goofy2 napisał(a):urodziła się córa jupi
przegapiłem. Yari gratulacje!! Yari gratulacje!! Już innymi mazdami będzie pomykać niż My.
www.mazdaspeed.pl
pestek napisał(a):Już innymi mazdami będzie pomykać niż My
Mev napisał(a):To jest właśnie Marcin we własnej osobie
Mev napisał(a):Jak w ogóle można nie znać Marcina...
Globy napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):Bimbak Hmm... az mi glupio terazwiadomo dlaczego... bo to w zasadzie przeze mnie tak wyszlo... no ale niestety wszystkiego sie nie przewidzi....
kurcze az mi zle teraz.... ehhh
Eee, nie waz sie tak myslec! Lajcik, nadrobimy nastepnym razemNajwazniejsze, ze szczesliwie sie skonczylo i lotnisko tez no problem
Czarny Bestion napisał(a):To ja rowniez sie dolaczamyari Gratuluje
niewazne czy to chlopczyk niewazne czy dziewczynka wazne ze jest zdrowa
a na zloty pewnie tez bedzie smigac jak troche podrosnie
faraon napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):To ja rowniez sie dolaczamyari Gratuluje
niewazne czy to chlopczyk niewazne czy dziewczynka wazne ze jest zdrowa
a na zloty pewnie tez bedzie smigac jak troche podrosnie
Święte slowa Czarny Bestion Byle by była DZIDZIA zdrowa to jest najważniejsze.Cos o tym wiem
pestek napisał(a):przed TVN TURBO wyszedłem jak ostania ciapa. Teraz to Bym wiedział co powiedzieć
Palkerson napisał(a):pestek napisał(a):przed TVN TURBO wyszedłem jak ostania ciapa. Teraz to Bym wiedział co powiedzieć
ja mam to samo :/:/ mogli nas upzredzic o pytaniach a teraz nie mogę sobie tego darować :/
Czarny Bestion napisał(a):Chlopaki nie martwcie sie zrobia fotomontaz jakis i bedzie dobrze zobaczycie
Grzyby napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):Chlopaki nie martwcie sie zrobia fotomontaz jakis i bedzie dobrze zobaczycie
wstawią za was jakieś cycate laski żeby im oglądalność podskoczyła
faraon napisał(a):Czarny Bestion napisał:
Chlopaki nie martwcie sie zrobia fotomontaz jakis i bedzie dobrze zobaczycie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość