Jako to byl moj pierwszy ogolnopolski zlot to moze napisze rowniez od siebie trzy grosze.
Wielkie dzieki:
– dla organizatorow tego Zlotu za checi i trud wlozony w poskladanie tego wszystkiego razem
– dla calej ekipy z Wielkopolski z ktora podroz w ta i spowrotem byla wesola

, a ze Slaskiem z ktorymi sie spotkalismy po drodze tez bylo wesolo
– dla
Fasoli i jego auta
Laluni gdyz zabrali mnie ze soba na pasazera

i ze musiali jakos wytrzymywac moje bezustanne

gadanie w trasie
– dla jego
Laluni ze pieknie prezentowala sie w trasie, delikatnie mruczala sobie na obrotach no i wytrzymala trudy podrozy w dosc ciezkich warunkach jakie mielismy, a ze czasami miala nawet takie fajne biale brewki to dodawaly jej uroku
– dla
Faraona GPSu dzieki ktoremu poznalismy w trasie gdzie sie konczy droga, a zaczyna szczere pole

; za Webasto dzieki ktoremu moglismy sie troche ugrzac w aucie na lotnisku
– dla
Rola naszego podroznego fotografa gdyz gdzie sie nie obejrzalem to robil wszystkim i wszystkiemu zdjecia
– dla
iAni za wsparcie i pomoc po imprezie
– dla tych wszystkich mazd z lotniska, ktore to moglem na zywo obejrzec na lotnisku i poznac ich wlascicieli a nie przez zdjecia z forum (zwlaszcza z rodziny BA

ale inne tez byly piekne)
– dla wszystkich tych ktorych poznalem i mialem choc przez chwile mozliwosc porozmawiania czy to na lotnisku, w Karczmie i w Oliwii
A po pietnuje natomiast:
– pogode – czy musialo wlasnie wczasie zlotu tak pi... zimnem i za ten snieg z deszczem w trasie powodujac duze opoznienie w naszym dotarciu
– dla tej MX-6 co widzialem zaparkowanego w trasie i wygladala prawie jak calibra
– siebie ze nie pamietam od pewnego momentu wszystkiego
– za pianke Fasoli

chyba juz wiem do czego byla ta aluzja (a za te zdjecia, wielkie dzieki

)
– dla TVN Turbo ze material o zlocie byl taki troche wyrwany z kontekstu,zrobiony na sile i polaczony z dwoch roznych wydarzen ze niby marka MAZDA wraca do PL i o zlocie ktory sie nie odbywal po raz pierwszy ale wielkie dzieks za to ze sie wogule pojawiliscie i cos nakreciliscie (nie wiem kto to z forum zalatwil wiec jemu tez dzieks)
Jesienny zlotu w Rykach zostanie napewno dla mnie jakims wspomnieniem z haslem przewodnim: "pokaz cycki'

.