Zlot Wiosenny Orneta 2008 | Wątek do luźnych dyskusji
Joanna 323f napisał(a):Nie rozumie to kto w koncu bedzie to prowadzil?Czy ja znow czegos nie wiem?
Asiu wiesz wiesz
Janek załatwia pewne elementy do nagłosnienia,reszte przywiozi ze sobą Green.
Green jest fachowcem w tej kwestii a Janek ma mu pomóc
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):Joanna 323f napisał(a):Nie rozumie to kto w koncu bedzie to prowadzil?Czy ja znow czegos nie wiem?
Asiu wiesz wiesz,mówilam o tym dawno.
Janek załatwia pewne elementy do nagłosnienia,reszte przywiozi ze sobą Green.
Green jest fachowcem w tej kwestii a Janek ma mu pomóc.
albo ja Jankowi pomoge

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
Green napisał(a):albo ja Jankowi pomoge
Karaoke będzie? Na wyrazów się tyle naszukałem tych piosenek, nagrałem, przywiozłem i nic nie pośpiewałem, bo Green laptopa schował
Fakt, ze mogłem nie chlać gdzieś między piętrami
A tak na marginesie, to Green jest dobry w te klocki. Nie lubię muzyki klubowej, a Green się postarał i pokazał całkiem ciekawy repertuar
Co do obrony lotniska, jak dostane leżaczek i będę mógł piwko popijać, to możecie mnie nawet nie ruszać z miejsca
Tak poważnie, to mogę popilnować i tak swoim autem nie przyjeżdżam.

Co do obrony lotniska, jak dostane leżaczek i będę mógł piwko popijać, to możecie mnie nawet nie ruszać z miejsca
loockas napisał(a):Karaoke będzie? Na wyrazów się tyle naszukałem tych piosenek, nagrałem, przywiozłem i nic nie pośpiewałem, bo Green laptopa schowałFakt, ze mogłem nie chlać gdzieś między piętrami
A tak na marginesie, to Green jest dobry w te klocki. Nie lubię muzyki klubowej, a Green się postarał i pokazał całkiem ciekawy repertuar
Co do obrony lotniska, jak dostane leżaczek i będę mógł piwko popijać, to możecie mnie nawet nie ruszać z miejscaTak poważnie, to mogę popilnować i tak swoim autem nie przyjeżdżam.
pewnie ze bedzie wezme laptopka jesli bede miał chwilke i natchnienie na zlocie to pokaze mozliwosci sprzetu bo moja mazda startuje tylko w car audio

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
faraonka30 napisał(a):.
W związku z przedłużeniem noclegu w Hotelu "Pod Kłobukiem".
Osoby zainteresowane przyjazdem wcześniejszym lub chcące zostać dłużej po Zlocie,mają się kontaktowac ze mną-to prośba Pana Góreckiego.
Nie ma problemu z rezerwacją na dłuższy okres.Dla nas cena niezmienna czyli 100 zł z obiadkolacją i śniadaniem(nawet jeśli ktoś przyjedzie w np:czwartek).
Nocleg ze śniadaniem bez obiadokolacji 90zł/os.
Proponuje by umówić się na jeden z wariantów bo zrobi się zamieszanie.
Rezerwacja bedzie dotyczyła tych samych pokoi jak na czas weekendu.
Osoby zainteresowane prosze na PW.
Faraonka30 do kiedy ostatecznie mozna sie zglaszac do ciebie z tym wczesniejszym przyjazdem (ew. pozniejszym odjezdzie)
Pozdrawiam
CrEsco
CrEsco
- Od: 28 kwi 2007, 14:57
Gapcio napisał(a):cos sie pozmienialo
Coś cicho w tym temacie więc pewnie odwołany. Pieniądze przekazane na ratowanie niedźwiedzi polarnych. Tak więc do zobaczenia na letnim zlocie

ravo napisał(a):nie wiem chyba dalej dziala bynajmniej rano dzialal

No musicie mi wybaczyc.... ale jak wiecie i sie domyslacie wyladowalem w szpitalu... no i nie jestem na bierzaco a jak sie tylko pojawilem na gg to odrazu sterta pytan a ja nic nie wiem i nie wiem o co chodzi....

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
CrEsco napisał(a):Faraonka30 do kiedy ostatecznie mozna sie zglaszac do ciebie z tym wczesniejszym przyjazdem (ew. pozniejszym odjezdzie) Narazie walcze o urlop w tym okresie jednakze chcialbym wiedziec zeby sie nie spoznic
W każdej chwili,umówmy się że najpóżniej do 10.05
Gapcio napisał(a):Witam troche mnie nie bylo i nie jestem na czasie..... hmmm jak tam przedstawia sie sytulacja Ornetu cos sie pozmienialo
loockas napisał(a):Coś cicho w tym temacie więc pewnie odwołany. Pieniądze przekazane na ratowanie niedźwiedzi polarnych. Tak więc do zobaczenia na letnim zlocie
Cicho bo wszystko wnet przygotowane

faraonka30 napisał(a):Jeśli chodzi o Ornete to ma się dobrze i oczekuje nas w maju
Noooo i o taka odpowiedz mi wlasnie chodzilo

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
faraonka30 napisał(a):właśnie przed chwilką skończyłam zrywac tapety u dzieci w pokojach a od rańca malowanie ścian
trzeba bylo mowic ze planujesz remoncik....
bys miala szybko, fachowo i z duzym rabatem

- Od: 14 gru 2007, 00:35
- Auto: Suzuki Grand Vitara XL7, 2002, 2.7 V6
siewi napisał(a):trzeba bylo mowic ze planujesz remoncik....
bys miala szybko, fachowo i z duzym rabatem
Dobrze wiedzieć