale mam nadzieje ze mi wybaczysz
Jackyk napisał(a):nie ma szans... teraz bede Cie przesladowal na kazdym zlocie...
Bimbak napisał(a):Jackyk napisał(a):nie ma szans... teraz bede Cie przesladowal na kazdym zlocie...
ja bym teraz za kare na nią mówił matulka i wpierał że tak ma na forum wpisane
jacobs napisał(a):BernR1 jesteś z Torunia?
Piotruś napisał(a):...a mi się bardziej podoba Dżeki K którego to serdecznie pozdrawiam
Bimbak napisał(a):ja bym teraz za kare na nią mówił matulka i wpierał że tak ma na forum wpisane
Adaś napisał(a):swoją drogą ja też zawsze widziałem tego nicka jako Jakcyk
Jackyk napisał(a):no w sumie tak bylem wyczytywany przez Piotrusia do konkurencji... język ktorego rowniez goraco pozdrawiam usmiech
Fiveopac napisał(a):Jackyk napisał(a):no w sumie tak bylem wyczytywany przez Piotrusia do konkurencji... język ktorego rowniez goraco pozdrawiam usmiech
Oj, oponuje i to bardzo. To ja ciebie wywolywalem na start jako Dżeki Ka
Piotruś napisał(a):poinstruowany przez malutką – Jakcyk'u
BernR1 napisał(a):wspominając zlot na pierwszym miejscu muszę podziękować Szkodnikowi który pomógł mi z rurą od chłodnicy która sie rozpruła jak szmata zaraz jak podjechałem na spocik (Bydgoszcz) gdyby nie jego wsparcie to bym nie dojechał w życiu na zlot DZIĘKI BARDZO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość