RYKI 2007 – Nasze wrażenia ze Zlotu Jesiennego
Witam..........po dluzszej nieobecnosci zawitalem i ja ...zdjec nie ogladalem bo moj blueconnect na to nie pozwolil...(nie mam az 2 tygodni wolnego!!!!)..jutro obejrze i doloze swoje.....(a warto czekac)........
Chcialbym podziekowac wszystkim............po co wymieniac poszczegolne osoby......lecz cisnie mnie na usta aby wypowiedziec to oczym napewno chcialbys uslyszec Grzyby........."pokaz cycki"....
.....
Ekipa z ktora jechalem bije na glowe wszystkich......Kochani czas spedzony z wami podczas trasy do Ryk byl mega kozacki (ciesze sie ze nie jechalismy na Kamczatke bo navi by zwariowalo a i 2 miesiace by pewno zeszly...)
Organizacja imprezy na najwyzszym poziomie......szacun...dla ludzi ktorzy wlozyli w to tyle serca i poswiecili swoj czas prywatny.....bylo warto...
Crisma widze ze pianka do golenia ktora zabralem z domu znalazla zastosowanie......nie koniecznie wlasciwe......
Milo slyszec ze podobaly wam sie konkursy i (wodzirejowanie) ale nie bylo by tego bez Kinkiego i Faraona....to nasze wspolne pomysly.....dziekujemy
Dziekuje tez klubowiczom za pozyczenie rekwizytow do konkursow....
Przykro mi natomiast ze Jeden z nas na pierwszym swoim zlocie musial doswiadczyc noclego na czerwonym dywanie......wstyd.....
Z ciekawostek moge dodac ze zona po obejrzeniu zdjec ze striptizu mego zrobila dziwnie znaczaca mine ale wieczorem zrozumialem co ona miala znaczyc..........no sex....
Nie widziales mnie przypadkiem tam????? przynajmniej raz na miesiac przejezdzam tamtedy jadac do babci do Rybna ...pozdrawiam.....
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za wszystko....i do milego...
!!!!!!
Chcialbym podziekowac wszystkim............po co wymieniac poszczegolne osoby......lecz cisnie mnie na usta aby wypowiedziec to oczym napewno chcialbys uslyszec Grzyby........."pokaz cycki"....

Ekipa z ktora jechalem bije na glowe wszystkich......Kochani czas spedzony z wami podczas trasy do Ryk byl mega kozacki (ciesze sie ze nie jechalismy na Kamczatke bo navi by zwariowalo a i 2 miesiace by pewno zeszly...)
Organizacja imprezy na najwyzszym poziomie......szacun...dla ludzi ktorzy wlozyli w to tyle serca i poswiecili swoj czas prywatny.....bylo warto...
Crisma widze ze pianka do golenia ktora zabralem z domu znalazla zastosowanie......nie koniecznie wlasciwe......

Milo slyszec ze podobaly wam sie konkursy i (wodzirejowanie) ale nie bylo by tego bez Kinkiego i Faraona....to nasze wspolne pomysly.....dziekujemy
Dziekuje tez klubowiczom za pozyczenie rekwizytow do konkursow....
Przykro mi natomiast ze Jeden z nas na pierwszym swoim zlocie musial doswiadczyc noclego na czerwonym dywanie......wstyd.....
Z ciekawostek moge dodac ze zona po obejrzeniu zdjec ze striptizu mego zrobila dziwnie znaczaca mine ale wieczorem zrozumialem co ona miala znaczyc..........no sex....
To ja pochodzę z Kiszkowa, jakieś 15 km od Tuczna
Nie widziales mnie przypadkiem tam????? przynajmniej raz na miesiac przejezdzam tamtedy jadac do babci do Rybna ...pozdrawiam.....
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za wszystko....i do milego...

-
Fasola
fasola1980 napisał(a):Z ciekawostek moge dodac ze zona po obejrzeniu zdjec ze striptizu mego zrobila dziwnie znaczaca mine ale wieczorem zrozumialem co ona miala znaczyc..........no sex....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
HOME ad last
Mimo wielu przygód w drodze do Ryk niczego nie żałuję
Co prawda o części lotniskowej nie mogę zbyt wiele powiedzieć bo zdążyłem raptem "zaliczyć" tylko matę poślizgową ale to co się działo w Olivii... hohoho
Mario respect
Oczywiście baaardzo żałuję że udało mi się zamienić słowo tylko z nielicznymi
było mi też strasznie głupio przechodzić obok wielu z was machają tylko "cześć" na pozdrowienie. Zamiana czasem nawet słowa była wręcz nie wykonalna.
Przepraszam też michallusa i faraonkę że zostawiłem ich samych z ćwiarą no i wszystkich innych za to że w sumie przeze mnie nie odbył się slalom
ale naprawdę nie sądziłem że pokonanie trasy ok 400 km może zająć 13 godzin.
W olivii bawiłem się świetnie. mimo że to pierwszy mój zlot bez dyplomu
Jakbym startował w ćwiartce BA KF na podium było by na pewno mniej
no i może bym nawet udowodnił naukowo że włoskie konie to anemiczne chuchra w porównaniu do japońskich
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za świetny zlot
PS: fasol... zagrasz mi na weselu?
Tylko nie po twarzy!
Mimo wielu przygód w drodze do Ryk niczego nie żałuję
Co prawda o części lotniskowej nie mogę zbyt wiele powiedzieć bo zdążyłem raptem "zaliczyć" tylko matę poślizgową ale to co się działo w Olivii... hohoho
Mario respect
Oczywiście baaardzo żałuję że udało mi się zamienić słowo tylko z nielicznymi
Przepraszam też michallusa i faraonkę że zostawiłem ich samych z ćwiarą no i wszystkich innych za to że w sumie przeze mnie nie odbył się slalom
W olivii bawiłem się świetnie. mimo że to pierwszy mój zlot bez dyplomu
Jakbym startował w ćwiartce BA KF na podium było by na pewno mniej
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za świetny zlot
PS: fasol... zagrasz mi na weselu?

faraon napisał(a):Ale my wiemy kogo to jest wina i na nastepnym zlocie sie tym zajmiemy
Tylko nie po twarzy!
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):PS: fasol... zagrasz mi na weselu?
no problem .... za darmo to zrobie..
dunia , malutka ..... bardzo smieszne kurna.........
-
Fasola
Bimbak napisał(a):Przepraszam też michallusa i faraonkę że zostawiłem ich samych z ćwiarą no i wszystkich innych za to że w sumie przeze mnie nie odbył się slalom
Oki,sytuacja opanowana
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Czarny Bestion napisał(a):Bimbak Hmm... az mi glupio terazwiadomo dlaczego... bo to w zasadzie przeze mnie tak wyszlo... no ale niestety wszystkiego sie nie przewidzi....
kurcze az mi zle teraz.... ehhh
Eee, nie waz sie tak myslec! Lajcik, nadrobimy nastepnym razem
Globy napisał(a):Najwazniejsze, ze szczesliwie sie skonczylo i lotnisko tez no problem
a teraz dawaj czasy
Jeszcze przegladam zdjecia, wyrzucam powtorki i tak daleeej
Mam mase pomyslow na komiksy, ale wstydze sie 

Globy napisał(a):Pomylka zmeczeniowa, przepraszam! Super, ze przyjechaliscie z tak daleka, przeslijcie mi adres na PW do wysylki. My tez wyciagamy wnioski z bledow i na pewno nastepnym razem wezmiemy dyplomy na zapas, a ja sie wyspie, zeby lepiej poprowadzic rozdanie nagrod zeby Niemniej gratuluje podium w konkursie.
Spoko, luzik. Już nie zawracaj sobie tym głowy, serio to nie takie ważne. Tak Cię łapaliśmy za język o konkursie żeby chociaż pare słów zamienić z prezesem. Najważniejsze to poznać wesołe, nowe osoby np jak
Gorzej sie martwię bo przed TVN TURBO wyszedłem jak ostania ciapa. Teraz to Bym wiedział co powiedzieć. Każdy ma w życiu swoja chwile sławy a ja takie głupoty gadałem. Mam nadzieje że Mnie wytną i pokażą więcej Naszą madzie niż Mnie
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
Globy napisał(a):Mam mase pomyslow na komiksy, ale wstydze sie
idź na całość
pokaż cycki
goofy2 napisał(a):yari'emu w Niedzielę po godzinie 13 urodziła się córa
no yari – gratulacje