Zlot Wiosenny Orneta | Konkurs CarAudio
Green ale czym sie przejmujesz
ja tez nie bede mial ukonczonej zabudowy... i pewnie wiekszosc osob ja poprostu zwyczajnie wysmieje ze jest paskudna i z czego ona jest zrobiona... no ale jak dla mnie licza sie checi i tego sie trzymam 

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Jestem świeżym klubowiczem i równiez zalezy mi na wzieciu udziału w zlocie
!!!! i jestem z Ornety
!!
Co mam teraz zrobić
????

Co mam teraz zrobić
-
marcinryniec2
marcinryniec2 po pierwsze nie jestes klubowiczem tylko forumowiczem a po drugie to nie ten dzial...
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=49933 zajzyj tutaj to moze Ci sie uda wcisnac
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=49933 zajzyj tutaj to moze Ci sie uda wcisnac

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
ja nawet nie ruszylem z przodem 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
mily200 napisał(a):Green
jestem ciekaw czy za zabudowe tez dostales komplet punktow
zapytaj Jacol i Piotra z Zet-Audio nie ja o punktach decydowalem a zastanawiam sie czemu nie umiesz pogodzic sie z porazka dwa auta zagraly lepiej niz twoje wiec nie bardzo wiem o co robisz zamieszanie w tym momencie

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
a jaka była w końcu klasyfikacja końcowa w Car Audio? Bo ja szalałem na ćwiartce w czasie trwania konkurencji a nie pamiętam rozdania nagród 

chłopaki, to byl konkurs car audio, w miare amatorski, nie było podzialu na rozne podklasy (dBDRAG, czystosc dzwieku). Oceniane było w miare wszystko, pod wzgledem zabudowy (czyli wbudowanie audio w auto) to zdecydowanie by wygrał Sqbi, jesli bylby to dbDRAG to wygrałby miły, ale chodzilo ogolnie o to gdzie najładniej i najczysciej gra, a tu przodował green. Ludzie to byl zlot którego zadaniem jest łaczenie ludzi a nie dzielenie... integracja...
Chcecie prawdziwego konkursu car audio to na taki pojedzcie, chcecie prawdziwych wyscigów na 1/4 mili to zapraszam na bemowo...
Jeszcze raz powtarzam, to był zlot gdzie sie bawimy, poznajemy i spedzamy fajnie czas... troche dystansu panowie i panie.
Chcecie prawdziwego konkursu car audio to na taki pojedzcie, chcecie prawdziwych wyscigów na 1/4 mili to zapraszam na bemowo...
Jeszcze raz powtarzam, to był zlot gdzie sie bawimy, poznajemy i spedzamy fajnie czas... troche dystansu panowie i panie.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Oj nie znacie możliwości mojego Audio
Nie no ogólnie fajnie było w przyszłości można by to podzielić na różne kategorie.
No i zrobić wielkie zamieszanie czyli z każdego samochodu puścić to samo stojąc w kółku, ale było by ciśnienie
hehe
A wie ktoś gdzie ta punktacja i zdjęcia?

Nie no ogólnie fajnie było w przyszłości można by to podzielić na różne kategorie.
No i zrobić wielkie zamieszanie czyli z każdego samochodu puścić to samo stojąc w kółku, ale było by ciśnienie
Dj Sqbi
- Od: 27 lip 2007, 12:38
- Auto: Mazda 626 2.0 DiTD
Mi tam sie marzy dyskoteka na lotnisku, dookoła ustawione mazdy z wlaczonym audio na to samo radio, + wlaczone postojówkiSqbi napisał(a):No i zrobić wielkie zamieszanie czyli z każdego samochodu puścić to samo stojąc w kółku, ale było by ciśnienie usmiech hehe
tak sie zrobiSqbi napisał(a):no ogólnie fajnie było w przyszłości można by to podzielić na różne kategorie.
oddaj płyte kradziejuSqbi napisał(a):Oj nie znacie możliwości mojego Audio język łoł zeby
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Mi tam sie marzy dyskoteka na lotnisku, dookoła ustawione mazdy z wlaczonym audio na to samo radio, + wlaczone postojówki usmiech Fajny klimat by był język
ale tak to już było w Rykach w 2006 – trzeba coś nowego wymyślić

Grzyby napisał(a):ale tak to już było w Rykach w 2006 – trzeba coś nowego wymyślić łoł (może w każdej inna stacja?)
w 2006 do wrzesnia to byłem zapalonym klubowiczem klubu CartoonTrabant
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Mi tam sie marzy dyskoteka na lotnisku, dookoła ustawione mazdy z wlaczonym audio na to samo radio, + wlaczone postojówkiSqbi napisał(a):No i zrobić wielkie zamieszanie czyli z każdego samochodu puścić to samo stojąc w kółku, ale było by ciśnienie usmiech hehe
A wie ktoś gdzie ta punktacja i zdjęcia?Fajny klimat by był
No to powtórzmy to!!!tak sie zrobiSqbi napisał(a):no ogólnie fajnie było w przyszłości można by to podzielić na różne kategorie.
A będzie konkurencja największe wibracje
oddaj płyte kradziejuSqbi napisał(a):Oj nie znacie możliwości mojego Audio język łoł zeby
Płytę oddałem przecier pomidorowy
Dj Sqbi
- Od: 27 lip 2007, 12:38
- Auto: Mazda 626 2.0 DiTD