![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zlot zimowy na torze Wyrazów koło Częstochowy – luźne gatki
O to samo miałem się pytać
Dziś musiałem skorzystać z podręcznika, na końcu którego zapisywane były czasy z wcześniejszego zlotu (co były Fiesty i Tico
) Aż się łezka w oku kręci 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...

Orin – będę miał w związku z tym do Ciebie sprawę – jutro po Twojej pracy do Ciebie przedzwonię
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
mazdatb – nie wiedziałem
Jak się dokopę do kartek na naniosę poprawki
Jak się dokopę do kartek na naniosę poprawki
a ja jadac z głupoty, bo niechciałem wcale startowac bo gdzie mazda 626GE KL taka krowa i wogole moze brac udzial w takim czyms
ale jadac w ostatniej parze udalo mi sie wykrecic drugi czas
ale mam nadzieje ze to byl pierwszy i ostatni taki wystep w takiej próbie poprostu szkoda auta tyle powiem

- Od: 23 wrz 2007, 12:29
- Auto: mazda 626GE KL 2,5V6 z1997r.
Na takim torze auto nie dostaje tak bardzo w pupę
MazDarek – bo lepiej poznałeś tor i się czegoś nauczyłeś – jazda po torze wbrew pozorom daje bardzo dużo
MazDarek – bo lepiej poznałeś tor i się czegoś nauczyłeś – jazda po torze wbrew pozorom daje bardzo dużo
Niestety plany się pozmieniały i wieczorem nie dam rady już przyjechać. brii – możemy się spotkać w sobotę w Cze-wie? Mogę podjechać do Ciebie w razie czego
Udanego spotkania życzę wszystkim
Udanego spotkania życzę wszystkim
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...