KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego
Jakcyk jakoś lepiej brzmi 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Jakcyk jakoś lepiej brzmi
...a mi się bardziej podoba Dżeki K
albo DżejKej

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
marek napisał(a):Marcin, nie zapominaj że Mazda to prawie Ford
Jacol napisał(a):Raczej Ford to prawie Mazda![]()
marek napisał(a):Niestety z punktu widzenia zależności finasowo-zarządczych to jest tak jak ja piszę.
A z punktu widzenia kto na kogo pracuje i kto używa czyich rozwiązań technicznych to forda już nie ma – tylko inne marki z Mazdą na czele.
Mazda ciągnie forda – i bynajmniej nie w dół...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
LANSSS napisał(a):Czesc,
I ja dotarlem do domu. Straszna stypa byla
no muszę się z tobą niestety zgodzić.
Nikt nie pił, nikt nie śpiewał, nikt się nie zakochał... ogólnie porażka
- Od: 14 maja 2007, 22:51
- Auto: Gallardo LPG I gen.
Jackyk napisał(a):..Piotruś jako jedyny w koncu poprawnie napisal moj nick
No kurcze to miałem rację w końcu z tym nickiem

A wy się upieraliście na tym jakcyku. Nie zmieniaj nicka na Jakcyk bo to gejowe strasznie. Trzeba mieć porządne ..męskie nicki, ziejące testosteronem – Jak mój
Nie pozostaje mi nic innego niż na pisać [tiiit]!!!! Czemu nie mogłam być
życie jest nie fair!!!
Mam nadzieję, że już nie będę opuszczać tak zajefajnych spotkań!
Na następny się piszę... nawet rowerem przyjadę

Mam nadzieję, że już nie będę opuszczać tak zajefajnych spotkań!
Na następny się piszę... nawet rowerem przyjadę
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
puszek okruszek napisał(a):Jackyk napisał(a):..Piotruś jako jedyny w koncu poprawnie napisal moj nick
No kurcze to miałem rację w końcu z tym nickiem![]()
A wy się upieraliście na tym jakcyku. Nie zmieniaj nicka na Jakcyk bo to gejowe strasznie. Trzeba mieć porządne ..męskie nicki, ziejące testosteronem – Jak mój
Ja proponuje oddzielic spacja, badz czyms innym: Jacky K, albo cos podobnego
darekk86 napisał(a):Wielkie dzieki dla Aidana za poswiecenie sie i holowanie mnie! Inaczej bym mial duuuzy problem. Jeszcze raz wielkie dzieki!
Stary niema problemu. Ciesze sie że moglem Ci pomoc.
Alkomat to genialna zecz na zloty naprawde
Dzieki wielkie dla wszystkich uczestników zlotu w Koninie. Szkoda ze nie dopisala nam zabardzo pogoda na lotnisku , ale za to imprezka byla rewelacyjna. DZIEKI

Apropo Foto.
Co te wszystkie fotki takie grzeczne ? Az sie boje wystawic z swoimi ciekawostkami
Aidan napisał(a):darekk86 napisał(a):Wielkie dzieki dla Aidana za poswiecenie sie i holowanie mnie! Inaczej bym mial duuuzy problem. Jeszcze raz wielkie dzieki!
Stary niema problemu. Ciesze sie że moglem Ci pomoc.
Alkomat to genialna zecz na zloty naprawde
Dzieki wielkie dla wszystkich uczestników zlotu w Koninie. Szkoda ze nie dopisala nam zabardzo pogoda na lotnisku , ale za to imprezka byla rewelacyjna. DZIEKI!!!
Apropo Foto.
Co te wszystkie fotki takie grzeczne ? Az sie boje wystawic z swoimi ciekawostkami![]()
dawaj Aidan, dawaj
Oki fotki wrzuce po robocie. Przyszykujcie się wszyscy bo to będzie moc mocnych ważeń.
Mam nadzieje ze nikomu nie podpadne 
spoko... gwałcimy tylko za filmy
puszek okruszek napisał(a):spoko... gwałcimy tylko za filmy

Winetou napisał(a):Piotruś napisał(a):Osobom, które chciałyby się przyczynić swoim materiałem do złożenia filmu
osobiście zgwałcę ulubioną maskotkę
Jackyk napisał(a):...Piotruś jako jedyny w koncu poprawnie napisal moj nick
a ze juz od poprzedniego zlotu zostalem ochrzczony jako Jakcyk zamiast Jackyk nie pozostaje mi nic innego jak prosic sama gore o zmiane nicka wlasnie na Jakcyk... bo potem powiedza ze to nie moje dyplomy...
o kufffa.... przepraszam

Jackyk te dyplomy....to moja sprawka....ale mam nadzieje ze mi wybaczysz....jak cos to ja moge potwierdzac ze sa Twoje i tylko Twoje
...ale wiesz...hmm.... ja zawsze jak czytalam twoj nick widzialam Jakcyk....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):ja zawsze jak czytalam twoj nick widzialam Jakcyk....
widać żeś gej
malutka napisał(a):no ba...100% geja w geju :p
O rany ten swiat staje sie coraz bardziej niebezpieczny
hej
Ja takze dotarlem juz na miejsce czyli na moja Ukraine... co prawda z jednodniowym opoznieniem ale to szczegol.
Pozdrawiam wszystkich ze zlotu i ubolewam ze nie zdazylem dojechac na lotnisko!!! (podobno byla sliczna pogoda – mozna bylo sie poslizgac... )
Niestety upierdliwosc pogranicznikow okazala sie silniejsza. Na nastepny zlot postaram sie nie spoznic.
Ja takze dotarlem juz na miejsce czyli na moja Ukraine... co prawda z jednodniowym opoznieniem ale to szczegol.
Pozdrawiam wszystkich ze zlotu i ubolewam ze nie zdazylem dojechac na lotnisko!!! (podobno byla sliczna pogoda – mozna bylo sie poslizgac... )
Niestety upierdliwosc pogranicznikow okazala sie silniejsza. Na nastepny zlot postaram sie nie spoznic.