tomekxxx napisał(a):Witam.Czy ktos moze mi powiedziec kiedy jest jakis zlot i w jakim miescie?
pozdrawiam
Jak można zadać takie pytanie w takim temacie?Zobacz na pierwszą stronę
www.mazdaspeed.pl
marcinkosky napisał(a):a raczej zdzierstwo...
XTT i CC mają sponsorów, a imprezy prawie w całości organizuje im Automobilklubmarcinkosky napisał(a):tydzien temu bylem na zlocie Corolla club i za wjazd na lotnisko w modlinie bylo 20 zlotych... i zeby bylo "smieszniej" do konkurencji na 1/4 mili byl wynajety specjalistyczny sprzet...
Globy napisał(a):marcinkosky napisał(a):a raczej zdzierstwo...
Zdzierstwo byloby, gdyby Klub na tym zlocie chcial zarobic – o ile mi wiadomo, CorollaClub ma swojego stalego sponsora, my zas kazde przedsiewziecie finansujemy samodzielnie z zebranych pieniedzy oraz dokladamy fundusze Klubu. Pelen wykaz kosztow zostanie jak zwykle przedstawiony po zlocie dla Klubowiczow, ktorzy korzystaja z tanszych wplat, poniewaz buduja skladkami zarowno Klub jako calosc, jak i serwer tego forum oraz posiadany przez Klub sprzet.
Gwoli informacji, koszt wynajecia lotniska oraz podstawowe elementy organizacyjne zamkna sie w kwocie 3000 zl, co przy kosztorysie na 40 aut jasno pokazuje, ze ceny wrzesniowe sa dumpingowe. Jest to uklon w strone osob regularnie korzystajacych z forum, by mogli uczestniczyc w zlocie taniej. Do tego musimy doliczyc koszt wynajmu sprzetu pomiarowego i innych atrakcji, ktorych wachlarz zalezy od frekwencji i powodzenia naszych zabiegow jako organizatorow.
Niemniej mysle, ze klasyczna forma spotkania oraz fakt spotkania, wyszalenia sie na lotnisku i nocnych szalenstw bedzie dla wielu zachecajacy – totez zapraszam!
kinki napisał(a):1. jesli przyjezdzam z innym klubowiczem, jego autkiem, to wtedy place tylko za nocleg ?
jesli tak to jak sie wpisac na liste obecnosci.
kinki napisał(a):dostane?? naklejke, koszulke?
marcinkosky napisał(a):jednym slowem zenada
marcinkosky napisał(a):50 zlotych to sam nie wiem na co to idzie
ravo napisał(a):tak jes zenadA
ravo napisał(a):tyle kosztuje 15 Min na torze kartingowym
ravo napisał(a):http://www.indoorkarting.pl/cennik.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość